Gość: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.07.03, 23:38 No nie mam... ryb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komandos57 Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:40 Ja nie czytam dlugich.Chyba ze to imagina.To drukuje i biegne do kibelka.Tam wycieram tym papierem cztery litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 23:43 komandos57 napisał: > Ja nie czytam dlugich.Chyba ze to imagina.To drukuje i biegne do kibelka.Tam wy > cieram tym papierem cztery litery. masz problem z wszystkim co długie, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:46 Gość portalu: chłost napisa > masz problem z wszystkim co długie, co?;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Chcesz zajrzec mi w krocze pojebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 23:51 komandos57 napisał: > Gość portalu: chłost napisa > > masz problem z wszystkim co długie, co?;) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Chcesz zajrzec mi w krocze pojebie? i na co Ci ta agresja? hihi sam już sobie nie dosięgasz? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:40 no własnie jakieś abstrakty mogliby wymysleć, słowa kluczowe.... byłoby sprawniej Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:42 Gość portalu: ryb napisał(a): > No nie mam... To tak jak ja... (a dodatkowo mój komputer odmawia wysyłania postów dłuższych, niż jedna ramka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Kamforo:) 31.07.03, 23:53 Gość portalu: chłost napisał(a): > to ja;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamfora witaj, Ziomku ! ;-) IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 23:56 i dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłost Re: witaj, Ziomku ! ;-) IP: *.icpnet.pl 31.07.03, 23:59 Gość portalu: Kamfora napisał(a): > > > i dobranoc :-) dobranoc Ratajom;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb No, juz lepiej, krotko i na temat... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.07.03, 23:49 I jeszcze zwiezle??? ryb Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:52 ale dlugie (posty) sa najciekawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 31.07.03, 23:53 znaczy, watki, chcialam powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.07.03, 23:54 micaela napisała: > znaczy, watki, chcialam powiedziec... Za pozno...:))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.07.03, 23:53 micaela napisała: > ale dlugie (posty) sa najciekawsze! Aaaaaaaa, to inny temat:))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 01.08.03, 00:02 Rybo,jednym wyrazem prosze!Czy zarznolbys Joasie.Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.08.03, 00:05 AhJoasia:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 01.08.03, 19:14 Gość portalu: ryb napisał(a): > AhJoasia:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > ryb xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Czy ta twoja gumowa rybcia nazywa sie joasia?A to westchnienie to znak ze miales orgazma? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 01.08.03, 19:11 uch.. nie dosc, ze ryba to jeszcze leniwa ;) ale nic to wazne, ze dobrze Ci z tym:) cossa Gość portalu: ryb napisał(a): > No nie mam... > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: ah.. zapomnialabym 01.08.03, 20:37 i jeszcze rozkoszny grzesznik ;) cossa Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Cossa. 01.08.03, 22:39 pozdrawiam rowniez:) komandos57 napisał: > Milo ze jestes.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 01.08.03, 22:49 cossa napisała: > uch.. nie dosc, ze ryba to jeszcze leniwa ;) > ale nic to > wazne, ze dobrze Ci z tym:) > > cossa > > Gość portalu: ryb napisał(a): > > > No nie mam... > > > > > > ryb Ach, tylko zebym jeszcze nie musial ustami ruszac...to by byla pelnia szczescia :))) ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.ppi-sa.com.pl 03.08.03, 22:19 ja czasami tez:) > No nie mam... > > > ryb Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-g Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 03.08.03, 22:24 no ja też nie, a szczególnie z cytatami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... 03.08.03, 23:26 Hehehe, to ja twój wątek wydłużę i nie bedziesz miał siły go cztać.. :)) Jak widze watek dłużsdzy niz 100 to omijam z daleka - chyba że to mój.. hihi. Choc oczywiście są wyjątki - zalezy od tematu i autora. Zresztą odstarszaja mnie nie długie watki jako takie - raczej długie listy, z cytowaniem albo napisane w jednym bloku i bez znaków przestankowych. A jak do tego brak wielkich liter.. ech.. Potrzeba jest matka wynalazków - a lenistwo ojcem! Leniwi wszystkich krajów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: 195.136.33.* 04.08.03, 07:48 tu sie zgadzam, brak duzych liter potrafi do szalu doprowadzic wrrrr...;)) >A jak do > tego brak wielkich liter.. ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Nie mam sily na czytanie dlugich watkow... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.08.03, 22:37 procesor napisała: > Hehehe, to ja twój wątek wydłużę i nie bedziesz miał siły go cztać.. :)) > > Jak widze watek dłużsdzy niz 100 to omijam z daleka - chyba że to mój.. hihi. > > Choc oczywiście są wyjątki - zalezy od tematu i autora. > Zresztą odstarszaja mnie nie długie watki jako takie - raczej długie listy, z > cytowaniem albo napisane w jednym bloku i bez znaków przestankowych. A jak do > tego brak wielkich liter.. ech.. > > Potrzeba jest matka wynalazków - a lenistwo ojcem! Leniwi wszystkich krajów > łączcie się! No, a jak jeszcze zaczynaja uzywac madre wyrazy to juz katorga...albo pisza tak ze trzeba byc profesorem zeby to w ogole odczytac, juz nie pisze o zrozumieniu...Chce Ci sie co chwile zagladac do slownika wyrazow obcych? Mnie nie :))) Pozdrowienia ryb Odpowiedz Link Zgłoś