tea_time 02.10.03, 12:01 Jak daleko zaszliscie? Tea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 13:56 tea_time napisała: > Jak daleko zaszliscie? > Tea do Big Bangu Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 13:59 r.richelieu napisała: Ciiiiiiii :I dzien szosty - wlasnie robi hipopotama i zajace Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:01 Ok, Figlarze, widze, ze dzis Wasz dzien:) Usmiechniete pozdrawiam:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:10 ivek1 napisał: > r.richelieu napisała: > > Ciiiiiiii :I > dzien szosty - wlasnie robi hipopotama i zajace > noc szósta: hipopotam zjadł zające, ale zając za bardzo fikał, hip się udławił i oddał cezarowi co cesarskie. Tak hipopotamy stały się roślinożerne Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:15 r.richelieu napisała: > noc szósta: hipopotam zjadł zające, ale zając za bardzo fikał, hip się udławił > i oddał cezarowi co cesarskie. Tak hipopotamy stały się roślinożerne Tak dodalbym jeszcze, ze dlatego lubia siedziec w wodzie/błocie. Tam przynajmniej sa pewne ze nie spotkaja zajaca Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:24 To ja juz nic nie rozumiem..., dlaczego hipcie sa takie grube, przeciez bloto odchudza. Czytalam w "Pani domu":) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:40 tea_time napisała: > To ja juz nic nie rozumiem..., dlaczego hipcie sa takie grube, przeciez bloto > odchudza. Czytalam w "Pani domu":) Tea Juz wyjasniam: Lezy sobie tata hipek w blocku bedzie juz dwa tygodnie. Blogosc, slonce. Hhmmm. Relaks. W 3 tygodniu zaczal jezdzic wokol niego jego syn (mniejszy i szczuplejszy hipek). Nagle tata hipcio slyszy wrzask mlodego i nastpene lkanie, a po chwili: - Tato zepsul mi sie rower naplaw go plosze. Hipek wlasciwy czyli ojciec: -No i teraz rzuc to wszystko i naprawiaj mu rower. Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:47 Ej, moze wystarczy odpiac boczne kolka, hm?:) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
ivek1 Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 14:57 tea_time napisała: > Ej, moze wystarczy odpiac boczne kolka, hm?:) > Tea Ale, ale awaria byla znacznie powazniejsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
tea_time Re: Wyprawy w przeszlosc/nt 02.10.03, 15:24 Czy leci z nami pilot?;) Tea Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Wyprawy w przeszlosc 02.10.03, 15:03 ivek1 napisał: >> > Tak dodalbym jeszcze, ze dlatego lubia siedziec w wodzie/błocie. Tam > przynajmniej sa pewne ze nie spotkaja zajaca > dzień siódmy; Bóg stworzył błoto spluwając na hipopopotama widząc jego rozstrój żołądkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Wyprawy w przeszlosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 15:59 > dzień siódmy; Bóg stworzył błoto spluwając na hipopopotama widząc jego > rozstrój żołądkowy a że dni jest tylko siedem, to i poza błotem za wiele zabawek nie zdążył nam zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namarie Re: Wyprawy w przeszlosc IP: 213.17.175.* 03.10.03, 08:04 zdążył. Mężczyznę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Wyprawy w przeszlosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 10:13 myślałam że to nas zrobił im ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 10:23 Niemożliwe! Przecież - biorąc pod uwagę przekręcenie przez kultury patriarchalne historii najstarszych dziejów, co jest procesem naturalnym, niemniej oczywistym - kobieta powstała pierwsza. Nie mogła więc zabawka powstać przed użytkownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 09:09 A morał: "Strzeżcie sie zajęcy, bo wpadniecie w błoto" MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 09:11 A nie wiem czemu? To takie miłe zwierzątka. A błoto - jak już napisała Tea - ma wybitne działanie odpręzająco - relaksująco - odchudzająco - upiekszające. Zwłaszcza gdy pochodzi z rejonu Morza Martwego. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca PS 03.10.03, 09:11 No, lae w Morzu Martwym dotychczas hipopotamów nie zaobserwowano ;) V* Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: PS 03.10.03, 09:22 vicca napisała: > No, lae w Morzu Martwym dotychczas hipopotamów nie zaobserwowano ;) > > V* > MM jest zastrzeżone dla istot wyższych. Zwłaszcza ze po nim podobno można chodzić:) Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 08:06 Do "szlachetni rycerze i wy piękne damy..." ;) Ale ciągle zmierzam dalej! Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 09:19 Na pewno do momentu, kiedy jako 5latka uczyłam dziewczynkę z sąsiedztwa nosić butki nawet w piaskownicy. Nie chciała. Więc je zabrałam i wrzuciłam w 2metrowe pokrzywy. Dziadek z sąsiadem przeszukali pokrzywy, oj. Bez skutku zresztą. Potem pamiętam, jak uciekałam przed własnym dziadkiem, ale minę miał straszną! Nie. Jeszcze wcześniej pamiętam, jak jako 3 latka zjadłam babci tabletki na serce - bo były w słodziutkiej polewie jak witamina C. Zrobili mi płukanie żołądka :( I jeszcze pamiętam, jak uciekałam przez okno w przedszkolu na dwór. Karne leżakowanie. I jak tłumaczyłam, że dziadek się zarył i się spóźni na obiad - babcia uparcie rozumiała to, co słyszała: że dziadek się zalał... Miałam poczucie misji i strasznie chciałam, żeby zrozumieli, o czym mówię. Nie, jeszcze wcześniej pamiętam - jak miałam 2 lata, to miałam nianię. Pamiętam jak mi dawała kredki do rysowania. Doskonale czułam, że nie cieszyła się, jak wstawałam rano ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wyprawy w przeszlosc 03.10.03, 09:33 Alfika: >I jeszcze pamiętam, jak uciekałam przez okno w przedszkolu na dwór. >Karne leżakowanie. Boszszsz... Karne leżakowanie. Zmora i mojego wczesnego dzieciństwa. Tyle, że nie można było uciec. Pilnowały antyterorystki - zakonnice MM __ Kiedy Bóg stwarzał czas, stworzył go wystarczająco dużo - irlandzkie (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś