komandos57 23.08.04, 20:27 Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobrazam se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie ja w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:29 Gogol.........to pryszcz przy tych pomyslach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:30 Co my bysmy bez Ciebie, facet, zrobili...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:32 dolkadnie - co bysmy zrobili bez tego faceta ? kto by smieci codziennie wywozil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:41 masz tu dobre notowania, ale chyba na wyrost czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje innym w twarz? dzięki takim jak ty odechciewa się pisania na forum wcale nie z powodu K57 tylko z powodu takich osób jak ty wiem: napiszesz tak jak mocca kiedyś: to nie pisz pewnie nie piszę nie mam odwagi jestem tchórzem Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:44 Gość portalu: cien napisał(a) > nie mam odwagi > jestem tchórzem xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Piszesz niczym Arus.Ale tez buzka za odwage......mozesz dac mi w lewy posladek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46 Do mnie piszesz? Z powodu Komka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:58 > Do mnie piszesz? Z powodu Komka? tak, do Ciebie ale nie z powodu K57 z twojego powodu z powodu twojego zachowania wobec niego i pozostałych osób na forum Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 21:00 Gość portalu: cien napisał(a): > > Do mnie piszesz? Z powodu Komka? > > tak, do Ciebie > ale nie z powodu K57 > z twojego powodu > z powodu twojego zachowania wobec niego i pozostałych osób na forum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tak mi smutno ze AZ sperma mi cieknie cienkim strumykem.Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:26 No prosze, teraz kolej na mnie - OK. > masz tu dobre notowania, ale chyba na wyrost Moze, nie zastanawialam sie nad tym. Sa tu ludzie, ktorych lubie i cenie, ktorych zdanie jest dla mnie wazne. Jesli i oni mnie lubie, to tym lepiej dla mnie. Ze Ty mnie nie lubisz - no coz, nie mozna miec wszystkiego ;) > czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje innym w > > twarz? Nie spotkalam sie z takim zjawiskiem. Jesli pijesz do Komandosa, to nieslusznie, on tego nie robi. Jego reakcje bywaja gwaltowne na proby zaczepki. A wczoraj urzadzono mu najzwyklejsza nagonke. Nie podoba Ci sie moja sympatia do Komandosa? Coz, wolno Ci. Nie znam Twoich sympatii, byc moze tez by mi sie nie podobaly. Nie widze powodu, dla ktorego tak mnie atakujesz demonizujac rownoczesnie. Nie zamierzam miec wplywu na Twoje checi i zamierzenia - chcesz to pisz, nie chcesz, nie rob tego. A na worek treningowy znajdz sobie inna ofiare. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
c.i.e.n Re: Najlepsze 24.08.04, 15:37 Gość portalu: baba zona napisał(a): > > czy w realu też masz zwyczaj uchylania czapki przed faciem, który pluje > > innym w twarz? > Nie spotkalam sie z takim zjawiskiem. Ale tu na forum uważasz to za normę? > Jesli pijesz do Komandosa, to nieslusznie, on tego nie robi. Nie jesteś stałym uczestnikiem forum? > Jego reakcje bywaja gwaltowne na proby zaczepki. Możesz mi wskazać w poniższym wątku tę próbę zaczepki. Coś między wierszami???? Coś mi uciekło? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=12952181&a=12952181 na marginesie dodam, że wątek pochodzi z dnia 26.05 (Dzień Matki) > A wczoraj urzadzono mu najzwyklejsza nagonke. nie prosił sie o to? > Nie podoba Ci sie moja sympatia do Komandosa? nie podoba mi się twoja postawa wobec jego bluzgów w stronę innych osób, bo to sie przekłada na twój stosunek do tych osób i do tego forum w ogólności > Coz, wolno Ci. Nie znam Twoich sympatii, byc moze tez by mi sie > nie podobaly. Nie widze powodu, dla ktorego tak mnie atakujesz demonizujac > rownoczesnie. a ty widzisz powód usprawiedliwiający jego zachowanie? jego ataki? wspomniałaś coś o zasadzie, której tutaj bronisz, a którą reprezenuje wg ciebie K57 mogłabyś ją tutaj wyjaśnić? nie atakuję ciebie czemu to tak odbierasz? może ja też działam w imię jakiejś zasady? on może, a ja nie? demonizuję? ej, chyba żartujesz? czy dając wyraz swojej niechęci do postawy, którą reprezentujesz, wywołuję jakieś demony? jakie? w kim? > Nie zamierzam miec wplywu na Twoje checi i zamierzenia - chcesz > to pisz, nie chcesz, nie rob tego. > A na worek treningowy znajdz sobie inna ofiare. to taki żart? czy raczej próbujesz odwrócić kota ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 15:48 O, zaistnialas dzieki babie zonie! Co bys splodzila, gdyby nie bylo do kogo sie doczepic? Kto by cie tu zauwazyl? Zawsze mozna cos zacytowac jak w glowie pusto. A moze podasz linka do swwojej tforczosci, moze jednak cos mi umklo i gdziec jest cos oprocz czepialstwa, tak, od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:13 Znamienne jest to, ze Komandosa lubi jeszcze kilka osob na tym forum, ale to mnie sie czepia. Moze ja tu czegos nie rozumiem? Melanie, Ty jestes tutaj dluzej - moze Ci cos przychodzi do glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 16:14 Juz coi powiedzialam. Takie nic chce by go zauwazono. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_57 Re: Najlepsze 25.08.04, 02:05 melanie napisała: > Juz coi powiedzialam. Takie nic chce by go zauwazono. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czuje ze swierbi cie w pochwie.umyj sie i ci minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:10 Odnosze ponowne wrazenie, ze jednak chcesz mi dokopac i po to tylko ta zaczepka. Wiesz, ja nie lubie sie z nikim klocic. Jesli mi ktos nie odpowiada, nie podejmuje rekawicy. I tak tez czynie teraz. Zycze powodzenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Najlepsze 24.08.04, 16:13 I slusznie. Bo odpowiadanie tym kundelkom, to tak jakby ich nobilitacja. Wiesz, jak ich skreca, gdy tak sie czepia a ty masz go w dupie? "Aj, Moska, znac ona silna, czto lajet na slona" (Iwan Krylow). Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: melanie i baba żono 24.08.04, 17:45 c.i.e.n napisała: > życzę > > powodzenia xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I ich imieniu jak tez w swoim mowie ci ze BUZKA i spierdalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:26 melanie napisała: > I slusznie. Bo odpowiadanie tym kundelkom, to tak jakby ich nobilitacja. Wiesz, > > jak ich skreca, gdy tak sie czepia a ty masz go w dupie? > "Aj, Moska, znac ona silna, czto lajet na slona" (Iwan Krylow). xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czuje ze swierbi cie w pochwie.umyj sie i ci minie Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Najlepsze 24.08.04, 10:31 Gość portalu: baba zona napisał(a): > (...) Ach so... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_57 Re: Najlepsze 24.08.04, 23:43 Gość portalu: baba zona napisał(a): > Co my bysmy bez Ciebie, facet, zrobili...:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx won pusty kocmoluchu Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:40 Ziuta bedzie ostrzegac wszystkich ze jestem SWIRNIETY.Czy moze byc cos lepszego dla mnie na rozpoczynajacy sie tydzien?Dzieki Ziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Najlepsze IP: *.dialup.mindspring.com 23.08.04, 20:46 : komandos57 napisał: > Ziuta bedzie ostrzegac wszystkich ze jestem SWIRNIETY.Czy moze byc cos lepszego > > dla mnie na rozpoczynajacy sie tydzien?Dzieki Ziutka. Ty cieciu ironii nie czujesz...? Ale cieszy mnie Twoj dory humor, moze oszczedzisz dzisiaj jakiegos "nowego", a i przy okazji moje serducho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:50 Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ... Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Najlepsze IP: *.dialup.mindspring.com 23.08.04, 20:53 Gość portalu: baba zona napisał(a): > Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ... > Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa. To go nie bron...albo w cichosci cierp babo mila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:43 > Tomeczku, dzisiaj ja jestem na celowniku ... > Komek bluzga, ja go bronie i mnie sie obrywa. Komek bluzga, ja nie bluzgam na niego, to czemu go bronisz? Przed samym sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:46 Dzis pytanie - dzis odpowiedz. Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy cie w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:51 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > Dzis pytanie - dzis odpowiedz. > > Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy > cie w dupe. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O tak kiciu.Tylko czopka se naoliwij bys mnie srania nie porwal.Zes pierwszy w kolejeczce kiciu.Mam sliczne posladki.Takie ty lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:51 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > Dzis pytanie - dzis odpowiedz. > > Dla ciebie lepszy niz rozpoczynajacy sie tydzien bedzie nowy kochas posuwajacy > cie w dupe. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx O tak kiciu.Tylko czopka se naoliwij bys mnie srania nie porwal.Zes pierwszy w kolejeczce kiciu.Mam sliczne posladki.Takie ty lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:54 czyzby juz teraz cie twoj kochas popchnal na klawiature ze ci sie enter wcisnal dwa razy ? no widzisz jak wam dobrze idzie - popychajcie sie na zdrowie przez caly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 20:57 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > czyzby juz teraz cie twoj kochas popchnal na klawiature ze ci sie enter wcisnal > dwa razy ? > > no widzisz jak wam dobrze idzie - popychajcie sie na zdrowie przez caly tydzien xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No kiciu,alez chetnie cie tez popchne.Co za problem.Ladna masz dupcie starcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:05 hoho - co za propozycja. ale, nie - dziekuje. na razie mozesz pochnac Pania Renie Grabowska, zreszta twoja dobra znajoma. Ale jeszcze lepiej zostan tam gdzie teraz jestes - z kutasem swoje kochasia pomiedzy swoimi posladkami. Ta rola wychodzi ci najlepiej. Chyba dlatego ze powtarzanie czyni mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Czopek napisal 23.08.04, 21:07 Gość portalu: czopek napisal napisał(a): > hoho - co za propozycja. ale, nie - dziekuje. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tylko kiciu ty sie kiczysz.A na bis dostaniesz sflaczalym chujem po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Czopek napisal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:12 Ze twoj jest sflaczaly to niewatpliwie fakt. Dobrze ze chociaz twojemu menowi stoi to i razem macie troche radosci z jednego chuja na dwoch. A po oczach to sobie mozesz tuszem maznac i kreski flamastrem zrobic - to i twoj men bardziej twoje wdzieki doceni i jeszcze mocniej bedzie cie posuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Kiciu,spoko.... 23.08.04, 21:16 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > Ze twoj jest sflaczaly to niewatpliwie fakt. > > Dobrze ze chociaz twojemu menowi stoi to i razem macie troche radosci z jednego > chuja na dwoch. > > A po oczach to sobie mozesz tuszem maznac i kreski flamastrem zrobic - to i two > j > men bardziej twoje wdzieki doceni i jeszcze mocniej bedzie cie posuwac. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie martwij sie.Juz zem umalowany.Nawet rzesy mam przyprawione.A jaja mam wymalowane jak pisanki na Wielkanoc.Takiego mnie polubisz.O tak,skromnisiu,pokochasz mnie.No wiesz,jak juz mi pocieknie w twoje gardziolko,natura rzeczy ze mi sflaczeje na chwile i wtenczas "ankora"po oczetach twoich dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Kiciu,spoko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:24 oj chyba cie nie polubie. ale nie martw sie - najwazniejsze ze dla swojego mena i kumpli z pigalaka jestes najpiekniejsza. tylko uwazaj zeby ci "ankora" w odbyt nie wsadzili, bedac tak podnieceni twoim nowym wielkanocnym imydzem, bo potem problemy rozne moga cie czekac kiedy juz zakonczysz kariere zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Wygrales piescioszku,wygrales. 23.08.04, 21:28 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > oj chyba cie nie polubie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A moze jednak kiciu ci sie uda.A jaka szminke mam polozyc na swoje sliczne usta? Nawet nie przypuszczasz jak jestem napalony na ciebie.Cmoooooooooooook Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Wygrales piescioszku,wygrales. