Dodaj do ulubionych

virtuti virtuali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:01
komu order komu... za forumowe męstwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:43
      Virtutti może przyznawać tylko Virtuoso. Dla Ciebie został Frutti. :))))
      • komandos57 Re:Frutti Frustralis. 10.08.04, 01:00
        Gość portalu: Js napisał(a):

> Virtutti może przyznawać tylko Virtuoso. Dla Ciebie został Frutti. :))))
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        Dobre!
      • Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:00
        Tu Ty Frutti chcesz mi dać? Dziękuję,choć nie o mój interes chodzi
        • Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:21
          Nie wiedziałem, że to poważne przedsięwzięcie, i urażę Twoją dumę.
          Byłem przekonany, że to żart, i tak odpowiedziałem. Ale pewnie mam problemy z
          odczytywaniem przekazu. Z powodu lateralizacji skrzyżowanej dajmy na to. Albo
          galopady myśli.
          • Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:26
            Oczywiście,że to był żart. Poważne rozważania na forum wciąż mnie
            (nie)interesują. Staram się też zachowywać bezstronność... PS. co do
            tachyfrenii: nie bądź przeczulony bo weźmiesz kiedyś świetlika za błyskawicę
            • Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:17
              Tachy - szybki, frenia - umysł, tak?
              Od przyspieszenia umysłu nie wezmę świetlika za błyskawicę. Prędzej nie zauważę
              bodźca.

Skąd taka reakcja, skoro to był żart?
              I skąd przeświadczenie, że odpowiadałem poważnie???
              • Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:28
                tachyfrenia to gonitwa myśli, a dlaczego ją sobie przypisałeś nie wiem...
                • Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 19:56
                  Bo tak to można opisać. Obrazowo.
                  Jedna następuje po drugiej, szybko. Ciężko mi jest w ogóle nie myśleć. Muszę
                  cały czas coś rozwiązywać, ćwiczyć w pamięci referat, śpiewać w myślach,
                  próbować przeprowadzić trudną rozmowę, albo planować co będe robił za chwilę
                  itp. itd.

Uznałem, że galopada myśli jest blisko tego wszystkiego.
                  • Gość: frustro Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:15
                    to tylko proza życia codziennego... medal należy się za (nie)codzienne męstwo
                    • Gość: Js Re:Frutti Frustralis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 23:28
                      Nie chcę medali. Chcę poznać sens życia, jak mi go podasz dostaniesz ode mnie
                      tak wielki i wspaniały medal, jak tylko sobie będziesz życzyć. Może być nawet
                      Virtutti Materialis.
    • kokesz1 Re: virtuti virtuali - Komandos 10.08.04, 22:02
      Za walke o pryncypia, conie?
      • Gość: frustro Re: virtuti virtuali - Komandos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:09
        może być za mężny...
    • vielonick moge dac 11.08.04, 02:51
      asinorum virtuali
      mocce i trzykrocie (kolejnosc alfabetyczna)

obie gadaja od rzeczy
      pewnie przez ankohol ;)

ps. gdyby to kogos interesowalo jutro planuje tu wpasc na dluzej
      o jakiejs (nie)normalnej porze :)

• charmaine Re: moge dac 11.08.04, 23:17
        Poczemu trzykrocie?
        dobre dziecko z niej, a może mi się tak wydaje?
        Trzy po trzy pisze się na tym forum na okrągło.
        • vielonick Re: moge dac 12.08.04, 01:42
          skoro dobre to tym bardziej zasluguje ;)

"pisze sie"
          dobrze, ze tego az nie widzi! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka