envi 04.03.04, 19:26 takie kosmetyki,kolorowe,nigdzie ich nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ...ble... Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.ds.amg.gda.pl 04.03.04, 19:40 JADE to u nas, w Polsce, Maybelline. Po prostu. W niemczech nie ma maybelline, jest za to jade. Kiedys mozna bylo dostac kosmetyki jade, ktore przemianowano wlasnie na maybelline. TEz kiedys ich szukalam, ale mnie oswiecono. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 09:47 Z JADE były kiedyś perfumy bądź też wody toaletowe , takie w różowych buteleczkach - pieknie pachniały, ale chyba już ich nie ma - a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
okeciak Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 17:29 Gość portalu: ...ble... napisał(a): > JADE to u nas, w Polsce, Maybelline. Po prostu. W niemczech nie ma maybelline, > jest za to jade. Kiedys mozna bylo dostac kosmetyki jade, ktore przemianowano w > lasnie na maybelline. TEz kiedys ich szukalam, ale mnie oswiecono. Pzdr. To nie do konca jest prawda ,ale rzeczywiscie maybelline zastapilo na polskim rynku jade Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 16:35 maybelline to nie ta sma jakośc co Jade.rozumiem jednak że w Polsce kosmetyków Jade nie dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie w stolicy kupię JADE? IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 18:50 www.jade-maybelline.de/l1.htm tak to sie nazywa! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 20:43 no dobra,może teraz są po jakiejś fuzji?ja miałam eyeliner TYLKO firmy Jade,w niebieskim opakowaniu ze srebrnym napisem,był genialny.W Meybelline nie widzę,a miałam kilka produktów tej firmy i nic specjalnego. Zresztą tak sobie myślę,że może to polskie Meybelline jest do d....?wiele moich koleżanek przywiozlo np.z Niemiec produkty Dove i były takie trochę inne niż polskie Dove. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: gdzie w stolicy kupię JADE? 05.03.04, 20:46 i nawet znalazłam go na tej stronie!i albo jestem ślepa albo w polskich drogeriach go nie ma!...a może obejrzę dokładniej stoisko meybelline,którego raczej unikałam:)))dzięki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ENVI IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.04, 22:19 wydrukuj fotke i pokaz laska w drogerii niech ci zamowia! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: ENVI 05.03.04, 22:50 ??????????? na tej ich stronie wyczytałam że mieli fuzję w 97,także w Polsce też już powinni być,hehe,miejmy nadzieję:)) Trochę lipa nawiasem mówiąc,bo Jade to były spoko kosmetyki,a Meybelline są do kitu.co będzie po połączeniu technologii jednej z drugą? zastanawia mnie jedna rzecz,ponieważ jak tam są fotki tych produktów to niektóre są wyraźnie sygnowane jako Maybelline a inne jako Jade.Ten eyeliner o którym pisałam jest sygnowany jak byk Jade,podobnie tusz do rzęs volume express.Z kolei fluidy mają tylko Meybelline.Może zatem(mam nadzieję)wybrane produkty są stricte oparte o to co wymyśliło Jade i tej jakości . dobra.nie przynudzam już.dzięki za oświecenie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś