Gość: Lolek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 03:16 Ja nie mogę spać i bywam tu o tej porze. A Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieto Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 06.07.02, 09:16 A my nie... :")) (zeby nie bylo ze sie wypowiadam za wszystkich - my, czyli kwieto) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 06.07.02, 13:08 A ja dosyc czesto bywam, ale tu wtedy cisza i spokoj, wiec sie nie odzywam, zeby nikogo nie obudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.csk.pl 06.07.02, 13:15 ja o tej godzinie zwykle bywam gdzie indziej... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusiaz Re: Czy kto� tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.07.02, 16:08 Go�ć portalu: Lolek napisał(a): > Ja nie mogę spać i bywam tu o tej porze. A Wy??? często bywam.....,ale do pierwszej ,no moze trochę pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uuuuuu ! Re: Czy kto� tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 02:54 tak, sowy i wampiry... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:17 No coz, slowo sie rzeklo... wiec jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:20 Skoro juz jesteś, rzeknij proszę kolejne słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
gawrona Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:22 czasem bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLT obecna! ;-))) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 03:23 bo wlasnie do domku wrocilam, ach te nocne autobusy, ach...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:25 Oj, jeszcze jestem, tak sie zlozylo dzis dziwnie. Ale jeszcze tylko chwil pare, bo lozko czeka z utesknieniem i wyciaga po mnie swe slodkie ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:27 Aby na pewno to łóżko... ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwek Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 03:54 Co to łóżko do ciebie wyciągaa ??? To tylko twoje zwidy, skutek uboczny zbyt długiego obcowania z jarmarczną sztuką uliczną. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 17:25 Lozko, lozko, to taki nowy model :")) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:27 coz to dla mnie? ide spac dopiero za 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 03:35 a ja nie wiem kiedy pojde, pewno wogole.. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 14:24 Tk , bywam , zwłaszcza kiedy pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 07.07.02, 15:38 Czasamy bywam, ale cichutko na miękkich szponkach, jak wracam po 48 godz. akcji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007wc Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 15:43 Jasne że tak kurde.Lubię wtedy czytać o czym piszą inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007wc Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 15:45 Wogóle to zacznij używać Melatonine 0.5 mg wtedy spanko szybko Ci się ustawi. Całkowicie nie szkodliwa a zapewniam skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: A więc bywacie!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 17:21 I to jak widzę kwiat tego psychologicznego forum, choć pory, oprócz pięknej "Trzeciej-W-Nocy", też popołudniowe. Ja już nie bywam tak późno. Skończyłem z tym. Pozdrowienia da wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007wc Re: A więc bywacie!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.07.02, 17:50 Loluś wpadnij jednak od czasu do czasu będzie miło. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: A więc bywacie!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 18:06 Dzięki za zaproszenie. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Ja zaraz będę 08.07.02, 02:49 Bo jeszcze z tym nie skończyłem. Tak sobie czuwam dziś i czuwam. Czuwaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Ja zaraz będę 08.07.02, 04:30 "czuj czuj, czuwaj czuj czuj , czuwaj czuwajcie, bo wrog nie spi czuj czuj ,czuwaj czuj czuj, czuwaj czesc czolem, koniec piesni" czy ktos pamieta jeszcze piesn pretorianow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Ja tez jestem IP: *.sympatico.ca 08.07.02, 05:00 zglaszam sie uprzejmie :-) spac nie moge. czas mi sie poplatal. za stara juz jestem na podroze miedzykontynentalne - kiedys to czlowiek nawet nie wiedzial, co to jet lag a teraz... cos okropnego :-( i do tego wciaz goraco - cos mi brak humoru... sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Ja tez jestem 08.07.02, 05:02 Przestance z tym goracem! siedze w bluzce i grubym swetrze, ogrzewanie wlaczone, w palce mi zimno i pije, duzo pije goracego ..zwariowac mozna:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo nie bedzie o pogodzie :-) IP: *.sympatico.ca 08.07.02, 05:11 bedzie za to o wszelkich plagach, ktore na mnie spadly w ostatnim tygodniu. bylam w polsce a w tym czasie... moj maz pojechal z kolegami na golfa i skrecil noge tak skutecznie, ze chodzi o lasce, samochodu prowadzic nie moze; moj syn mial jechac na oboz i udalo mu sie zlamac obojczyk i dwa zebra (sucha zaprawa w hokeja - nie pytam o szczegoly zeby sie nie denerwowac) - wyje wiec cichutko co jakis czas, a wlasciwie przy kazdej zmianie pozycji - i tak bedzie wyl pewnie jeszcze ze 2-3 dni, na oboz nie pojedzie, mamy go wiec na glowie na nastepny miesiac; trawa wyschla, bo nie mial jej kto podlewac (sorry - nie mowie ani slowa dlaczego wyschla!); w toronto trwa strajk smieciarzy a moi panowie maja slabe pojecie o recycling i composting wiec spedzilam dzis pol dnia sortujac smiecie. i na dodatek spac nie moge... to ja bym juz zdecydowanie wolala ten sweter i ciepla herbatke w krainie oz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: nie bedzie o pogodzie :-) 08.07.02, 05:29 Tak to jest jak sie facetow samych na gospodarstwie zostawi. Ale przynajmniej bylas w Polsce, ja juz licze dni na moj wyjazd w grudniu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: nie bedzie o pogodzie :-) 08.07.02, 17:38 Oj biedne Dodo, biedne. trawa sie nie martw ,odrosnie. Tych smieci to sama sie boje - w taki upal!! Tylko patrzec ,jak sie jakas zaraza wykluje. i jak tu pokazac kuzynce? bo to juz jutro, juz jutro. Przylatuje kuzynka na prawie cale wakacje!!! wiem, wredna jestem ps. Przepraszam Wredna2, to tylko jednorazowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo smiecie IP: 209.226.65.* 08.07.02, 19:03 kuzynka sie nie martw, roseanne, w centrum nie jest az tak(!)zle. prawde mowiac az jestem zaskoczona, ze ogolnie nie az tak bardzo smierdzi... i naiwnie mam nadzieje, ze to niektorych zmobilizuje do tego, o co dodo walczy od lat - recycle, compost a najlepiej - mniej smiecic lub kupowac produkty, ktore mniej smieca (ilosc pudelek, papierkow, torebek, opakowan jest czasem wrecz porazajaca!). im jestesmy bogatsi, tym wiecej produkujemy smieci, prawda? dopiero w biednych krajach czlowiek zaczyna doceniac idee "reuse" i wszelkich gimnastyk umyslowych pt. "do czego by tu jeszcze mozna uzyc zlamany guziczek". a sam strajk smieciarzy ... coz... i to minie... tylko smiecie (zebrane przez tych lub tamtych) pozostana... kanocek ma nakazane zeby mimo bolu przestawiac sprinkler przez caly dzien wiec mam nadzieje, ze trawa jakos wroci do siebie. byle tylko wody nie braklo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Czy ktoś tu bywa?? - I o to chodziło 007wc!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:20 007wc napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 09.07.02, 01:48 Lolek, krajanie - wroclawiaku czy to swiatlo w Twoim oknie tak widac? pomacham Ci! mach mach ladny jest Wroclaw noca, no nie? dobranoc, dzisiaj nie moge zostac do trzeciej... wr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 01:54 e tam, przeciez tu nikogo nie ma, to tylko literki hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patti Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 02:51 Gość portalu: Lolek napisał(a): > Ja nie mogę spać i bywam tu o tej porze. A Wy??? Jak widac tez :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 03:16 Znowu jestem, ciekawe kiedy ja sie wyspie! Pozdrawiam nocne Marki! Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 12.07.02, 05:32 za to ja, wyspana ciut, jak na sowę połozoną o 3.00 przystało, jestem teraz - skowron doskonały;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 12.07.02, 09:05 Zlituj sie! U mnie skowrony beda przelatywac dopiero okole poludnia, wiec polozylam sie jako sowa o 3,30, i wstalam o 7,00 jako dwie.../ sowy rzecz jasna!/ wrednie sowie pozdrowienie dla skowrona trzciniastego Odpowiedz Link Zgłoś
agnesd Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 14.07.02, 02:50 Za dziesiec trzecia moze być? Jestem tu często o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne jeszcze pozniej 14.07.02, 04:48 wlasnie goscie sobie poszli, zmywarka zaladowana szumi, resztek papu wystarczy na dwa obiady, jak to po imprezce skladkowej. Wielu przyjemnych rocznic i lat Wam wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: coraz wcześniej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 01:39 A u mnie coraz lepiej - jest przed drugą a ja już idę spać!! Pozdrowienia dla wszytkich licytujących się "kto później"... Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: coraz wcześniej 15.07.02, 02:09 Ja też jeszcze jestem, ale już niedługo... Smutnych rzeczy się dowiedziałam, ale nie będę nikomu psuć humoru. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
allycja Re: coraz wcześniej 15.07.02, 03:05 j#m napisała: > Ja też jeszcze jestem, ale już niedługo... > Smutnych rzeczy się dowiedziałam, ale nie będę nikomu psuć humoru. > Dobrej nocy! tez jestem...czytam i oczom nie wierze.. bezradnosc. Ogromna bezradnosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo ej, nie smuccie sie tak pod wieczor :-) IP: *.sympatico.ca 16.07.02, 02:41 dzien byl ochydnie cieply i wilgotny, stare dodo dyszalo i klelo pod nosem, bo czy ktos w ogole lubi taka oblepiajaca pogode? ale juz wieczor - ciut latwiej oddychac, kwiatki sasiadow zaczynaja pachniec (u roseanne w ogrodku pewnikiem tez...), mlody moj domowy inwalida powoli sie zrasta (obojczyk i zebra) i coraz mniej syczy z bolu, gdy zmienia pozycje - ogolnie jest milej ... aha, i pan moj, maz jedyny, ksiaze z zacholeckiego lasu otwiera chyba jakies biale winko by krolowa swoja, dodo uraczyc - wiec pije wasze zdrowie wieczorem i zycze milszego wtorku niz mija poniedzialek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: jeszcze wcześniej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:47 I jeszcze wcześniej!!! I zaraz idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ej, nie smuccie sie tak pod wieczor :-) 17.07.02, 00:10 najbardziej to pachnie koperek i krzeki pomidorow DESZCZU DZESZCZU DESZCZU CHCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: ej, nie smuccie sie tak pod wieczor :-) IP: *.sympatico.ca 17.07.02, 03:22 roseanne napisała: > najbardziej to pachnie koperek i krzeki pomidorow > DESZCZU DZESZCZU DESZCZU CHCE!!! mowia, ze bedzie w czwartek w nocy ale czy to mozna "im" (tym wradiu) ufac? a jak pachna krzaki pomidorow? mam duzo sasiadow wlochow, co to i pomidory, i winorosl, i papryke - chyba musze sie przejsc na spacerek po okolicy i poniuchac kolo ich ogrodkow, bo jakos nie kojarze zapachu tych krzakow :-) ... bo dzis wieczor taki piekny wiec szedlem piechota... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne zapch pomidorow 17.07.02, 18:47 przejdz sie do supermarkteu, tam gdzie sprzedaja pomidory w gronach, np Zehrs zapch lodyzek, to wlasnie ten zapach, ktory sie roznosi przy najmniejszym poruszeniu listow. mam juz ograniczenia w podlewaniu ogrodka - tylko wieczorami , co drugi dzien DESZCZU!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: zapach pomidorow - łodyżki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 21:48 No właśnie, intensywny zapach łodyżek pomidorów jest czymś wspaniałym, zwłaszcza jeżeli pomidory są jeszcze na krzakach, rozgrzane słońcem. Polecam udać się do ogródka z pomidorami i wąchać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: smak pomidorow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 21:53 A propos pomidorów. Pomidorki, świeżo zerwane listki bazylii i odrobina czosnku oraz oliwy - to dopiero są doznania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: smak pomidorow IP: 209.226.65.* 18.07.02, 22:03 pomidory sa ok ale dzielne dodo wyprodukowalo ostatnio ogorki malosolne i te dopiero maja smak i zapach... ajajaj - palce lizac, noskiem niuchac i ogolnie robic sobie dobrze... na podniebieniu! odkad panna tosia pojechala do polski, nikt jakos nie dba o nasza naokienna bazylie i chyba zdycha biedaczka bez czulosci opiekunki. bede pewnie musiala posiac nowa przed powrotem coreczki zeby sie nie wydalo, ze jestesmy tacy nieczuli dla listkow bazylissy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 19.07.02, 09:22 O kurcze.. bylam dzisiaj o 2,38 i zapomnialam sie wpisac! No coz.. starosc nie radosc... wredna sklerozka...:((( Czy jestem usprawiedliwiona ? pytam wrednie? Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 20.07.02, 10:00 wredna2 napisała: > O kurcze.. bylam dzisiaj o 2,38 i zapomnialam sie wpisac! > No coz.. starosc nie radosc... wredna sklerozka...:((( > > Czy jestem usprawiedliwiona ? > > pytam > > wrednie? Jestes! JA Cie usprawiedliwiam! :)) odpowiadam grzecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 11:19 Wyjeżdżam na kilka tygodni, pa... pa... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 20.07.02, 11:49 To kto nas teraz bedzie kontrolowal??? ale wrednie... Gość portalu: Lolek napisał(a): > Wyjeżdżam na kilka tygodni, pa... pa... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: Czy ktoś tu bywa czasem o trzeciej w nocy??? 20.07.02, 11:51 Och dziekuje re_ne ...jakos Ci sie kiedys zrewanzuje:)) nie_wrednie Odpowiedz Link Zgłoś