mazurek99
07.09.18, 22:43
Cześć,
Jestem po rozstaniu z dziewczyną borderline. Aktualnie uczęszczam na terapie po rozstaniu, bo jestem totalnie zniszczony. Wszystkie wzmianki wskazują na to, ze jest borderką, tak tez powiedział psycholog. Minął miesiąc, ona bez przerwy umieszcza zdjęcia jak imprezuje i świetnie się bawi, te rozstanie w ogóle jej nie dotknęło, mówi ze zniszczyłem jej zycie i nie chce mnie widzieć na oczy, straszyła mnie rozstaniem codziennie. Od momentu kiedy razem zamieszkaliśmy to był koszmar, dzień w dzień mnie obrażała, wszystko nagle przestało jej pasować, a ja robiłem absolutnie wszystko żeby ja zadowolić i nic z tego. Zakochałem się w niej bez pamięci, nie potrafię sobie wyobrazić tego wszystkiego bez niej. Podejmowałem próby pogodzenia, ale ona mnie tylko atakowała. Raz zaproponowała spotkanie, a dzień po napisała ze już nigdy się nie spotkamy. Powoli małymi krokami staram się odizolować od portali społecznościowych, żeby nie patrzeć na to jak jej totalnie nie ruszyło nasze rozstanie. Mam pytanie, czy mogę na to liczyć, ze da mi spokój i nie będzie podejmowała próby pogodzenia? Wiem, ze to jest rzecz która mnie wykończy, ale niestety dalej tego pragnę. Boje się, ze jeśli sie odejdzie znowu rzucę sie w ten rollercoster. Ostatnio podejmowała próby kontaktu, pytała sie czy płace za internet, czy mam jej buty - których nie mam. Czego mogę sie spodziewać? Co mogą znaczyć jej usilna chęć pokazania mi jak teraz sie świetnie czuje, gdzie ja mam stwierdzona depresje.