mathias_sammer 26.10.04, 13:46 Spamujesz moja prywatna rodzinna skrzynke mailowa. Jestem. Chcesz mi cos powiedziec? Slucham. Czekam 10 minut na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: do spamera 26.10.04, 13:51 Zostalo jeszcze 5 minut. Wykorzystaj swoje piec minut. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: do spamera 26.10.04, 13:53 mathias_sammer napisał: > Spamujesz moja prywatna rodzinna skrzynke mailowa. > > Jestem. > > Chcesz mi cos powiedziec? > > Slucham. > > Czekam 10 minut na odpowiedz. ooo, to ciekawe - a czy sie rózni "prywatna, rodzinna skrzynka mailowa" od nierodzinnej? ;) PS. Mozesz dlugo poczekac. Spamersi maja twarde czaszki... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: do spamera 26.10.04, 13:56 kokesz1 napisał: > mathias_sammer napisał: > > > Spamujesz moja prywatna rodzinna skrzynke mailowa. > > > > Jestem. > > > > Chcesz mi cos powiedziec? > > > > Slucham. > > > > Czekam 10 minut na odpowiedz. > > > ooo, to ciekawe - a czy sie rózni "prywatna, rodzinna skrzynka mailowa" od > nierodzinnej? ;) > > PS. > Mozesz dlugo poczekac. Spamersi maja twarde czaszki... > > Rozni sie tym, ze tylko jedna osoba zna moj prywatny mail podany kiedys, gdy osoba bedzie w potrzebie (poza redakcja GW) i wysyla spam na moj adres a raczej spam na adres mojej zony. Tym rozni sie prywatny adres od skrzynek zalozonych na gazecie wyborczej w yahoo czy wirtualnej polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: do spamera 26.10.04, 13:58 Wejdz na jakies forum informatyczne i zobacz jaki filtr antyspamowy tam polecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: do spamera 26.10.04, 13:57 m.malone napisał: > A nie możesz go odcedzić MS? Nie moge, skrzynke otwiera rowniez moja zona. A Ty jak go "odcedzasz" m.malone? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: do spamera 26.10.04, 14:04 antyspamem, choć ostatnio prawie nie mam spamu Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer do spamera 26.10.04, 14:00 Czas sie skonczyl. Nie wiem czy masz choc odrobine honoru, jesli masu jego pozostalosci to chce cie poinformowac, ze nie jestes osoba mile widziana w moim domu ani w formie drukowanej, telefonicznej, obrazkowej, cielesnej, ani jakiejkolwiek. Nie mozesz tez liczyc na cokolwiek z mojej strony: ani na pomoc w prawdziwej potrzebie, ani na pomoc w przypadku choroby, ani na towarzystwo , tym bardziej na cos co probujesz definiowac jako przyjazn. Zniszczyles wszystko a ja nie zycze sobie ciebie wiecej ogladac. Mam nadzieje, ze zrozumielismy sie wreszcie. Wiecej komunikatow do ciebie nie bedzie. Przekaz zakonczony M.S. Odpowiedz Link Zgłoś