trzykrota 21.07.04, 22:44 dobija mnie: hi, hi, hi - szczegolnie w wykonaniu panow (infantylnie brzmi, nawet jesli sie go czyta) a szczytem szczytow: buahahahaha - co to jest? rzenie, wycie? wiem! to odglosy z trzewi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velonik Ten smiech, ten smiech - my dwaj, jak was trzech. 21.07.04, 22:58 buahaha - pominmy - bo to smiech krowy. hi hi hi - jest moze "niemeskie"... ale daleko mniej prostackie niz: he he he, czy tez: ha ha ha. Polski jezyk erotyczny ma tez problemy sam ze soba. Na pocieche: nie tylko polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bigda Re: Ten smiech, ten smiech - my dwaj, jak was trz 21.07.04, 23:01 hahahahahahahahahahahuuuuuahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahaha kiedyś, za dawnych dobrych czasów, gdy śmiałem sie częściej i głośniej i dłużej, sąsiedzi z bloku z naprzeciwka dzwonili po policję (śmiałem się głównie w nocy). Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Ten smiech, ten smiech - my dwaj, jak was trz 21.07.04, 23:10 alez smiej sie! zauwaz, ze bez ciagu dalszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Ogorki. 21.07.04, 23:02 Nie ma o czym pisac, to czepiamy sie onomatopei? Jak zaonomatopejowac smiech mesko, nie-krowio, nie prostacko, ale po polsku? Ludzie, dajcie spokoj z. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Ogorki. 21.07.04, 23:05 dlaczego tak uwazasz? ja naprawde dostaje jasnej cholery, gdy czytam takowy smiech to nie ogorki! a lubie ogorki z miodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzony_wieprz Re: Ogorki. 21.07.04, 23:11 trzykrota napisała: > dlaczego tak uwazasz? > ja naprawde dostaje jasnej cholery, gdy czytam takowy smiech chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: Ten smiech, ten smiech - my dwaj, jak was trz 21.07.04, 23:08 w porzadku, proponujesz szukanie okreslen erotycznych? dlaczegoz by nie? to moze zaloz watek:) z przyjemnoscia dopisze co nieco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ten smiech, ten smiech! IP: 195.117.90.* 21.07.04, 23:05 a ja mają się męsko śmiać hihihikurwamaćhihihi ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: ten smiech, ten smiech! 21.07.04, 23:10 nie! boze bron! wystarczy normalny :) szczery, prawdziwy, z calego jestestwa:))) linda mac! Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 08:50 trzykrota napisała: > szczery, prawdziwy, z calego jestestwa:))) "z całego jestestwa", hihi Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 09:43 hehehe o qrwa hihihihi ale sie buuuahahaha ubawilem no qrwa mac hihihihi...ufff... a zapomnial bym o sprawie najwazniejszej hahahahahahahahaha hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ten smiech, ten smiech! 21.07.04, 23:11 dla rownowagi co nie dobija? ;) hihihi! hohoho! buahahah! hehehe! :) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota Re: ten smiech, ten smiech! 21.07.04, 23:20 wygodniej, a nawet bezpieczniej, jest byc niezrownowazona Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 00:42 aaaa... i jeszcze "hlehlehle" ;) wszystkie urocze kazde inny wydzwiek :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 00:50 jeszcze "hrehrehre" ;)))) aha, uzywam hehe ale to nie smiech tylko jakby przekas. jak szczery smiech to "hahaha" a w ogole to od tego sa emotikony. ps. u faceta smieszne jest "hihihi" na zywo... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal_vladovnik Bu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 01:26 CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA AAAAAAAAAA aaaaaa uuuuu ooo o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 09:04 a wiesz ze ja podobnie to odbieram ? :) hehe - smieszek sarkastyczny haha - po prostu smiech A omowione wczesniej hihi - to taki chichot, zlosliwy (moze dlatego wydaje sie malo meski ; nie zeby panowie zlosliwi nie byli - oni sa zlosliwi w "inny" sposob); buachacha - odbieram jak wybuch smiechu "z trzewi" (taki z tarzaniem sie); generalnie - nie przeszkadza ; moga byc emotikony, moze byc hehe, hihi, buachacha - byle wkomponowane w tekst ktory i mnie do smiechu pobudza (bo jesli nie - to bywa ze niesmak) lune Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: ten smiech, ten smiech! 22.07.04, 15:31 to fajnie :) ale chyba jestesmy w mniejszosci... Odpowiedz Link Zgłoś