Dodaj do ulubionych

Mam stosunkowo dużo do powiedzenia

09.10.04, 14:53
.

....................
Niech go tam, dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/
Obserwuj wątek
    • Gość: funny :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:56
    • milk.chocolate Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 15:08
      fakt
    • Gość: butterfly Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:18
      a ja na ten temat mam odmienne zdania, z którym absolutnie nie mogę się
      zgodzić..")
      • milk.chocolate Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 15:33
        Gość portalu: butterfly napisał(a):

> a ja na ten temat mam odmienne zdania, z którym absolutnie nie mogę się
        > zgodzić..")

masz odmienne zdania i z nimi nie możesz się zgodzić?
        to ciekawe
      • subtelnamaczuga a ja 14.10.04, 15:32

zdanie mam podzielone...
    • Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:03
      wal śmiało
      tylko nie o dupie
      • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 19:26
        Gość portalu: etta napisał(a):

> wal śmiało
        > tylko nie o dupie

O członku
        ..................................................
        Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywę przy sobie nosi./MM/
        • Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:14
          no więc?
          • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:22

> no więc?

Chcę zostać członkiem partii Aza. Jak to zrobić?

..........................................................................
            Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywę przy sobie nosi./MM/
            • Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:23
              przeczytaj statut
              • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:27

> przeczytaj statut

W jakiej bibliotece?

...................................................................
                Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/
                • Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:28
                  w biliotece Aza
                  • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:29

> w biliotece Aza

Poproszę adres.

.........................................................................
                    • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:33
                      Może zajmiesz się raczej stosunkowaniem,bo z gadaniem u ciebie nietęgo..
                      • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:36
                        yoosh napisała:

> Może zajmiesz się raczej stosunkowaniem,bo z gadaniem u ciebie nietęgo..

O czym chcesz porozmawiać ale tak żeby wyszła z ciebie klasa. Bo jeśli nie masz
                        tematu wystosunkowuj się na wątek Krisha o niedojebanych ...ale to już
                        piździelcu!
                        • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:40
                          Za to z ciebie wyszła klasa.
                          Rozkazywać możesz swojemu psu.
                          Reagujesz neurotycznie.
                          • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:44
                            yoosh napisała:

> Za to z ciebie wyszła klasa.
                            > Rozkazywać możesz swojemu psu.
                            > Reagujesz neurotycznie.

Przykro mi, och! jakże mi przykro, a czy to nie forum dla neurotyków i
                            niedojebanych
                            ........................................................................
                            • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:46
                              Przykro mi,ah jak przykro,że ty też chcesz zasilić ich szeregi.
                              • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:59
                                yoosh napisała:

> Przykro mi,ah jak przykro,że ty też chcesz zasilić ich szeregi.

Nie chcę. Mam pytanie czysto psychologiczne:
                                O czym wy sobie myślicie tak bżdżac? Chodzi mi o ważność ww bżdżenia. Możecie
                                przecież wejść tu:
                                czat.wp.pl/chat.html?i=31376
                                lub tu:
                                czat.wp.pl/chat.html?i=10
                                lub tu:
                                czat.wp.pl/chat.html?i=36319
                                lub gdziekolwiek i bździć do woli. Wydaje się jednak wam /chyba/, że to o czym
                                mówicie jest taaaaaak ważne, że każdy wchodzący muuuuusi to przeczytać. Tak wam
                                się qrwa wydaje?
                                Z kazdego forum typu:
                                www.dyskusje.katolik.pl/viewforum.php?f=1&sid=85c0ed1b097f8111013bb404e910965b
                                wyrzuciliby was na zbity pysk po jednym wejściu. Więc powiedzcie mi /w końcu to
                                forum psychologia/ o czym psychologicznie myślicie olewając czaty, a zmuszając
                                czytelników do przedzierania się przez wasze bzdety. Podnosi wam to samoocenę,
                                pewność siebie? No co?

...........................................................................
                                www.dyskusje.katolik.pl/viewforum.php?f=1&sid=85c0ed1b097f8111013bb404e910965b
                                • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:19
                                  wiesz,musiałbyś w tej sprawie założyć nowy wątek,bo nie wiem,czy wiele osób
                                  przeczyta twoj post.W wiekszości zgadzam sie z tobą.Nie jestem tutaj stałą
                                  bywalczynią,wpadam tu tylko na małe piwko i lece dalej.Ale jest tu grupka osób
                                  uzależniona od tego forum na maxa i tak sobie bżdzą w ramach grupowej
                                  psychoterapii.Może inni się wypowiedzą,bo ja to olewam sikiem prostym.
                                  • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:24
                                    yoosh napisała:

> wiesz,musiałbyś w tej sprawie założyć nowy wątek,bo nie wiem,czy wiele osób
                                    > przeczyta twoj post.W wiekszości zgadzam sie z tobą.Nie jestem tutaj stałą
                                    > bywalczynią,wpadam tu tylko na małe piwko i lece dalej.Ale jest tu grupka
                                    osób
                                    > uzależniona od tego forum na maxa i tak sobie bżdzą w ramach grupowej
                                    > psychoterapii.Może inni się wypowiedzą,bo ja to olewam sikiem prostym.

I to jest dobra odpowiedz. Sorry za powyższy napad ale tu się nie da z nimi
                                    inaczej gadać. Tylko jak Komandos czy Marusia. W pysk, na odlew. Chociaż to
                                    bardzo chorzy ludzie ale pyszni przy tym i zaślepieni we własnej wielkości, że
                                    tylko elektrowstrząsy mogą na nich zadziałać. Mogą, teoretycznie bo w praktyce
                                    nie działają, dlatego odpuścili sobie. Szkoda.
                                    • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:43
                                      Nie traktować wszystkiego tak serio.
                                      Patzreć na bżdzących z przymrużeniem oka lub z politowaniem.

Ja mam fajne życie i tutaj obserwuje,jak niektórzy ( przepraszam nie bżdżących)
                                      dają upust swoim frustracjom i kompleksom.To też ciekawe obserwacje.Może lepiej
                                      na forum się wyżyć niz kogoś zamordować?
                                      Sa ludzie,którzy muszą gdzieś zaistniec lub grać inną role-na tym forum
                                      spełniaja się.No niech im to na zdrowie wyjdzie:-)))
                                      • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:50
                                        yoosh napisała:

> Nie traktować wszystkiego tak serio.
                                        > Patzreć na bżdzących z przymrużeniem oka lub z politowaniem.
                                        >
                                        > Ja mam fajne życie i tutaj obserwuje,jak niektórzy ( przepraszam nie
                                        bżdżących)
                                        >
                                        > dają upust swoim frustracjom i kompleksom.To też ciekawe obserwacje.Może
                                        lepiej
                                        >
                                        > na forum się wyżyć niz kogoś zamordować?
                                        > Sa ludzie,którzy muszą gdzieś zaistniec lub grać inną role-na tym forum
                                        > spełniaja się.No niech im to na zdrowie wyjdzie:-)))

Słusznie. Dlategoż wyżywamy się, nikogo nie mordujemy. Tylko szkoda, szkoda
                                        tych co odeszli. Koleżanka chciała dziś poczytać posty Komandosa, wrzuca w
                                        wyszukiwarkę, cholera wszystko wycięte. Wniosek z tego jaki? No jaki?
                                        • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:58
                                          Boże,miej w opiece komandosa!
                                          Miejmy nadzieję,że znalazł jakiś środek zastępczy,po tym jak stał się persona
                                          non grata na tym forum i nie zamordował nikogo z rozpaczy.
                                          • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 22:04
                                            yoosh napisała:

> Boże,miej w opiece komandosa!
                                            > Miejmy nadzieję,że znalazł jakiś środek zastępczy,po tym jak stał się persona
                                            > non grata na tym forum i nie zamordował nikogo z rozpaczy.

Komandos ma się świetnie. Realna pomoc potrzebującym odrywa go od wirtualnej,
                                            syzyfowej pracy dla nieuleczalnych.

........................................................................
                                            Niech go tam, dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/
                                            • yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 22:09
                                              Widocznie znalazł swoje miejsce w życiu,w realu sprawdza się człowiek
                                              najlepiej.Internet to fikcja.Fajnie,że jest wszystko OK.
                                              Dobra-noc:-)
                    • Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:34
                      sorki, nie jestem upoważniona
                      • brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:37

> sorki, nie jestem upoważniona

Szkoda:(:(:(

.........................................................................
    • Gość: swierszczzakominem Re: do brzozak(..) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15
      Kiedys napisalas/es, ze wystarczy po prostu byc... nie trzeba mowic. i plynac
      do wysp jak Lord Jim...
      • brzozak Witaj ...Świerszczuzakominem 11.10.04, 14:25
        Czasem bywam tutaj.. i milczę,
        czasem coś piszę..:))

ale lubię
        dumać, czytać i pisać tam,
        gdzie wiatr bryzę podnosi i gna ją w dal :)))

Powodzenia ...

Ps.Jeśli zechcesz odwiedzić nasze "niepsychologiczne" :) forum..
        daj znać....będzie mi miło.
        Zapraszam.
        • Gość: swierszczzakominem Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:15
          zabierz mnie stad.
          • Gość: gf Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:17
            jak dasz maila, to dostaniesz adres :)
            • brzozak Re: Witaj ...Świerszczuzakominem 13.10.04, 21:39
              dziękuję
              i serdecznie pozdrawiam
              • Gość: gf Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:31
                do usług :)
          • brzozak Re: Witaj ...Świerszczuzakominem 13.10.04, 21:30
            Informacja moja nie była pełna.:(
            powtórzę z uzupełnieniem :))

Jeśli zechcesz odwiedzić nasze "niepsychologiczne" :) forum..
            daj znać.... na adres brzozak@gazeta.pl .... będzie mi miło.
            Zapraszam i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka