narko_manka 16.08.07, 23:47 a wzieto go za pedofila:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
upsik_u Re: Stary poszedl zwalic konia za plot 16.08.07, 23:48 a sztachety gęsto umocowane, czy a gdzie tam? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Stary poszedl zwalic konia za plot 16.08.07, 23:50 upsik_u napisała: > a sztachety gęsto umocowane, czy a gdzie tam? :))))))))))))))) A dzis wszyscy tacy spokojni, aniolki Odpowiedz Link Zgłoś
upsik_u Re: Stary poszedl zwalic konia za plot 16.08.07, 23:56 a gdzie tam spokojni, połowa forum wali konia, niekoniecznie między sztachetami w płocie :) Kocie oj, to było chyba wulgarne, ale mnie podpuszczasz narko_manko :) ja już tez spadam, niekoniecznie do płota :))))))) dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Stary poszedl zwalic konia za plot 17.08.07, 00:00 Jestem dzis tak pijana, ze mi wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
narko_manka Re: Stary poszedl zwalic konia za plot 17.08.07, 00:23 Ludzie, jak mnie glowa boli, jakiego mam kaca Odpowiedz Link Zgłoś