znowuzagubiona Re: jest tort 08.05.06, 14:43 Jesli świeży i z orzechami to poprosze o duzy kawałek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzagubiona Re: jest tort 08.05.06, 18:26 Dziekuję, że mimo iż jest taki pyszny chcialas sie nim ze mna podzielić:-) Obiecuję poziomki, jak nazbieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzagubiona Re: jest tort 08.05.06, 19:02 To nie będzie rewanż, bo nie stanie sie natychmiast, wszak poziomek jeszcze nie ma:-) To będzie dzielenie sie radoscia ich zapachu i smaku - prosto z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuzagubiona Re: jest tort 08.05.06, 19:11 I świeczki i spiewy. Ze tez wczesniej na to nie wpadłam!!! To co dzisiaj świetujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: jest tort 08.05.06, 15:22 nie trzeba, ale można i tutaj rodzi się zasadnicza wątpliwość czy warto? techniki są różne niekórzy tort oglądają, wciągają w płuca zapach, dotykają paluchami próbują inni - przeciwnie biorą się za całość bez mrugnięcia powieką, bez drżenia palców, bez tej całej organoleptyki z których jesteś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: jest tort 08.05.06, 18:01 ja z tych co czasem chcą coś liznąć, zwykle słuchem lub wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
patteks Re: jest tort 08.05.06, 15:31 Aby uniknac bolesnego dylematu: miec ciastko, czy go zjesc, ktory to wyraznie Cie przerasta, proponuje udac sie do najblizszego przytulku dla ubogich i podarowac go im. Tylko tak Twoj wilk i Twoja owca zostana cale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: jest tort 08.05.06, 18:04 dobre rozwiązanie, ale czy biedni ludzie tego właśnie potrzebują? Odpowiedz Link Zgłoś
patteks Re: jest tort 08.05.06, 18:17 Licho ich wie, co im trzeba. Jeden z krolow francuskich mawial: nie macie chleba? To jadajcie ciastka! Smialo podazaj tym tropem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: jest tort 08.05.06, 18:40 jakżesz można przenosić wzorce monarchii do demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
pickwicka Re: jest tort 08.05.06, 19:41 ej to ja mam dzis urodziny!!!!!!!!to dla mnie ten tort??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pickwicka Re: jest tort 08.05.06, 20:59 21 ale dziwnie sie czuje wszyscy pamietali a rodzice o mnie zapomnieli... Odpowiedz Link Zgłoś
trollllllllllllllllllllllllll Re: jest tort 08.05.06, 21:08 jak z 21 przechodzi ktos do pokera to ciezko puscic oczko, nie wiesz kiedy, bo róznie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś