Gość: moa IP: *.udn.pl 07.03.04, 12:45 jakie i w jakim stężeniu kwasy są w składzie kremu Drula Special? Czy jest to w miarę dobry specyfik na pozbycie się przebarwień? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gOSIA Re: krem Drula Special IP: 83.144.70.* 07.03.04, 13:46 JEST to specyfik na palmy pigmentacyje , przebarwienia posłoneczne, zwłaszcza na twarzy,jednakże ponowne wystawienie ciała na "pastwę " promieni słonecznych spowoduje ich powrót,kwasy owocowe ma tylko jeden z tych preparatów oferowanych przez Drulę a mianowicie --KREM SPECJALNY USUWAJACY PRZEBARWIENIA ,jest to w sumie niewielkie steżenie ale nie należy wystawiać skóry na odziaływanie Słońca [generalnie wszelkie kuracje kawasami polecane są wczesną wiosną lub jesienią /zimą] Dobre choć do kupienia przez internet są preparaty NEOSTRATY zawierające już duże dawki kwasów[wśród ich oferty znajdziesz i takie które mają 5 % , 10 % ,15% kwasów owocowych] podaj Ci ich stronkę www.bio-med.pl są tam preparaty zarówno do ciała jak i do jego poszczególnych części[tylko twarz,plecy] Jeśli chodzi ostosowanie na początku zaleca się stosowanie kwasów o niskim natężeniu np plecy 10% a potem 15% AHA [jest o tym dobry artykuł na portalu www.wizaz.pl].Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: krem Drula Special IP: *.udn.pl 07.03.04, 14:45 chciałam lekko złuszczyć naskórek, zwęzić pory, a przy okazji rozjaśnić małe plamki posłoneczne..mam dosyć wrażliwą skórę także myślałam o czymś o niskim stężeniu kwasów..nie wiem już na co mam się zdecydować..niestety Neostrata dla mnie za droga..może Propy-Lacticare będzie lepszy? Dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOSIA Re: krem Drula Special IP: 83.144.70.* 07.03.04, 18:17 fAKTYCZNIE NEOSTRATA JEST DROGA CHOĆ SKUTECZNA I WYDAJNA. Sądzę że Drula Ci wystarczy pamiętaj tylko że po miesiącu stosowania musisz na jakiś czas przerwać kurację.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: krem Drula Special IP: *.udn.pl 08.03.04, 13:12 jest ok...prawie niezauważalnie szczypie:)..oprócz tego kremiku kupiłam nawilżający Iwostinu..teraz czekam niecierpliwie na efekty Dzięki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś