Dodaj do ulubionych

gdzie w stolicy kupię JADE?

04.03.04, 19:26
takie kosmetyki,kolorowe,nigdzie ich nie widzę?
Obserwuj wątek
    • Gość: ...ble... Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.ds.amg.gda.pl 04.03.04, 19:40
      JADE to u nas, w Polsce, Maybelline. Po prostu. W niemczech nie ma maybelline, jest za to jade. Kiedys mozna bylo dostac kosmetyki jade, ktore przemianowano wlasnie na maybelline. TEz kiedys ich szukalam, ale mnie oswiecono. Pzdr.
      • Gość: nika Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 09:47
        Z JADE były kiedyś perfumy bądź też wody toaletowe , takie w różowych
        buteleczkach - pieknie pachniały, ale chyba już ich nie ma - a szkoda!
      • okeciak Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 17:29
        Gość portalu: ...ble... napisał(a):

> JADE to u nas, w Polsce, Maybelline. Po prostu. W niemczech nie ma
        maybelline,
        > jest za to jade. Kiedys mozna bylo dostac kosmetyki jade, ktore przemianowano
        w
        > lasnie na maybelline. TEz kiedys ich szukalam, ale mnie oswiecono. Pzdr.

To nie do konca jest prawda ,ale rzeczywiscie maybelline zastapilo na polskim
        rynku jade
    • envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 16:35
      maybelline to nie ta sma jakośc co Jade.rozumiem jednak że w Polsce kosmetyków
      Jade nie dostanę.
      • Gość: ania Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 18:50
        www.jade-maybelline.de/l1.htm
        tak to sie nazywa!
        • envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 20:43
          no dobra,może teraz są po jakiejś fuzji?ja miałam eyeliner TYLKO firmy Jade,w
          niebieskim opakowaniu ze srebrnym napisem,był genialny.W Meybelline nie widzę,a
          miałam kilka produktów tej firmy i nic specjalnego.
          Zresztą tak sobie myślę,że może to polskie Meybelline jest do d....?wiele moich
          koleżanek przywiozlo np.z Niemiec produkty Dove i były takie trochę inne niż
          polskie Dove.
        • envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 20:46
          i nawet znalazłam go na tej stronie!i albo jestem ślepa albo w polskich
          drogeriach go nie ma!...a może obejrzę dokładniej stoisko meybelline,którego
          raczej unikałam:)))dzięki!!!!!!!!
        • Gość: ania ENVI IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 22:19
          wydrukuj fotke i pokaz laska w drogerii niech ci zamowia!
          • envi Re: ENVI 05.03.04, 22:50
            ???????????
            na tej ich stronie wyczytałam że mieli fuzję w 97,także w Polsce też już
            powinni być,hehe,miejmy nadzieję:))
            Trochę lipa nawiasem mówiąc,bo Jade to były spoko kosmetyki,a Meybelline są do
            kitu.co będzie po połączeniu technologii jednej z drugą? zastanawia mnie jedna
            rzecz,ponieważ jak tam są fotki tych produktów to niektóre są wyraźnie
            sygnowane jako Maybelline a inne jako Jade.Ten eyeliner o którym pisałam jest
            sygnowany jak byk Jade,podobnie tusz do rzęs volume express.Z kolei fluidy mają
            tylko Meybelline.Może zatem(mam nadzieję)wybrane produkty są stricte oparte o
            to co wymyśliło Jade i tej jakości .
            dobra.nie przynudzam już.dzięki za oświecenie!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka