Gość: Imagine IP: *.unl.edu 13.06.03, 17:22 Niepioropuszowany Krol Absurdu, Jego Bizoniowa Unizonosc: IMAGINE !!! Kto jeszcze ? Dopisywac sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
re_ne Re: Stare pierdziele forumowe 13.06.03, 17:29 Rene - niekoronowany krol mailowej magii :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Stare pierdziele forumowe IP: *.unl.edu 13.06.03, 17:50 malwina, no co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Stare pierdziele forumowe IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 19:06 Imagine, ty pierdziel mój ulubiony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Stare pierdziele forumowe IP: *.unl.edu 13.06.03, 21:08 Gość portalu: p napisał(a): > Imagine, ty pierdziel mój ulubiony:)) ha, tez cie kocham. i glownie dla ciebie pisze moje bzdurki. a ... kto ty jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: Stare pierdziele forumowe 13.06.03, 21:47 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: p napisał(a): > > > Imagine, ty pierdziel mój ulubiony:)) > ha, tez cie kocham. i glownie dla ciebie pisze moje bzdurki. a ... > kto ty jestes ? hm,... p - jak pierdzi_julka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Stare pierdziele forumowe IP: *.localdomain / 192.168.0.* 13.06.03, 21:28 Ja pierdziele przyjaciele za wiele was za wiele starych wyjadaczy głoszą tutaj swoje trele, piątek świątek i niedziele kto Wam to naznaczył? Odpowiedz Link Zgłoś
lallka Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 03:24 Och! Umieram... zalozcie klub TWA! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 05:25 Wodzu, Wodzu :))) to moze i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Stare pierdziele forumowe IP: *.neb.rr.com 14.06.03, 05:42 roseanne napisała: > Wodzu, Wodzu :))) > to moze i ja obawiam sie, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 05:49 no to jak tak to tak tylko jak tu sie odpowiednio samookreslic krolowa ze mnie zadna.......... bogini bylo by lepiej - "...mind odthe godess and a body to matsh" (pozno jest, za bledy przepraszam) a rozyczka pierwsze sie rozwinela, z tych marszczonych, bo w tym roku jeszcze o ogrodkach nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 10:14 Nazwano mnie już.... Ja - Delfijska Wyrocznia he,he,he.. E. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 17:42 no wlasnie.../ to do tych pierdzieli/ bo jesli juz, to najwyzej - delficka / od Delfy( gr.Delphi) starozytnego miasta greckiego, z wyrocznią Apollina / pozdrawiam zagadkowo ;)) a_xx ekika napisała: > Nazwano mnie już.... > Ja - Delfijska Wyrocznia > > he,he,he.. > > E. Odpowiedz Link Zgłoś
ekika Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 17:58 hmmm.....tak mnie nazwano ... nie inaczej.. E. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 18:16 no rozumiem ekiko...sila wyzsza i skrzypce, wszak Stradivari(us) tez nie mial wplywu pozdr.:)))) a_xx Odpowiedz Link Zgłoś
biegnijlola Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 18:03 alka_xx napisała: > no wlasnie.../ to do tych pierdzieli/ > > bo jesli juz, to najwyzej - delficka > / od Delfy( gr.Delphi) starozytnego miasta greckiego, z wyrocznią Apollina / > > pozdrawiam zagadkowo ;)) > > a_xx > > uczysz historii ? > ekika napisała: > > > Nazwano mnie już.... > > Ja - Delfijska Wyrocznia > > > > he,he,he.. > > > > E. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Stare pierdziele forumowe 14.06.03, 18:12 no bo co ...moze tak wlasnie sie objawi to nowe przedsiewziecie? a poza tym sama tez czasem na trójnogu przysiąść lubię... a_xx Odpowiedz Link Zgłoś