Dodaj do ulubionych

to forum..

13.05.05, 20:41
to kradziej czasu..
milo tu posiedziec i pogawedzic ale..zycie umyka.
trzeba cos ze soba zrobic zamiast zamykac sie w swiecie wirtualnym.
wciaga jak bagno;)
i moze nawet daje zludzenie jakis wirtualnych przyjazni..?
najchetniej tobym caly czas tak z glowa w chmurach,ale..czas spasc na glebe.
Obserwuj wątek
    • fleuret Re: to forum.. 13.05.05, 20:44
      to rozgwiazdy żyją w chmurach?
      no wiecie państwo..
      jak będziesz spadać, podłuż choć poduszkę
      • rozgwiazda1 Re: to forum.. 13.05.05, 20:48
        nie moge.ten spadek musi bolec,zasluzylam sobie na niego.
        • fleuret Re: to forum.. 13.05.05, 20:52
          rozgwiazda cierpiętnica
          z gatunku samobiczujących?
          • rozgwiazda1 Re: to forum.. 13.05.05, 20:53
            teraz juz tak.
            wczesniej-rozgwiazda z plemiona hedonistow;)
    • psychopata.z.borderline Re: to forum.. 13.05.05, 20:53
      wiem i to straszny
    • hansii glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:00
      ale w koncu - tak, jak kwasna cytryna nie smakuje bez cukru

takoz gleba w glebie przejsc nie moze

gdy wiertla brak.

hansi-geolog.
      • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:01
        slucham dalej..
        • hansii Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:02
          alez skad?
          przecie widzisz, ze wiertlo me popsowate i gleba z glebia mie sie myli.
          • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:04
            widze..
            kiepski z ciebie dzis geolog,wybierz inna profesje
            • hansii Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:08
              no dyc przeciwnie, chcialem zawsze w gwiazdy, ale mie cos roz-gwiazdzilo.

hiba to jaka osmiornica, a nie rozgwiazda byla...

lubiaca nurkowanie ostre?
              • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:12
                jak osmiornica to juz nie do mnie;)
                a nurkowac za gleboko nie lubie bo kreci mi sie w nosie.
                • hansii Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:17
                  znaczy sie Twoje ulubione zajecie to plywac po powierzchni?
                  • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:19
                    no wlasnie.po powierzchni zamiast wyskoczyc w gore:((
                    • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:20
                      ja mam to samo, brrrrrrrrrr
                      • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:21
                        A gdzie mieszkają lunary? chyba nie na ziemi?
                        • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:22
                          na księzycu żyć sie nie da:)
                          • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:24
                            Da się, tylko jak tam kurde wrócić?
                            • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:25
                              nie wiem:(
                        • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:22
                          lunary na pograniczu ziemi i nieba
                          przeciez dobrze wiesz..:)
                      • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:22
                        no nie..?
                        i co tu ze soba zrobic?????
                        chyba sobie nogi powyrywam,bede bezplciowa meduza;)
                        • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:23
                          ja jestem sfrustrowana i mówie poważnie
                          • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:26
                            ja tez ale zartami probuje to wszystko przykryc.malo skuteczne..
                            • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:28
                              szlag mnie trafia, uwierz
                              • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:29
                                wierze,mnie chyba jeszcze wiekszy szlag.taki przez duze G.
                                • psychopata.z.borderline Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:33
                                  ja próbuje sie zmobilizować i z koleżanką coś zrobić, zobaczymy
                            • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:29
                              Rozgwiazdy są piękne!
                              • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:30
                                dziekuje;)
                                chociaz mnie nie widziales..
                                • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:32
                                  Taka pewna jesteś? Ta dziewczyna w supermrkecie, która nadepnęła mi na palec -
                                  ten najmniejszy u nogi to byłaś TY- napewno :-)))
                                  • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:37
                                    ale przeciez przeprosilam;)
                                    • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:39
                                      no tak :-)) zapomniałem, to z bólu. Obcas to Ty miałaś że ho ho :-))
                                      • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:40
                                        nie nosze obcasow.i tu cie mam!;)
                                        • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:43
                                          samych obcasów na pewno nie, ale buty na obcasach to i owszem :-))
                                          • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:43
                                            regularnie jem mentosy,wiec obcasow nie mam;)
                                            • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:45
                                              to za kogo przeprosiłaś? za koleżankę?
                                              • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:46
                                                ladna dzis pogoda,co?
                                                :))
                                                • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:48
                                                  Why! A co Ty mi o pogodzie ... to ja Cię mam Rozgwiazdko. To Ty byłaś i mi się
                                                  tu nie wypieraj :-))
                                                  • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:50
                                                    spuszczam nos na kwinte i przyznaje sie...
                                                  • lunar1978 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:51
                                                    i tak ma być ! Nie ze mną te numery Gwiazdo! Przeprosi, a potem że to nie ona.
                                                    No, no, no :-)))
                                                  • rozgwiazda1 Re: glebia z glebia sie wydarzy?. 13.05.05, 21:54
                                                    ;)
                              • hansii to bierz, poki wolna. 13.05.05, 21:34
                                mam jedna na zbyciu.
                                ze Zlotym Srodkiem (w planie.)
                                www.bojanek.com.pl/_katalog/pictures/big/5907800323900.jpg
                                • lunar1978 Re: to bierz, poki wolna. 13.05.05, 21:37
                                  a jaki się nie zgodzi? Ludzie śmiać się ze mnie będą :-))
                                  • hansii Re: to bierz, poki wolna. 13.05.05, 21:38
                                    a to juz z Ciebie, a nie ze mnie.
                                  • rozgwiazda1 prawdopodobnie 13.05.05, 22:18
                                    sie zgodze...;)
                    • hansii no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera... 13.05.05, 21:24
                      nie wiem, czy niemoznosci, czy niemozliwosci
                      - to ja ide juz sobie te bordellline kupic...
                      vido.net/miki_mol/bajki/graphic/rozgwiaz.gif
                      • rozgwiazda1 Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:28
                        kiedy ja bede tak sztange w gore ponosic?chocby i chwilowy zwrot tylko..

ale ja nie jestem czerwona!!!ani nie taka tlusta;)
                      • psychopata.z.borderline Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:35
                        borderline nie na sprzedaż
                        • hansii Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:37
                          ale ja pisalem o bordell.line, a nie o border.line...
                          • po_godzinach Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:38
                            a to "line" to po czemu za sztukę?
                            • hansii Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:39
                              nie mam pojecia, ale te liny sie ostatnio podobno wysoko cenia...
                              • po_godzinach Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:41
                                ... jak świeże i pachnące, to dobre są (chyba)?
                          • psychopata.z.borderline Re: no nie. - jak Rozgwiazda sie o granice ociera 13.05.05, 21:39
                            jasne:))
    • rozgwiazda1 Re: to forum.. 13.05.05, 21:14
      kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,2690666.html
    • yoosh Re: to forum.. 13.05.05, 21:34
      Milo zapodać wątek/treść nie zawsze gra rolę/ i patrzeć jak rosnie drzewko.
      Dla niektórych podniecajace ,domniemywam.Zaspokaja potrzebę-bycia ważnym,w
      centrum zainteresowania,tak jak napisalaś daje zludzenie bycia towarzyskim,daje
      namiastkę kontaktów przyjacielskich/?/,zapelnia pustkę/wewnętrzną lub
      zewnętrzną/,kompensuje brak oczekiwanych bodzców w realu.
      A teraz prosze dalej bla,bla,bla....:)))))
      Nie przeszkadzajcie sobie.
      • rozgwiazda1 Re: to forum.. 13.05.05, 21:40
        uwazasz ze dlugosc drzewka jest najwazniejsza??eeeee tam.

moze to tylko ostatnie podrygi..

a swoja droga yoosh,madrze mowisz.tak jest niestety..przynajmniej w wiekszosci
        przypadkow:(
    • rozgwiazda1 ile razy w ciagu dnia 13.05.05, 21:45
      tutaj wchodzicie?
      pliz powiedzcie ze non stop..
      • imagiro Re: ile razy w ciagu dnia 13.05.05, 21:51
        ja stad nigdy nie wychodze ... buahahahahahahahaha
    • rozgwiazda1 Re: to forum.. 13.05.05, 22:00
      pisze takie watki a potem znowu siedze przed szklanym ekranem..
      grunt to konsekwencja..
      Milego wieczoru,pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka