Dodaj do ulubionych

nasza kochanka

08.12.04, 21:11
Nasza kochanka to jest dopiero klasa! To nie mój mąż ma wydatki lecz to ona
daje mu prezenty, kasę, kosmetyki i ubrania. Ja o wszystkim wiem i jest o.k.
Jest ode mnie 15 lat starsza. Ani nie jest brzydka ani ładna. Za mądra też
nie jest. Ja mam spokój, bo nie muszę obsługiwać mojego męża w wiadomym
sensie, dostaję od niego prezenty, które są efektem wyrzutów sumienia, mamy
odciążony budżet domowy. Takich kochanek Wam życzę drogie zony. Tylko takich.
Bo w to, że Wasi meżowie nie mają kochanek lub nie korzystają z usług panien
na godziny to chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy.
Nie mam kochanka.
Obserwuj wątek
    • Gość: ojoj Re: nasza kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 21:15
      cieszysz sie ze nie musisz pbslugiwac meza we wiadomym sensie.rozumiem sex masz na mysli.i kochanka tez nie masz, przepraszam a co robisz jak ci sie zacznie sexu?
      • eeeeee Re: nasza kochanka 08.12.04, 21:17
        może sama się obsługuje
        • eeeeee Re: nasza kochanka 08.12.04, 21:19
          Zapomniałem dodać, że kochanka twojego męża jest naiwna kupując mu prezenty.
          Kochanki z klasą dostają same prezenty. Znam takich kilka, niezłe dupy.
          • koch.anka Re: nasza kochanka 08.12.04, 21:21
            A kto powiedział ze kochanka mojego meza ma klase? Nie ma i miec nie bedzie. I
            dlatego ją lubie. Za to tez, ze odciaza nasz domowy budzet.
            • eeeeee Re: nasza kochanka 08.12.04, 21:27
              Mój kumpel ma taką kochankę, że gdyby jego brzydka żona ją zobaczyła (nie mogę
              się nigdy patrzeć na tę żonę, bo ma wąsiki pod nosem), to wywaliłaby go z
              chałupy.
              Uwielbiam rozmawiać z tą jego kochanką, ładna i z poczuciem humoru, aż miło na
              nią patrzeć i ją słuchać.
              A ten kretyn mój kumpel siedzi z tą z wąsami, bo kupili mieszkanie i teraz
              szkoda mu go zostawić. Mówił mi, ze kiedy idzie z nią do łóżka to zbiera mu się
              na mdłości, ale ona twierdzi, że on ma obowiązek małżeński.
              Trzeba obejrzeć żonę czy jej wąsy nie rosną zanim sie zaobrączkujemy.
              • Gość: no ale Re: nasza kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 21:33
                nie taki z niego kretyn bo ma mieszkanie,a pewnie przy sexie mysli o tej drugiej,szczesliwy chlop rzeklabym
                • eeeeee Re: nasza kochanka 08.12.04, 21:34
                  A wiesz, że nie pomyślałem, ze tak można? Zapytam, zapytam
              • Gość: Renka Re: baby z wasiskami sa namietne IP: *.home.cgocable.net 09.12.04, 02:35
                Wasiska to dowod na namietnosc. Pewnie dlatego z nia jeszcze sie udziela.Zaden
                prawdziwy chlopina nie odmowi babie,szczegolnie, a moze wlasnie dlatego, ze z
                wasami.
              • zalozylam_nowe Re: nasza kochanka 09.12.04, 09:59
                > Trzeba obejrzeć żonę czy jej wąsy nie rosną zanim sie zaobrączkujemy.

owszem, owszem! to bowiem moze byc zapowiedz niespodzianki w majtkach!

;)
    • Gość: ryb Re: nasza kochanka IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.12.04, 21:18
      O, i Ty pojdziesz do nieba aniele:)))
      • Gość: tttaak ale Re: nasza kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.04, 21:22
        dawaj dziewczyno pukis mlodo ,potem juz nikt niechce,,,
    • merry_christmas Re: eee 08.12.04, 21:26
      • merry_christmas Re: A idz ty w pizdu !!! glupia babo. 08.12.04, 21:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka