maureen2 14.08.06, 20:03 leżę na kanapie,pukam jednym palcem w klawiaturę, jakieś reklamy w tv,a na kredensie 3 m dalej stoi butelka i połyskuje,nie chce mi się wstać do niej nie mówiąc już o odkręcaniu. Czy powinienem pójść do psychiatry ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lalka-mi Re: czy to depresja 14.08.06, 20:07 Pytanie tylko czy by Ci się chciało...Wiesz ile to zachodu???Trzeba wstać z tej kanapy,przenieść wzrok na drogę,która miałaby Cię do doktorka doprowadzić,ubrać buty,włosy przyczesać...Eeeeech,mi to się nawet o tym nie chce myśleć...I kto tu ma depresję?... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 20:15 rzeczywiście, łatwiej wstać do butelki niż dojść do psychiatry,najpierw trzeba go znależć,potem czekać na rozmowę, to tyle wysiłku.Może zacząć od prostych rzeczy, jeszcze wstaję do łazienki, może przy tej okazji zrobić niewielki wy- siłek i podejść do kredensu,to obok drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: czy to depresja 14.08.06, 20:26 Właśnie człowiek to się nawet nie dopcha do specjalisty...Jak pomyślę o tzw."służbie"tzw."zdrowia",to następna depresja gratis:)Czyli powiadasz płyny jedynym ratunkiem?Trudno,zawsze to jakaś rada... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 20:36 nie wiem dlaczego taka apatia, chyba coś ze mną nie tak, leżeć i bezmyślnie patrzeć na butelkę, patrzę i nic. Czy warto wstawać, mocować się z zakrętką, kiedy ręce takie nieporadne. Dlaczego butelki nie mają nóg,takich długich i nie mają rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: czy to depresja 14.08.06, 21:12 Nie odpowiem na te trudne pytania-nieeee wieeem nic,nic nieeee wieeeeem...Chyba mam podobnie jak Ty.Ale gdzieś jeszcze odrobina nadziei się tli,że to minie...minie...minie... Tylko co w tej chwili?Chyba pójdę spać:( Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 20:47 no i wstałem, te długie nogi robią cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski68 Re: czy to depresja 14.08.06, 21:09 No i jak? Było coś jeszcze w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski68 Re: czy to depresja 14.08.06, 21:46 Fajnie masz. Moja już pusta. Chyba trzeba się ruszyć. Ale skąd wziąść na to energię... Masz pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 21:56 moja kobieta wyjechała na kilka dni,a ja dogorywałem sam na kanapie. Zadzwoni- łem po długie nogi,na szczęście mam telefon bezprzewodowy i nie muszę wstawać do telefonu,zadzwoniłem i już mam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski68 Re: czy to depresja 14.08.06, 22:07 Mam podobną sytuację. No nareszcie jakis dobry pomysł! Znasz jakiś alternatywny numer gdzie oferują dobre, długie nogi z butelką w dłoni? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski68 Re: czy to depresja 14.08.06, 22:16 mogą być prywatne, mnie to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 22:24 własność prywatna to nie publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna41 Re: czy to depresja 15.08.06, 22:43 moja kobieta wyjechała na kilka dni,a ja dogorywałem sam na kanapie. Zadzwoni- > łem po długie nogi,na szczęście mam telefon bezprzewodowy i nie muszę wstawać > do telefonu,zadzwoniłem i już mam wszystko. To można inaczej określić. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: czy to depresja 14.08.06, 22:10 a tam zaraz do psychiatry. Znajdź lepiej jaką panią psycholog na kilka rozmów w czttery oczy w czterech ścianach. tez tak miałem w czerwcu. trzymam kciuki z za ciebie misiu. to depresja i kazdy chłop jej czasem doświadcza. wiesz nie mamy red days, to nawet długimi okresami do łba nam nie przyjdzie, ze mozemy znaleźć sie w zasiegu głębokiego niżu. pogoda moze mieć depresje to i ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: czy to depresja 14.08.06, 22:10 te skojarzenia,wizualizacje naprawdę przydają się do czegoś. Czyżbym miał depresję z rozstania się z kobietą ? Odpowiedz Link Zgłoś
lune a jak ci powiem 14.08.06, 22:37 ze to nie jest depresja ; ucieszysz sie ? lune Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: a jak ci powiem 15.08.06, 00:05 nie,nie ucieszę się,to jednak jakaś choroba jest. Oglądałem dziś jakiś film w tv, dociekają kto zabił,a ja zastanawialem się kogo zabili,gdyż nie wiedziałem. To jednak depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski68 Re: a jak ci powiem 15.08.06, 02:52 ...i na tym zakończmy tę dzisiejszą głęboką wymianę myśli Idę spać. Pozdrawiam Ciebie i długie nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: a jak ci powiem 15.08.06, 02:56 głębia stosowna do forum.Jeszcze sobie trochę poknuję. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś