Gość: pearl IP: 195.117.224.* 20.09.02, 20:33 W pół godziny zjadłam paczke płatków sniadaniowych , paczke cistek i 4 kanapki. teraz myśle tylko o tym jak tego wszystkiego pozbyc się z wnętrza siebie. Co sie ze mna dzieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kol5 Re: boję się! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 20:40 Gość portalu: pearl napisał(a): > W pół godziny zjadłam paczke płatków sniadaniowych , paczke cistek i 4 > kanapki. teraz myśle tylko o tym jak tego wszystkiego pozbyc się z wnętrza > siebie. Torsje - to dobry sposób > Co sie ze mna dzieje ??? Nie chcesz być atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: boję się! 20.09.02, 20:41 Gość portalu: pearl napisał(a): > W pół godziny zjadłam paczke płatków sniadaniowych , paczke cistek i 4 > kanapki. teraz myśle tylko o tym jak tego wszystkiego pozbyc się z wnętrza > siebie. Co sie ze mna dzieje ??? Myślę że się obżarłaś! :-)))))) Napij się miętowej herbatki i już nic dzisiaj nie jedz! pozdrawiam postnie. proo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: boję się! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 20.09.02, 20:53 Zakochaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamosz Re: bulimia? n/txt IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 21.09.02, 03:44 Dryfujesz w kierunku bulimii to jest poważna sprawa najlepiej pogadaj z psychologiem zjmującym sie tymi sprawami i nie bagatelizuj tego. A dziś na prawde nic już nie jedz i wypij sobie miętę i nie słuchaj o żadnych torsjach.Trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś