Dodaj do ulubionych

ojcowie i córki

11.08.04, 18:23
Szukam córek, które mają specyficzne relacje ze swoimi ojcami. Negatywne i
pozytywne. Osób, które nie utrzymują kontaktów z ojcami, mają głębokie urazy
związane z przeżyciami z młodości - były bite, molestowane itp. Szukam też
ojców, którzy zawiedli sie na swoich córkach. Kochali je, inwestowali w ich
rozwój edukację itd a one na starość nie intersują się nimi, nie utrzymują
żadnych kontaktów. Piszę artykuł na ten temat i byłbym bardzo wdzięczny,
gdyby ktoś z Państwa mógł opowiedzieć mi lub napisać o swoich przeżyciach
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: ojcowie i córki IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.08.04, 11:22
      no ja chyba nie mogę Ci pomóc i bardzo się z tego cieszę - mam wspaniałego
      ojca, który bez względu na wszystko jest przy mnie :o))))
      • sebastian.krawczyk Re: ojcowie i córki 12.08.04, 16:09
        Gość portalu: Ala napisał(a):

> no ja chyba nie mogę Ci pomóc i bardzo się z tego cieszę - mam wspaniałego
        > ojca, który bez względu na wszystko jest przy mnie :o))))
        Jeśli łączą CIę z ojcem niezwykłe relacje, to też byłoby dla mnie bardzo
        intersujące. Jeśli chcesz, możesz napisać na mój adres
        sebastian.krawczyk@gazeta.pl
        Pozdrawiam i czekam
    • Gość: Saba Re: ojcowie i córki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:54
      Mój ojciec z kolei był przy mnie przede wszystkim materialnie. Matka nie pracowała, dlatego on cięzką pracą zarabiał na życie, na mnie i braci. Stanowilismy , mozna powiedzieć, wzorcową rodzinę,ojciec nie pije, nie pali, nie ma żadnych kobiet na boku, wiem, że kocha moją mamę i nas,jednak z jego ust nigdy nie padały pod moim adresem słowa aprobaty. Owszem, czasem zdarzyło mu sie pogłaskać mnie po głowie, moim zdaniem,to jednak za mało...Chciałam , aby traktował mnie, najpierw jak ukochaną córeczke, potem,jak dorastającą kobietę.Uważam, że pomogłoby mi to w budowaniu pozytywnego obrazu samej siebie. To, że tego nie robił doprowadziło do tego, iż wyrosłam na zakompleksiałą osobę,która już coprawda nauczyła się ukrywać swe lęki i walczyć z niesmiałością,ale sama jedna wie, jakie to trudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka