absurd 20.09.03, 02:46 Ludzie, a ja tylko powiedzieć chciałem, że tak zwyczajnie, po ludzku szczęśliwy jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: dowolny IP: *.neb.rr.com 20.09.03, 03:30 No dobrze dobrze, cieszymy sie z Toba. Powiedz mi tylko, jaka metoda (o ile) doszedles do tej nirwany ? Pozytywnym mysleniem (metoda Witolda) czy nie mysleniem wogole (metoda Wodza) ? Pozdr, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dowolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 11:54 nie mysleniem, nie mysleniem, Wodzu pozytywnym mysleniem o nie-mysleniu nie mysleniem o pozytywnym mysleniu odkładając umysł na półkę robiąc jaskółkę obieram ziemniaki błogostan nie byle jaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: dowolny IP: *.neb.rr.com 20.09.03, 15:02 hej, takich wojownikow nam potrzeba. przybywaj alex. piekne pokahonty nie moga sie doczekac. howk ! Wodz Imagine, Superintendent na Nebraske i Dakote. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: dowolny 20.09.03, 17:32 :))))))))) absurd napisał: > Ludzie, a ja tylko powiedzieć chciałem, że tak zwyczajnie, po ludzku > szczęśliwy jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: dowolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 17:34 welcome to the club :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 00:35 To ucieszam się ogromnie wraz z Tobą :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dowolny 21.09.03, 00:42 Wszyscy klaszczamy i śpiewamy!! Ecce Homo Felix! Gratuluję:)) i posun się kawałeczek na tej ławeczce dla szczęsliwych, Też chciałbym usiąść, Dziękuję Ufff.. MM Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 00:48 Mam dreszcze jak słyszę, że wszyscy klaszczemy i skaczemy... A miejsca dość, to najmniej oblegana ławka świata, a żeby było śmieszniej - najpojemniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dowolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 00:51 witamy was chlebem i solą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 00:51 tylko dlaczego to absurd mówi, że jest szczęśliwy? to tak absurdalne? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dowolny 21.09.03, 00:59 r.richelieu napisała: > tylko dlaczego to absurd mówi, że jest szczęśliwy? > to tak absurdalne? Iistotnie... Nie zwróciłem uwagi. Dobry wieczór Łaskawej Pani:)) MM Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:01 m.malone napisał: > tak absurdalne? > > Iistotnie... Nie zwróciłem uwagi. Dobry wieczór Łaskawej Pani:)) > MM całe wieki Pana nie widziałam, całe wieki zacznę już mówić, że stąd idę to może za godzinę wyjdę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: dowolny 21.09.03, 01:13 ależ nie:))) Tu nikt sie nie spieszy(ja w każdym razie nie) Proszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:21 m.malone napisał: > ależ nie:))) > Tu nikt sie nie spieszy(ja w każdym razie nie) > Proszę:))) spiesz się powoli to nie zajdziesz dalej a głębiej bo mocniej będziesz stawiał, kroki i wiem, że Ty nie zawijaczu każdego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dowolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 01:03 ano.. moze czuje sie absurdalnie szczesliwy w swojej sytuacji.. bo jak na przykład kogoś oko boli bardzo ( czyz nie?) albo jest chlopem rosyjskim, co mu ręka uschla, zona umarla i dzieci w zagrodzie splonely- a chodzi szczesliwy po swiecie- to tylko Wodz nie nazwie tego absurdem, si? no i kumple z ławeczki a'propos, mam koreczki Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:08 Gość portalu: alex napisał(a): > ano.. > moze czuje sie absurdalnie szczesliwy w swojej sytuacji.. > bo > jak na przykład kogoś oko boli bardzo ( czyz nie?) > albo jest chlopem rosyjskim, co mu ręka uschla, zona umarla i dzieci w > zagrodzie splonely- a chodzi szczesliwy po swiecie- to tylko Wodz nie nazwie > tego absurdem, si? > > no i kumple z ławeczki > a'propos, mam koreczki no i za mistyfikacje mi się majaczą albo i nie w końcu ekschibicjonista jestem Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:19 Gość portalu: alex napisał(a): > ano.. > moze czuje sie absurdalnie szczesliwy w swojej sytuacji.. > bo > jak na przykład kogoś oko boli bardzo ( czyz nie?) > albo jest chlopem rosyjskim, co mu ręka uschla, zona umarla i dzieci w > zagrodzie splonely- a chodzi szczesliwy po swiecie- to tylko Wodz nie nazwie > tego absurdem, si? > > no i kumple z ławeczki > a'propos, mam koreczki e, to jednak nie mistyfikacja mam jakieś bielmo na oku i wszędzie widzę zawsze powtarzam, inwigilacja ma swoje ciepłe strony absurdalne szczęście jest zaś dla tego co zawsze był taki nieokreślony i nazwał to normalnością. Czyli np. dla mnie ;) no i koreczki od kumpla z ławeczki będziesz mnie uczył czy częstował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dowolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 01:27 uczyc to oni nas, a nie my ich... :)))) nasci koreczka w piękne usteczka, madame Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:38 Gość portalu: alex napisał(a): > uczyc to oni nas, a nie my ich... > :)))) > > nasci koreczka > w piękne usteczka, > madame naści cukierków mówił Boryna do Jagny i jak na tym wyszedł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: dowolny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 01:45 to ja zmykam lepiej w snu odmęty... ale częstujcie się, kochani czym ławeczka bogata a bogata wszak nieskonczenie w smakowitosci wszelakie Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 01:51 Gość portalu: alex napisał(a): > to ja zmykam lepiej > w snu odmęty... > > ale częstujcie się, kochani > czym ławeczka bogata > a bogata wszak nieskonczenie w smakowitosci wszelakie ja tam niejadek jestem i tylko oczów testem oceniam bogactwo ławek i tego co spadnie na trawę Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 02:01 Richelieu, nie-do-podrobienia nie-zastąpiona zasępiona Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 02:02 alfika napisała: > Richelieu, nie-do-podrobienia nie-zastąpiona zasępiona > no, przynajmniej na polu zasępiania mam osiągnięcia, może jakiś medal wysępię w tej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dowolny 21.09.03, 02:05 Możesz coś dla mnie zrobić? Pójdź teraz do lustra i się uśmiechnij... To bardzo pomaga :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 02:08 Cóż, mamy więc prawdziwe forum psychologia, gdzie wysyła się człowieka o 2. w nocy do lustra uśmiechać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 02:06 Wysępiać nie trzeba, cała walizka już czeka - jak będziesz potrzebowała, pooglądamy, w którym najładniej. Ostrzegam Waszą Posępność, medal jak to medal, kolorowe kokardki przy nim :) Ale szpileczki do posępnego kłucia w palec też ... I róże - do każdego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dowolny 21.09.03, 02:12 alfika napisała: [...] > I róże - do każdego :) ...z nieobrypanymi kolcami ;-) A z lustrem to sprawdzam swoją siłę przekonywania ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 02:14 Dla wyjątkowych tancerzy - w zęby je!!! Hi hi hi :))))))))))) Róże nie lustro. Dobranocka już mnie bierze, tymczasem... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: dowolny 21.09.03, 02:15 alfika napisała: > Wysępiać nie trzeba, cała walizka już czeka - jak będziesz potrzebowała, > pooglądamy, w którym najładniej. > Ostrzegam Waszą Posępność, medal jak to medal, kolorowe kokardki przy nim :) > Ale szpileczki do posępnego kłucia w palec też ... > I róże - do każdego :) > to ja wezmę pierwszy z brzegu. Przynajmniej tylko raz będę ukłuta Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dowolny 21.09.03, 01:28 Się cieszymy i gratulujemy :-) (to w imieniu ludzi ;-)) Może, za sto lat, też taki wątek zalożę...? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 01:34 Nie mów hop, póki... Nie chwal dnia przed... Bo bardzo możliwe, że za parę dni :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dowolny 21.09.03, 01:37 No tak, przecież cuda codziennie się zdarzają. Wystarczy zasłużyć ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 01:54 Nie nie nie. Wystarczy oczy otworzyć. Się zdarzają. Zasłuzenie, tylko czasem zasługi nie widzimy. Dobrze brac pod uwagę nie tylko efekty naszych działań, ale i motywacje - to więcej mówi o zasługach. ale nie ma na łatwiznę, efekty mamy zakichany obowiązek przemyśliwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 01:54 A może mamy dane choćby tak, na zachętę? Któz to wie, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: dowolny 21.09.03, 01:58 Kij i marchewka? że zacytuję klasyka "hihihi" ;-))))) W sumie - zasłużenie czy nie - ważne, że jest/będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: dowolny 21.09.03, 01:59 Ja bym kij na powtórkę z rozrywki zamieniła :) Odpowiedz Link Zgłoś