brzozak 09.10.04, 14:53 . .................... Niech go tam, dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: funny :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butterfly Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:18 a ja na ten temat mam odmienne zdania, z którym absolutnie nie mogę się zgodzić..") Odpowiedz Link Zgłoś
milk.chocolate Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 15:33 Gość portalu: butterfly napisał(a): > a ja na ten temat mam odmienne zdania, z którym absolutnie nie mogę się > zgodzić..") masz odmienne zdania i z nimi nie możesz się zgodzić? to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:03 wal śmiało tylko nie o dupie Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 19:26 Gość portalu: etta napisał(a): > wal śmiało > tylko nie o dupie O członku .................................................. Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywę przy sobie nosi./MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:14 no więc? Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:22 Gość portalu: etta napisał(a): > no więc? Chcę zostać członkiem partii Aza. Jak to zrobić? .......................................................................... Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywę przy sobie nosi./MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:23 przeczytaj statut Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:27 Gość portalu: etta napisał(a): > przeczytaj statut W jakiej bibliotece? ................................................................... Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:28 w biliotece Aza Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:29 Gość portalu: etta napisał(a): > w biliotece Aza Poproszę adres. ......................................................................... Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:33 Może zajmiesz się raczej stosunkowaniem,bo z gadaniem u ciebie nietęgo.. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:36 yoosh napisała: > Może zajmiesz się raczej stosunkowaniem,bo z gadaniem u ciebie nietęgo.. O czym chcesz porozmawiać ale tak żeby wyszła z ciebie klasa. Bo jeśli nie masz tematu wystosunkowuj się na wątek Krisha o niedojebanych ...ale to już piździelcu! Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:40 Za to z ciebie wyszła klasa. Rozkazywać możesz swojemu psu. Reagujesz neurotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:44 yoosh napisała: > Za to z ciebie wyszła klasa. > Rozkazywać możesz swojemu psu. > Reagujesz neurotycznie. Przykro mi, och! jakże mi przykro, a czy to nie forum dla neurotyków i niedojebanych ........................................................................ Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:46 Przykro mi,ah jak przykro,że ty też chcesz zasilić ich szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:59 yoosh napisała: > Przykro mi,ah jak przykro,że ty też chcesz zasilić ich szeregi. Nie chcę. Mam pytanie czysto psychologiczne: O czym wy sobie myślicie tak bżdżac? Chodzi mi o ważność ww bżdżenia. Możecie przecież wejść tu: czat.wp.pl/chat.html?i=31376 lub tu: czat.wp.pl/chat.html?i=10 lub tu: czat.wp.pl/chat.html?i=36319 lub gdziekolwiek i bździć do woli. Wydaje się jednak wam /chyba/, że to o czym mówicie jest taaaaaak ważne, że każdy wchodzący muuuuusi to przeczytać. Tak wam się qrwa wydaje? Z kazdego forum typu: www.dyskusje.katolik.pl/viewforum.php?f=1&sid=85c0ed1b097f8111013bb404e910965b wyrzuciliby was na zbity pysk po jednym wejściu. Więc powiedzcie mi /w końcu to forum psychologia/ o czym psychologicznie myślicie olewając czaty, a zmuszając czytelników do przedzierania się przez wasze bzdety. Podnosi wam to samoocenę, pewność siebie? No co? ........................................................................... www.dyskusje.katolik.pl/viewforum.php?f=1&sid=85c0ed1b097f8111013bb404e910965b Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:19 wiesz,musiałbyś w tej sprawie założyć nowy wątek,bo nie wiem,czy wiele osób przeczyta twoj post.W wiekszości zgadzam sie z tobą.Nie jestem tutaj stałą bywalczynią,wpadam tu tylko na małe piwko i lece dalej.Ale jest tu grupka osób uzależniona od tego forum na maxa i tak sobie bżdzą w ramach grupowej psychoterapii.Może inni się wypowiedzą,bo ja to olewam sikiem prostym. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:24 yoosh napisała: > wiesz,musiałbyś w tej sprawie założyć nowy wątek,bo nie wiem,czy wiele osób > przeczyta twoj post.W wiekszości zgadzam sie z tobą.Nie jestem tutaj stałą > bywalczynią,wpadam tu tylko na małe piwko i lece dalej.Ale jest tu grupka osób > uzależniona od tego forum na maxa i tak sobie bżdzą w ramach grupowej > psychoterapii.Może inni się wypowiedzą,bo ja to olewam sikiem prostym. I to jest dobra odpowiedz. Sorry za powyższy napad ale tu się nie da z nimi inaczej gadać. Tylko jak Komandos czy Marusia. W pysk, na odlew. Chociaż to bardzo chorzy ludzie ale pyszni przy tym i zaślepieni we własnej wielkości, że tylko elektrowstrząsy mogą na nich zadziałać. Mogą, teoretycznie bo w praktyce nie działają, dlatego odpuścili sobie. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:43 Nie traktować wszystkiego tak serio. Patzreć na bżdzących z przymrużeniem oka lub z politowaniem. Ja mam fajne życie i tutaj obserwuje,jak niektórzy ( przepraszam nie bżdżących) dają upust swoim frustracjom i kompleksom.To też ciekawe obserwacje.Może lepiej na forum się wyżyć niz kogoś zamordować? Sa ludzie,którzy muszą gdzieś zaistniec lub grać inną role-na tym forum spełniaja się.No niech im to na zdrowie wyjdzie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:50 yoosh napisała: > Nie traktować wszystkiego tak serio. > Patzreć na bżdzących z przymrużeniem oka lub z politowaniem. > > Ja mam fajne życie i tutaj obserwuje,jak niektórzy ( przepraszam nie bżdżących) > > dają upust swoim frustracjom i kompleksom.To też ciekawe obserwacje.Może lepiej > > na forum się wyżyć niz kogoś zamordować? > Sa ludzie,którzy muszą gdzieś zaistniec lub grać inną role-na tym forum > spełniaja się.No niech im to na zdrowie wyjdzie:-))) Słusznie. Dlategoż wyżywamy się, nikogo nie mordujemy. Tylko szkoda, szkoda tych co odeszli. Koleżanka chciała dziś poczytać posty Komandosa, wrzuca w wyszukiwarkę, cholera wszystko wycięte. Wniosek z tego jaki? No jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 21:58 Boże,miej w opiece komandosa! Miejmy nadzieję,że znalazł jakiś środek zastępczy,po tym jak stał się persona non grata na tym forum i nie zamordował nikogo z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 22:04 yoosh napisała: > Boże,miej w opiece komandosa! > Miejmy nadzieję,że znalazł jakiś środek zastępczy,po tym jak stał się persona > non grata na tym forum i nie zamordował nikogo z rozpaczy. Komandos ma się świetnie. Realna pomoc potrzebującym odrywa go od wirtualnej, syzyfowej pracy dla nieuleczalnych. ........................................................................ Niech go tam, dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 22:09 Widocznie znalazł swoje miejsce w życiu,w realu sprawdza się człowiek najlepiej.Internet to fikcja.Fajnie,że jest wszystko OK. Dobra-noc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:34 sorki, nie jestem upoważniona Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Mam stosunkowo dużo do powiedzenia 09.10.04, 20:37 Gość portalu: etta napisał(a): > sorki, nie jestem upoważniona Szkoda:(:(:( ......................................................................... Niech go tam! Dymać nie umie, myślę, ale prezerwatywy przy sobie nosi /MM/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swierszczzakominem Re: do brzozak(..) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15 Kiedys napisalas/es, ze wystarczy po prostu byc... nie trzeba mowic. i plynac do wysp jak Lord Jim... Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Witaj ...Świerszczuzakominem 11.10.04, 14:25 Czasem bywam tutaj.. i milczę, czasem coś piszę..:)) ale lubię dumać, czytać i pisać tam, gdzie wiatr bryzę podnosi i gna ją w dal :))) Powodzenia ... Ps.Jeśli zechcesz odwiedzić nasze "niepsychologiczne" :) forum.. daj znać....będzie mi miło. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swierszczzakominem Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:15 zabierz mnie stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:17 jak dasz maila, to dostaniesz adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Witaj ...Świerszczuzakominem 13.10.04, 21:39 dziękuję i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Witaj ...Świerszczuzakominem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 00:31 do usług :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzozak Re: Witaj ...Świerszczuzakominem 13.10.04, 21:30 Informacja moja nie była pełna.:( powtórzę z uzupełnieniem :)) Jeśli zechcesz odwiedzić nasze "niepsychologiczne" :) forum.. daj znać.... na adres brzozak@gazeta.pl .... będzie mi miło. Zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś