spinline 15.03.08, 13:40 www.youtube.com/watch?v=tfeVgL-7W9c&feature=related Na mnie dziala:=) Macie mzoe inne linki do podobnych dzwiekow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzezba_zywiolow Re: Miłe ;) 15.03.08, 18:48 www.youtube.com/watch?v=rxi5Eqv8rdk&feature=related :)bo ja wiem czy erot.? Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: uczucie niesamowite... 15.03.08, 19:06 Ubieramy sie w kostium astronauty i spacerujemy w kosmosie majac biliony gwiazd pod stopami..... ....jezeli nawet zdarzylo by nam sie zemrzec podczas takiego spaceru w kosmosie......to nasze cialo zostaje tam.... na cala kosmiczna wiecznosc...nienaruszone, zakonserwowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: uczucie niesamowite... 15.03.08, 19:16 W obecnychc czasach mzona na takiej relax stronicy zarobic pieniadze. Kto dzis nie potrzebuje relaksu.... Przeciez to nie lata 70 ... Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: uczucie niesamowite... 15.03.08, 19:20 Jeśli rzeczywiscie wstrzela się to w potrzeby ludzi - czemu nie? Tylko pogratulować pomysłu:) Odpowiedz Link Zgłoś
spinline Re: uczucie niesamowite... 15.03.08, 19:31 Pomysl z taka muzyka jest dobry.. Dla Ciebie clarysiu.. ode mnie song, ktory mnie przesladuje:))) pl.youtube.com/watch?v=noxgsfJcwis&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: uczucie niesamowite... 15.03.08, 19:46 www.youtube.com/watch?v=bTMy_dZMcRE Odpowiedz Link Zgłoś