malvvina 16.08.04, 22:41 Malwina was wita ponownie po wizycie w pl. bylo fajnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanie Re: :-) 16.08.04, 22:43 Hi, malvina, a gdzie bylas, nad morzem czy w gorach? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :-) 16.08.04, 22:49 malvvina napisała: > na pomorzu wiec ani tu ani tam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Myslalas troche o mnie Malwinko?Tak ciut ciut?Szkoda ze zesmy sie mineli. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :-) 16.08.04, 22:57 malvvina napisała: > myslalam a nawet i rozmawialam :-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx CIA,FBI ?Dzieki za wspomnienie o mnie.Sadze ze rozmawialas z Bogiem o mnie.Ale niech tam.Buzka Malwino......moge tak powiedziec?Ojejciu co mi sie wymklo! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :-) 16.08.04, 22:59 ty sie nie martw ;-) mi sie tez wymyka :-) buzi dla cossy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: :-) 16.08.04, 23:02 oh ! emma sie o to postarala :-) a ja wcinam katarzynki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :-) 16.08.04, 23:12 melanie napisała: > Zrobilas sobie zapas kaszy gryczanej, malvino? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No tak.Zawsze ja wracam tu,w walizce wioze pol swini,pol cielaka i dwie zywe gaski. Nigdy nic tu nie przywoze z zywnosci.ZAKAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: :-) 16.08.04, 23:14 Ale my tu juz w unii, jak u siebie:) Bez granic. A Malvina lubi zrazy wolowe z kasza gryczana. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :-) 16.08.04, 23:22 melanie napisała: > Ale my tu juz w unii, jak u siebie:) Bez granic. A Malvina lubi zrazy wolowe z > kasza gryczana. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx zarazy sa na forumie.wola(meza krowy) nie jadam. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: :-) 16.08.04, 23:30 melanie napisała: > Wogole nie jadasz miesa, czy tylko wolowiny? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Toszeczke tylko.Bardzo malllllllllllllllo.Moze raz w tygodniu.Nie smakuje mi.Lubie ryby. Odpowiedz Link Zgłoś