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:35 chyba jednak sie nie uda. kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz. a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na palec wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Wygrales piescioszku,wygrales. 23.08.04, 21:41 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > chyba jednak sie nie uda. > > kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz. > > a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na pale > c > wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Juz podkreslilem twojego nika szminka na czerwono i lize namietnie,delekujac sie jak kawiorem.Podobasz mi sie.Nie mowie bym cie mial sypac teraz,o nie!Ale taki trojkacik........Ty bedziesz jabal bulteriera,a ja was obu,obuchem od siekiery.Co mysiaczku powiesz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_kracy Re: Wygrales piescioszku,wygrales. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:59 tylko zebys nie wylizal kineskopu na wylot bo delektowac sie bedziesz wysokim napieciem. jezeli chodzi o "bulteriera" - czy tak wolaja na twojego mena, czy to prawdziwy piesek ? wydaje mi sie moze byc jedno i drugie. A w kazdym razie mysle ze nie powinienies dopuszczac nikogo postronnego do tak udanego i zgranego zwiazku jak wasz - bezpieczny seks przede wszystkim. A jezeli juz musisz miec trojkat i moze zawsze zaprosic Renie Grabowska - twoja dobra znajoma - ona zawsze dotrzyma ci towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Mnie4 juz sie tez pieprzy.To Grabowska ! 24.08.04, 01:42 Gość portalu: pan_kracy napisał(a): > chyba jednak sie nie uda. > > kicia zostaw dla swojego mena - nie watpie ze lubi kiedy do niego tak mowisz. > > a jak jestes napalony a mena chwilowo nie ma, to poloz czerwona szminke na pale > c > wskazujacy a karminowa na kciuk Renii Grabowskiej i cmokaj do woli. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No widzisz.Nie wisniewska.Grabowska chca mi tu wcisnac Odpowiedz Link Zgłoś
fizia.ponczoszanka Re: Najlepsze 23.08.04, 21:46 komandos57 napisał: > Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobrazam > se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie ja > w dupe. Komandos, ty przynajmniej wiesz,z a co cie ktos po dupencji kłuje:)))) Szcześciarzu! Byle tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 23.08.04, 22:00 fizia.ponczoszanka napisała: > komandos57 napisał: > > > Kiedys ktos napisal ze zrobil se moja kukle i dziobie mnie szpilka.Wyobra > zam > > se ze taki Iwan,stary zgrzybialy duren siedzi z kukelka i szpilka dziobie > ja > > w dupe. > > Komandos, ty przynajmniej wiesz,z a co cie ktos po dupencji kłuje:)))) > Szcześciarzu! Byle tak dalej. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Czyz nie jestem sliczny?A tak mnie napadaja te zboje.Dwoje sie i troje by sprostac.Az mnie palce bola.Oki.Buzka.Aha,Mocca,tez mordulka.Napisz watka o mnie.No wez sie w garsc i wybzdzij cosik.pa Odpowiedz Link Zgłoś
fizia.ponczoszanka Re: Najlepsze 23.08.04, 22:07 E tam, buzka? Podejrzewalam, ze kopa dostanę, cholerkas!!! Czuje sie zawiedziona, nie przezyję! Buzka, też mi cos. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Najlepsze 24.08.04, 17:32 Tak zem zerknol co riebionek wypocil po przerodzeniu sie w tego stworka.Otoz napisal ze kapal(kompal) sie i zaczol sie topic.I wtenczas podplynol pies i go wyratowal.Mam kiciu pytanko.Czy to byl BULTERIER i czy cie wyholowal na brzeg za jaja? Fajnie zes taki szczesciarz.....ze masz takiego kundla.Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Masz tu świrku jeszcze fajną laskę ,wiem że takie 25.08.04, 07:26 ...lubisz kobzać bezposrednio w plenerze .To znaczy na pastwisku. Oto ona: www.photo.net/photodb/photo?photo_id=2376223 Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Wladzio Pulkownik z czerwonym powrozem 25.08.04, 20:52 vlad_palovnik napisał: > ...lubisz kobzać bezposrednio w plenerze .To znaczy na pastwisku. Oto ona: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kiciu,czemu podsylasz mi fotki czlonkow swojej rodziny?Wiesz przecie ze i tak tam nie zerkam.Bo nie wtracam sie w twoje prywatne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś