Dodaj do ulubionych

Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!!

14.05.05, 11:25
Dla kogo to cudo jest produkowane no kto mi powie, nie dosc ze cholernie
drogie to maly bagaznik,2 siedzenia, za szybko jezdzi. Teraz sie nie dziwie
czemu tyle starszych dziadkow widze za kierownica sporciakow. Jak bylam sama
i mloda to nie bylo mnie stac, teraz nie ma gdzie upchnac 1 dzieciaka, no tak
okolo 50 chyba sobie kupie (jak lekarze nie wydoja mnie z oszczednosci)
ZALAMANA
Obserwuj wątek
    • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 11:48
      a ja sobie daje rok 1,5 żeby zarobić na MRS. A jak nie to samobójstwo;)
      • alicja-ciekawska Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 15:34
        psychopata.z.borderline napisała:

> a ja sobie daje rok 1,5 żeby zarobić na MRS. A jak nie to samobójstwo;)

a masz juz ,prace.
        jak nie... to jakiegos bogatego dziadka ,poszukaj.
        • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:39
          nie raz mówiłam że ja nie z tych...
          • alicja-ciekawska Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:45
            psychopata.z.borderline napisała:

> nie raz mówiłam że ja nie z tych...

z ktorych?
            podejmujacych prace czy szukajacych... 99-letniego milionera?
            • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:47
              prace musze znaleźć, tylko jakąś dobrą:)
              a dziadek milioner... nie
          • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:45
            No fakt. Jesli "MRS" oznacza mercedesa to znaczy ze jestes dresiarzem a nie "z
            tych" :)
            • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:47
              jestem dresiarzem;))
              • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:49
                No to juz se nie pogadamy ;) Nie znosze dresow...
                • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:50
                  ja tez se z toba nie pogadam
                  • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:52
                    Cieszy mnie to :) No to pa...
                    • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:53
                      No to pa
                      wcale nie jestem dresem dresie
                      • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:54
                        Tylko dresy maja mercedesy dresie
                        • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:55
                          nie mam mercedesa i na pewno nie kupiłabym mercedesa bo mi sie nie podobaja
                          • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:56
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=23906730&a=23914744
                            • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:57
                              to było z przymróżeniem
                              • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:59
                                jasne jasne... teraz to "z przymruzeniem"....
                                • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:00
                                  a MRS to nie mercedes dresie:)
                                  • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:00
                                    to co to znaczy dresie?
                                    • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:02
                                      no dobrze, juz ci nie powiem dresie
                                      • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:03
                                        takie to wstydliwe dresie?
                                        • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:04
                                          nie lubie dresów
                                          • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:05
                                            wymigujesz sie od odpowiedzi
                                            • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:07
                                              od jakiej, co jest wstydliwe?
                                              • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:11
                                                jesssooo!!! ide sobie stad i juz nie wracam do tego wariatkowa pa
                                                • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 17:14
                                                  o co ci chodzi?
                                                  pa
      • itsmeagain Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:00
        co to znaczy "MRS" ? to skrot od czego?
    • zza_krzaka Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 15:32
      Mam pewne wątpliwości, czy sportowe samochody
      odpowiednie są do wożenia dzieciaków?
      • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 14.05.05, 16:44
        a w czym problem?
        dzecko mogłoby mieć niezłą frajde
      • octopussy Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 15.05.05, 15:56
        O matko 1 dzien mnie tu nie bylo a tuttaj watek zamienil sie przepychanke
        dresowa.
        Nie ma mnie w kraju wiec nie wiem o co chodzi za bardzo z tymi dresami ale
        wracajac do tematu. Co to za glupota podsumowanie kogos na podstawie
        samochodu???? Ja sobie moge jezdzic czym mi sie podoba i na co mnie stac np.
        kombajnem ( no chyba kat. b nie da rady)
        • psychopata.z.borderline Re: Do producentow spotrowych samochodow!!!!!!! 15.05.05, 15:57
          i nie wiesz co mówisz, ale nie ważne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka