maczek100 29.12.01, 22:22 czyżby początek nowej epoki ? wszystko na to wskazuje. Dlaczego tak czujemy? Z własnego doświadczenia wiem że młodzierz również, aż się nie chce komentować. Ale przecież to już kiedyś dawno temu było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeremy.white Re: DEKADENTYZM? 29.12.01, 22:26 Tacy którzy myślą tymi kategoriami to chyba nieduży procent. Ja nie odnoszę takiego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Jaki poczatek, jakiej epoki??? 29.12.01, 22:40 Ja nic nie czuje, jaka epoka, jaki poczatek???? Gdzie, czego, dlaczego niby nowej epoki, Ze niby rok sie konczy, to nowa epoka? A wedlug starowiercow nowy rok jest w polowie stycznia (czy wrecz w lutym, nie pamietam), i co, oni sa opoznieni w rozwoju, bo dla nich epoka sie zaczyna pozniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Jaki poczatek, jakiej epoki??? 29.12.01, 22:46 kwieto napisał(a): > Ja nic nie czuje, jaka epoka, jaki poczatek???? Gdzie, czego, dlaczego niby now > ej epoki, Ze > niby rok sie konczy, to nowa epoka? A wedlug starowiercow nowy rok jest w polow > ie > stycznia (czy wrecz w lutym, nie pamietam), i co, oni sa opoznieni w rozwoju, b > o dla nich > epoka sie zaczyna pozniej??? Dobreee !! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zdezorientowana Re: Jaki poczatek, jakiej epoki??? 03.01.02, 13:47 14 stycznia to pierwszy dzień nowego roku. Nie czuję się opóźniona, :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnoll DEKATYZM??? IP: 195.150.224.* 03.01.02, 13:23 jeansy dekatyzowane znowu w modzie? ja tam i tak wole sztruksy... :-)))) pzdr fnoll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizia Re: DEKATYZM??? IP: 57.66.12.* 03.01.02, 15:14 No tak... Litrami pijemy absynth. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnanohi Re: DEKATYZM??? IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 21:52 He, he,he,he,he Fnoll, nareszcie wróciłeś :) Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, Twojej żony i córeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa Re: DEKATYZM??? 03.01.02, 22:51 to moze juz niedlugo trzeba bedzie piramidy wyprac... Odpowiedz Link Zgłoś