Dodaj do ulubionych

wewnetrzny krytyk...test

05.12.05, 10:39
www.psychotekst.com/strona.php?nr=102
Obserwuj wątek
    • bazylia7 co to za test skoro taki przewidywalny :( ?? nt 05.12.05, 11:51
      • ala-a dlaczego taki przewidywalny,,,Twoim zdaniem? 05.12.05, 12:26

• bazylia7 Re: dlaczego taki przewidywalny,,,Twoim zdaniem? 05.12.05, 12:35
          bo wszystko mniej wiecej jasne

jesli odpowiadasz na "rzadko" to znaczyze Twoj krytk wewnetrzny jest dosc slaby

jesli na "czestoto zm]naczy ze bardzo Ci sie daje we znaki i powinnas to zmienic

testu nie dokonczylam, ale zaloze sie, zejesli przeprowadzisz go trzy razy, za
          kazdym razem wbierajac ten am numer odpowiedzi- to rezultat bedzie wiadomy

przy wszystkich"C" spodziewaj sie czegos w rodzaju: "wyluzuj, przestan sie tak
          kontrolowac"
          pewnie napisza cos o dominujacej matce tez...

sprobuj, alu - napisz jesli nie mialam racji

a i jeszcze: przy wszystkich "a" bedziesz w miare normalna
          przy "b" trzeeba sie nad soba zastanowic
          przy "c" koniecznie do psychiatry

uuupss - stanowco zbyt gadatliwa dzis jestem ;)

• ala-a ciesze sie ze 05.12.05, 12:51
            sie rozgadalas;-)

a mnie wyszlo ze moj wewnetrzny krytyk jest umiarkowany;)
    • pilot.nawigator Re: wewnetrzny krytyk...test 05.12.05, 12:38
      Smiem spytac,czy jestes juz wystarczajaco zdolowana?
      Dlaczego pytam? Poniewaz:
      Obrazalas mezczyzne, ktory cie nie zechcial nazywajac go impotentem,
      wybrakowanym egzemplarzem, chamem, prostakiem, uzywjac wielu innych epitetow.
      Tworzysz ksenofobiczne watki pod plaszczykiem wspolczucia, ktore jako marusia
      ogoniok starannie chamsko pielegnujesz.
      Obrazalas pewna osobe nazywajac ja alkoholiczka, narkomanka, szmata (np.
      watek "kryzys wiary", czy "kobieta, ktorej marzy sie kariera".
      Obrazalas wiele innych osob zarzucajac cos, czego zarzucac nie powinnas.
      Nie miej wiec pretensji, jezeli ktos powie ci prawde o obwislym biuscie,
      prostactwie, galarecie z cellulitu, brakach w uzebieniu, wyksztalceniu czy
      zwyklym obyciu. Wyobraz sobie, ze kobieta z niewielkim biustem o wzroscie 160
      czy mezczyzna mierzacy 172 (twoje liczby) moga byc rownie atrakcyjni, wbrew
      twoim chorym opiniom.
      • ala-a o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 12:53
        ty to masz zapal;)
        • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:01
          Nie lubisz prawdy, czy co?
          • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:11
            wymyslil...bys lepiej jakas podpuche..
            uzaleznilam sie juz;))
            • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:12
              Jak tylko ciebie sie stad pozbeda to i owszem, jak najbardziej.
              • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:17
                pilot.nawigator napisał:

> Jak tylko ciebie sie stad pozbeda to i owszem, jak najbardziej.

niedobry czlowiek z Ciebie..
                gdzie mam isc?
                • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:19
                  Idz gdzie chcesz, nikogo to juz nie obchodzi. Trzeba bylo nie obrazac i nie
                  krzywdzic ludzi. Nie zarzucaj mi, ze to ja jestem zlym czlowiekiem, bo to
                  klamstwo. O czym tu mowic, 99% twoich slow to klamstwa.
                  • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:25
                    pilot.nawigator napisał:

> Idz gdzie chcesz, nikogo to juz nie obchodzi. Trzeba bylo nie obrazac i nie
                    > krzywdzic ludzi. Nie zarzucaj mi, ze to ja jestem zlym czlowiekiem, bo to
                    > klamstwo. O czym tu mowic, 99% twoich slow to klamstwa.

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                    i nie gadam z toba wiecej ,bo mi powiedza ze jestem Troll
                    • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:26
                      o trollach to tylko ty rozmawiasz spod kazdego mozliwego nick hsirk, imagiro,
                      rybolog, marusia, alaaa, vvitch i wielu innych. ty jestes najwiekszym trollem
                      na tym forum i wszyscy admini to wiedza.
                      • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:28
                        pilot.nawigator napisał:

> o trollach to tylko ty rozmawiasz spod kazdego mozliwego nick hsirk, imagiro,
                        > rybolog, marusia, alaaa, vvitch i wielu innych. ty jestes najwiekszym trollem
                        > na tym forum i wszyscy admini to wiedza.

krish tez...;))))
                        wlasnie napisal ze ma Durchfall...
                        papatki...
                        dzieki za pochlebstwa...
                        • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:29
                          nie ma zadnego krisha, w watku o obrazliwych mailach wstawilas go dla
                          uwiarygodnienia twoich chorych bzdur!
                          • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:30
                            A tak nawiasem mowiac to z hsirka nadawal ten, ktory do ciebie przyjezdzal
                            na .... salatki...
                            • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:34
                              pilot.nawigator napisał:

> A tak nawiasem mowiac to z hsirka nadawal ten, ktory do ciebie przyjezdzal
                              > na .... salatki...

nooo..
                              chyba nie sugerujesz ze ten Durchfall to po mojej salatce..
                              • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:36
                                Ten kolo nie zna niemieckiego.
                                • hsirk Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:43
                                  willst du das pruefen?
                                  • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:45
                                    Co znowu probujesz udowodnic? Ze podszkolilas sie z niemieckiego na forumie?
                                  • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:47
                                    Kogo ty probujesz zrobic w jajo? No kogo?
                                    • hsirk Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:49
                                      ciebie nietrudno. potrafi to nawet przedszkolak nie wyjmujac rak z kieszeni.
                                      • ala-a Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:50
                                        widziales ...ja to Ty...
                                        • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:51
                                          Co ty na to, jak ci powiem ze widac jak na dloni? Dzwonisz do kola, ktory z
                                          neostrady nadaje, czyz nie jest tak? Poswieca ci swoj cenny czas, czyz nie?
                                          Ale ostatnio tez nie za wiele.
                                      • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:50
                                        Nawet nie chcialbym, zebys mi chalupe sprzatala i buty czyscila.
                                        • hsirk Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:53
                                          i nie zamierzam. zegnaj. pozostan w gnoju w spokoju
                                          • pilot.nawigator Re: o matko z ojcem....i z tesciowa 05.12.05, 13:54
                                            To dobrze ze nie zamierzasz bo nie zaslugujesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka