komandos57 01.05.05, 01:42 maczuga tygodnia zostaje pani korwinowa....xy2 czy jak tam ja wabil...psychopata z borderline w kategorii samcow.....juztro...jak znajde czas to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: w tym tygodniu 01.05.05, 11:22 komandos57 napisał: > maczuga tygodnia zostaje pani korwinowa....xy2 czy jak tam ja > wabil...psychopata z borderline > w kategorii samcow.....juztro...jak znajde czas to napisze. - a ja ???? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: w tym tygodniu 01.05.05, 11:43 komandos57 napisał: > maczuga tygodnia zostaje pani korwinowa....xy2 czy jak tam ja > wabil...psychopata z borderline > w kategorii samcow.....juztro...jak znajde czas to napisze. a ja znalazlem czas ...:) maczugiem tygodnia zostaje Komandos57....:) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: w tym tygodniu 01.05.05, 11:59 luty10 napisał: > komandos57 napisał: > > > maczuga tygodnia zostaje pani korwinowa....xy2 czy jak tam ja > > wabil...psychopata z borderline > > w kategorii samcow.....juztro...jak znajde czas to napisze. > > a ja znalazlem czas ...:) > maczugiem tygodnia zostaje Komandos57....:) Komcio to maczuga dostal juz w dzicinstwie ,i stad taki zwichrowany mentalnie. ale moze i jemu sie nalezy "jakie uznanie " zgadzam sie z decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś