fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 00:28 jmx napisała: > Myślałam, że jesteś inleligentniejszy... uch, gdyby nie to, że tzw. "intelegencja" jest tak mocno abstrakcyjna i w dodatku nie ościeliłaś o którą z odmian ci chodzi - mógłbym się poczuć dotknięty do nieżywego, bo w świecie testów i cezurek z pomiarem czymże jesteśmy jeśli nie tym właśnie, co zoperacjonalizowane? a reszta... odpada, niczym trądem żarte ciało! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: obraź mnie 31.03.05, 00:47 Skoro wątek dotyczy Ciebie to o każdą, prawda? Ale nie dość, że Tobie inteligencji brakuje to jeszcze innych masz za durni, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 00:52 ale ja tu się nie mogłem fizycznie normalnie każdą wykazać więc jak to może chodzić o KAŻDĄ!? no jak!? na zasadzie aury, czy co? co do innych: każdy ma siebie, ja nikogo nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: obraź mnie 31.03.05, 00:57 fnoll napisał: > ale ja tu się nie mogłem fizycznie normalnie każdą wykazać więc jak to może > chodzić o KAŻDĄ!? no jak!? na zasadzie aury, czy co? > > > co do innych: każdy ma siebie, ja nikogo nie mam :) A jednak miałam rację - skoro każdy ma siebie toi Ty też masz siebie. Chyba, że jesteś nikim...? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 01:02 jmx napisała: > Chyba, że jesteś nikim...? hi, hi, hi - dokładnie o tym samym myślałem mierząc się symultanicznie z kosą niżej, czy to nie cud? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: obraź mnie 31.03.05, 01:05 fnoll napisał: > jmx napisała: > > > Chyba, że jesteś nikim...? > > hi, hi, hi - dokładnie o tym samym myślałem mierząc się symultanicznie z kosą > niżej, czy to nie cud? :) Nie, to "ideał sięgnął bruku"... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 01:27 lub też bruk sięgnął ideału - zależy z której strony patrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 12:39 o, widzę, że koleżance obcy jest lingwistyczny pluralizm? poprawnie jest i "patrzeć" i "patrzyć" :D Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: obraź mnie 01.04.05, 00:41 > poprawnie jest i "patrzeć" i "patrzyć" :D chyba tylko w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 01.04.05, 13:25 jmx napisała: > > poprawnie jest i "patrzeć" i "patrzyć" :D > > chyba tylko w Krakowie... oj nie tylko, zapuść żurawia w słownik a ci się kwestia jasno unaoczni :D Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: obraź mnie 30.03.05, 23:42 przecie nie obrazi sie czlowieka jesli on nie da sie obrazic :) w tym cala Twa przewrotnosc prosisz ale przeciez (raczej) nic Cie nie obejdzie ;) co obrazi mnie albo jego, ja .. :) nie obrazi Ciebie :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 00:30 czyli warunkiem najpierwszym jest szczera gotowość do bycia obrażonym, a okazja sama się napatoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: obraź mnie 31.03.05, 00:45 egzakly :) zreszta ponoc obrazaja sie jedynie sluzace ;) pozdr.cossa pees. "powiedz mi co Cie by obrazilo a powiem Ci kim jestes..":) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 31.03.05, 00:56 nie chciałbym zostać uboższym o to doświadczenie więc niniejszym obiecuję sobie, iż wyjdę jutro na pole z mocnym postanowieniem zostania obrażonym ciekawe, na co padnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll pepees 31.03.05, 01:00 cossa napisała: > pees. "powiedz mi co Cie by obrazilo a powiem Ci kim jestes..":) wychodzi na to, że jestem nikim, i to mnie właśnie niepokoi... umiarkowanie, bo suma sumarum nie znając innego stanu trudno z przekonaniem orzec o własnej fatalności, hem? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: pepees 31.03.05, 22:04 zatrzymalabym sie przy tym niepokoju :) zdradza oznaki zycia :) > suma sumarum nie znając innego stanu trudno z przekonaniem orzec o własnej > fatalności, hem? a czemu rozpatrywac temat w kategorii fatalnosc czy tez nie-fatalnosc? ;) zeby jeszcze o cudzej ale o wlasnej? :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: pepees 01.04.05, 00:35 koso, to cięcie było albo wyjątkowo tępe, albo ostre jak miecz szoguna, bo po lekturze nie czuję żadnej różnicy... zaraz wstanę, może mi oko wypadnie to się okaże ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: pepees 01.04.05, 15:00 a co czujesz? :) i po lekturze i tak w ogóle? :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: pepees 01.04.05, 15:39 no oko mi nie wypadło, a zatem... czuję się zdrowy i jakby nigdy nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska tego napewno nie przezyjesz 31.03.05, 11:13 Ty.........ty .......ty ......mezczyzno! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll tylko proszę bez histerii... 31.03.05, 12:42 najpierw się taka drze, a po dwóch-trzech kielonkach obślinia i dyszy jak parowóz... a nad ranem znowu się drze, ewentualnie zamyka w łazience... to nie jest obraźliwe to jest... kłopotliwe Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: tylko proszę bez histerii... 31.03.05, 13:12 iiiiiiitam, aleś wymyślił........ ps. sorry, nie chciałam cię obrazić;)P Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: tylko proszę bez histerii... 01.04.05, 00:26 ależ ja wcale a wcale nie przyłożyłem do tego swej nerwowej tkanki! ja tylko potwarzam, co gdzieś-kiedyś przeczytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: obraź mnie 31.03.05, 14:48 Mam wrazenie, zes wszystko zepsul tymi tlumaczeniami i checia oddania razow. Nie umiesz przyjac obrazy na klate? Przegrac jak facet? Na pocieszenie dodam, ze mimo iz jestes kompletnym debilem, to i tak Ci wszyscy przytakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 01.04.05, 00:29 ziemiomorze napisała: > Na pocieszenie dodam, ze mimo iz jestes kompletnym debilem, to i tak Ci > wszyscy przytakuja. gupim peezdom to imponuje, wesz? no wesz pszeciesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: obraź mnie 01.04.05, 00:38 Znowu - kiedy probujesz sie odgryzac, Marlena, to widac, ze cos ruszylo. Wiedzialam, ze z ta telewizja to trafie. Parcie na ekran, co, Odpowiedz Link Zgłoś
mutant.nie.chce.zmiany.czasu odryź mnie 01.04.05, 02:16 eee tam, od razu odgryzac, probujecie sie wzajemnie karmic, i tyle, a poza tym, ziemiomorze - Ty tez jestes kompletna (jak mowia nauki) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: odryź mnie 01.04.05, 15:23 Yhy, wielu twierdzilo, ze jestem kompletna, ujmowali to raczej jako 'nic ci nie brakuje, malutka'. Swoja droga - jakie nauki? Mozna te wyniki odszukac w przegladarce? Fnolla karmic? Jasne, ma juz zaproszenie, Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 01.04.05, 13:30 ziemiomorze napisała: > Parcie na ekran, co, a kto niby miałby potem ten ekran powycierać? sam syfu za sobą nie lubię zostawiać, po skorzystaniu zawsze elegancko szczotą wypucuję, nawet papierem przetrzę, jednak z tym ekranem to mogłoby mnie przeruść, gdyby tak nawłaziło w rowki i w ogóle, więc... wolę się powstrzymać :) ale... co tu się powstrzymywać ffogule kiej nie je to miejsce na te rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: obraź mnie 01.04.05, 15:23 Bo Ty fnoll to wygladasz na takiego porzadnego, grzecznego czlowieka, bez obrazy, Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 01.04.05, 15:43 zapomniałaś dodać: przyzwoitego, zrównoważonego, uczciwego, wesołego, bez rysów kostyczności czy dogmatyzmu, którego może czasem trudno zrozumieć, ale to nie szkodzi :) no i jak tu takiego obrazić? obawiam się, że jestem nieobrażalny... i jak te duchy z "dziadów" będę wracał na ziemię po tę gorzką plwocinę obrazy nie mogąc zaznać spokoju w zaświatach z doświaczeniem doczesnym tak okrutnie zdekompletowanym w podstawowym walorze ludzkiej egzystencji... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: obraź mnie 01.04.05, 15:50 Nie, zapomnialam dodac: lagodnego safanduly. Mysle, ze Twoj problemik, koffana Marlenko, rozwiazal by jakis terapeuta- satanista. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 02.04.05, 16:57 rozczulające :) "safandułę" nieodmiennie kojarzę z pewną piosenką, która mocno odcisnęła się na mej pamięci w późnym dziecięctwie... chlip... zwała się chyba "kosmiczny zabijaka" i pochodziła z takiej zielonej płyty z napisem "Formacja Nieżywych Schabuff" i zaczynała się słowami "tam pod płotem w cieniu krzaka dzieci lepią z gliny ptaka" a dalej było coś o "niespecjalnie rozgarniętym mule" i właśnie "safandule", a na koniec wszystkich zżarł "kosmiczny zabijaka" - czy jakoś tak może faktycznie powininnam o tym porozmawiać z terapeutą... tylko czemu sandinistą? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: obraź mnie 31.03.05, 14:57 fnoll napisał: > zwracam się do wszystkich forumowiczów skłonnych do zrobienia czegoś dla > bliźniego w altruistycznym, bezinteresownym geście: > > proszę mnie obrazić, jakkolwiek > Fnoll, skierowales apel do wszystkich, wiec odnotowuje rowniez swoja obecnosc. Kompletnie nie zalezy mi na obrazaniu Ciebie, sprawa bez znaczenia. Moze dlatego, ze nie znamy sie i jestem nickiem dla obojetnym. Jednak Twoja prosba spowodowala, ze zastanowilem sie nad pytaniem, co trzeba byloby uczynic lub powiedziec, abym ja sam poczul sie zdruzgotany, osmieszony, wyzerowany. I znalazlem odpowiedz. Byloby mi ciezko, gdyby ktos powiedzial, ze widzi choc cien podobienstwa pomiedzy mna a psychoguru. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: obraź mnie 31.03.05, 14:58 dla mnie obojetnym (uscislam, zjadlo slowo) k. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: obraź mnie 01.04.05, 00:32 jakie by nie było to psychoguru to jednak diametralnie różna branża od kadiologii, więc możesz zaforumiać spokojnie :D a jeśli nie stać cię na obrazy, to też spox - dziś byle kiep może se oblukać słoneczniki w kolorowym magazynie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: obraź mnie 01.04.05, 09:24 wierszykokleta, papierowy quasi-atleta, Konopnicka - rodzaju męskiego PRESTIDIGITATOR BEZTALENCIA Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: obraź mnie 01.04.05, 13:43 jasne, że brudzio, panie... Matejko podwórkowej polszczyny:D Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w p.s. 01.04.05, 14:38 TY NADERWANY GUZIKU W PASIAKU WIĘZIENNYM EZRY POUNDA Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska a jaka my mamy 01.04.05, 09:41 gwarancje ,ze nie poczules sie obrazony? Pisac mozesz udajac spokojnego,potem mozesz, pastwic sie nad zwierzetami z wscieklosci? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: a jaka my mamy 01.04.05, 13:33 masz moje słowo :) jak dotąd się okazuje, że praktycznie nie sposób obrazić kogoś przez neta, szczególnie gdy delikwent sam sobie tego życzy całkiem świadomie co innego trafić w chęci nieświadome... wtedy - bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: ciebie nigdy 02.04.05, 01:40 A niby jak mają Cię ludzie obrażać, jak stwarzasz im tak niekorzystny ku temu klimat i to Ty ich obrażasz albo krytykujesz? Nie wiesz, że to bardzo źle wpływa na kreatywność? Poza tym jak taki jesteś mądry to sam coś napisz, a potem jeszcze się skrytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: ciebie nigdy 02.04.05, 17:04 taki modry to znowu nie jestem, bez przesadyzmu, choć czasem lubię nieco popływać w kolorze blue... czy to jednak wystarczy na porządną obrzę, szorstko- marynistyczną choćby? no nie wiem... brak mi doświadczenia w temacie... ludzie wokół zawsze obrażali się jakoś samoistnie, niczym zbyt czułe miny, wybuchali na drobne słowa, jak "kurzy móżdżek" czy "kryzysowa fizis", zupełnie tego nie rozumiem... a krytykanctwem się brzydzę swoją drogą czy twój nick sugeruje, że jesteś barczysta? Odpowiedz Link Zgłoś