Dodaj do ulubionych

nie widze sensu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 14:06
nie widzę sensu w tym wszytskim...nie chce mi się zyć.trzymajcie sie.
Obserwuj wątek
    • kvinna Na razie to my zatrzymamy tu Ciebie 07.08.03, 14:10
      Mów, co Ci jest.
      • gioca Re: Na razie to my zatrzymamy tu Ciebie 07.08.03, 14:24
        No wlasnie, dawaj szczerze na tasme, najlepiej z glebi duszy i serca.
        • kvinna Re: Na razie to my zatrzymamy tu Ciebie 07.08.03, 14:29
          Popieram. Idź do kuchni (widzisz, masz kuchnię, niektórzy nie mają), zrób
          kawę/herbatę i napisz tutaj. Dotrzymamy Ci towarzystwa i też zrobimy sobie coś
          do picia. Całe forum jest z Tobą. Naprawdę. Nie jesteś sam(a). Napisz.
          • Gość: meee wskazówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 17:08
            wyjasnienie jest w wątku z tamtego tygodnia - poszukajcie.
            ten jest ciągiem dalszym
            • Gość: mary Re: wskazówka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 19:26
              przeczytałam te posty i pękłam..nawet ..ja przyszłam,bo było żle,ale teraz
              kij..jest mi po ..a jakie to ma znaczeie jak mi jest..ide.trzymajcie się,bo
              ja nie mam siły...nie ma na to rady...a może to tak jest ,ze nie ma złego co
              by na dbre? to już nie wiem jakie dobre ma mnie spotkać..chyba raj.
              • komandos57 Re: wskazówka 07.08.03, 19:50
                Gość portalu: mary
                XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                Uwedzisz sie w piekle na wolnym ogniu.Czekam na tluszczyk.Lubie tluszczyk z
                ciebie kobylko.
              • kvinna Próba rehabilitacji (naszej) 08.08.03, 09:13
                Mary, do cholery, zabrzmieliśmy może niepoważnie, ale zapewniam Cię, że chęć
                pomocy była i jest poważna, i szczera. Zastanawiałam się, dlaczego nie było
                próby odzewu. CZEKAŁAM. Rzuć tytuł poprzedniego wątku, to poznam Ciebie i będę
                wiedzieć, co Ci jest. Nie jestem Jezusem, nie mówię, że Cię dźwignę, ale
                wyciągam do Ciebie łapkę. Bardzo szczerze. Niech Ci nie będzie kijowo. Albo
                inaczej: aby Ci było mniej kijowo. Nie siedzę w necie na stałe, ale czekam tu
                dziś na Ciebie do 16:00. Po 16:00 będą rzesze innych i oni też na pewno zechcą
                Cię "otulić słowami". Czekam, Mary. Wierzę głęboko i mocno, że jeszcze tam
                jesteś i że się odezwiesz.
              • Gość: jar Re: wskazówka IP: 195.136.33.* 08.08.03, 09:29
                hej hej..mary
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka