fleuret 29.03.06, 17:55 Czy wszystko warto wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumbojet1663 Re: *** 29.03.06, 18:39 Warto tez znac plany tej osoby i doniesc tak jak ja to zrobiłem:) Mam nadzieje, ze je ciul strzeli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: *** 29.03.06, 18:39 > Czy wszystko warto wiedzieć? slyszalam ,ze kto malo wie,ma zdrowy sen;) Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: *** 29.03.06, 18:47 ala-a napisała: > > slyszalam ,ze kto malo wie,ma zdrowy sen;) > Ala-a, daj juz spokoj... Twoje rownowaznikowe wypowiedzi niewiele roznia sie od "opinii" psychci z borderline. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: *** 29.03.06, 19:40 > Ala-a, daj juz spokoj... Twoje rownowaznikowe wypowiedzi niewiele roznia sie od > "opinii" psychci z borderline. nie zaczepiaj mnie sypirakek nie zaczepiaj...(..) nie od razu skruszysz mego serca lod... Odpowiedz Link Zgłoś
jumbojet1663 Re: *** 29.03.06, 19:47 A ja doniosłemo jego planach, które szlag trafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: *** 30.03.06, 16:35 wichrowe_wzgorza napisała: > Czasem ponoc lepiej nie wiedziec...:) > dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: *** 30.03.06, 00:09 to pytanie brzmi jak czy wartowyjść za mąz za wszystkich wspaniałych facetów jasne że nie tylko za tylu za ilu się da to zrobić ze skutkiem szczescia najczęsciej za jednego wiedzy tez tyle ci potrzeba ile potrafisz wykorzystać dla swego szczescia i rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: *** 30.03.06, 16:35 solaris_38 napisała: wiedzy tez tyle ci potrzeba ile potrafisz wykorzystać dla swego szczescia i ro zwoju czy nie interesuje Cię wiedza "nieprzydatna" do szczęścia i rozwoju? Myślę, że wiedza nie po to jest, aby uszczęśliwiać... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja033 Re: *** 30.03.06, 16:39 Absolutnie masz racje, wiedza jest po to, by z niej umiejętnie korzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 a ja myslę 31.03.06, 00:26 że wyłącznie po to wiedza to rozwój zycie ale tylko na tyle ile jej potrafimy w sobie wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: *** 30.03.06, 17:03 To zalezy... Jezli chodzi o wiedze rozumiana jako wiedze naukową to poprostu niemozliwe jest wiedziec "wszystko"....ale warto wiedziec duzo Jezli chodzi o wiedze rozumiana jako informacje o poczynaniach drugiego (bliskiego) czlowieka (partnera) to uwazam ze warto wiedziec wszystko. Ułuda tego ze cos nie wyjdize na jaw jest pieknym uczuciem, ale szybko mija. Zdecydowanie wole wiedizec najgorsze rzeczy niz nie wiedziec......wiem na czym stoje pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś