Gość: Michalina IP: 195.85.227.* 23.09.03, 16:23 Jest mi smutno troszkę..jakos tak..Moze mam powody, ale nie chcę się nawet w to zagłębiać..poprostu ludzi mnie rozczarowują..bardzo;-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfika Re: Rozczarowanie 23.09.03, 17:08 Hej, Michalino. Można tak - i to najszczersza prawda: rozczarowała mnie dziś jedna pani w pracy, bo szuka afer w mało wybrednym stylu, rozczarował mnie Jedyny, bo jeszcze się nie odezwał, rozczarował mnie jeden pan - też w pracy - bo zachował się mało profesjonalnie, a tego w tej chwili oczekiwałam, rozczarował mnie szef, bo zapomniał o ważnym spotkaniu, rozczarowała mnie sprzątaczka, bo nie postawiła wiadra na miejscu, pewnie jeszcze trochę spraw by się uzbierało. Ale poza tym: ta pani w pracy usiłowała być dowcipna, Jedyny czekał na mnie, żeby mi podać pączki, które kupił, ten pan w pracy zrozumiał i zajął się pracą, a potem jeszcze próbował nadrobić, szef - po przypomnieniu o spotkaniu - zadzwonił z wiadomością, gdzie i o której będzie spotkanie, a sprzątaczka była miła i dokładnie wysprzątała to co miała wysprzatać. I jak? To mało ważne sprawy, ale dziś jest całkiem zwykły-niezwykły dzień, jakich większość. Może popatrz inaczej? Może nie będzie tak źle, jak się wydawało? Odpowiedz Link Zgłoś