Dodaj do ulubionych

Czym sie aktualnie psikacie???

• Gość: gonia225 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 18:14
      na co dzien "Little black dress" z Avonu na wyjscie "J'adore" Diora
    • Gość: kohol Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.crowley.pl 15.03.04, 09:59
      Truth Kleina, malina Yves Rocher, ale już niedługo Intense Bossa :)
    • Gość: iiana Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 25.03.04, 13:31
      clinique happy heart i glamourous ralph lauren, ale nie moge uwierzyc, ze dalam sie wciagnac w tak glupi temat, jak pisanie o perfumach, bleee
      mimo wszystko pozdrawiam
    • Gość: ane.luko Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:12
      Dlaczego perfumy to głupi temat? Taki sam dobry jak wszelkie związane z modą i
      urodą, a na pewno lepszy niż np. dyskusje o piłce nożnej.Przeczytałam poprzed-
      nie wypowiedzi i aż nie mogę uwierzyć, że nie znalazłam ani jednej zwolennicz-
      ki następujących zapachów: "Organza Indicence" Givenchy'ego, "Shalimar"
      Guerlaina, "Poison" Diora. To są moje ukochane zapachy, zawsze do nich wracam
      po eksperymentach z nowościami, albo po... wakacjach.
      • Gość: esska Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.icpnet.pl 25.03.04, 23:35
        w zależności od nastroju, pory dnia, pogody: Dune Diora, Eternity Calvina
        Kleina, Samsara, Extravaganze Givenchy, Burberry London, Alchemie Rochasa, 5th
        Avenue Elizabeth Arden
      • Gość: agni Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.tele2.pl 02.07.04, 11:26
        Organza indecense jest genialna, ale niestety mam na nią uczulenie! Ale miło,
        że ktoś ją wreszcie wspominał... ja niestety, całą butelkę musiałam oddać
        przyjaciółce, a jej facet potrącił szafkę i rozbił! Ot, co. Shalimara nigdy nie
        miałam, ale też mi się podoba. Ja kocham dwa zapachy, których już nie można
        kupić nigdzie - le feu d'issey (to klasyczne czerwone) i le roi soleil Dalego.
        Na co dzień mam pur blankę avonu i pur desir de lilas rochera, a na duże
        wyjścia j'adore, a latem lubię o'zone tacchiniego. Pozdrawiam
    • 1szylider Zależnie od nastroju i sytuacji... 25.03.04, 23:58
      Witam!

Na codziń i najczęściej używam Glaciera lub De Marco w dziń, a wieczorem i na
      wyjścia Midsummera lub na te najbardziej eleganckie i z kobietami Eclat...

Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • Gość: pola nie lubiaca s Re: Zależnie od nastroju i sytuacji... IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 21:19
        "Na codziń i najczęściej używam Glaciera lub De Marco w dziń..."
        super na codzin i na dzin i wiczyr.
        s z y l i d e r,
        a pan tu znowu straszy, bambalogo i w dzin i nie w dzin.
    • Gość: pola Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 21:16
      p s i k a r k o m
      sie psikam.
      ...psik, psik, psik...
    • s.girl Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 27.03.04, 17:26
      zamiennie Rush2, Lacoste, DKNY, a najbardziej chyba lubie ten ostatni, zawsze
      wtedy slysze, ze pachne narcyzami..;)
      • megusek8 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 28.03.04, 20:59
        Moim faworytem jest rowniez DKNY - super swiezy zapach, mam tez Truth Kleina,
        czasami mam ochote na slodki "Romance" Ralpha Laurena i rowniez mam na oku In
        love again YSL.
    • Gość: Maja Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.tnt21.nyc9.da.uu.net 28.03.04, 01:55
      Obecnie kupilam sobie Hugo Boss Intense i lubie uzywac kazdego dnia inne:
      Chanel Chance, Dior-Addict,Cacharel Amor_Amor -sa slodkie i sexy, GucciII, D&G
      Sicily i mam oko na YSL-In LOve again-slicznie pachna.

Pozdrawiam
      • Gość: Nikita Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: 217.153.194.* 28.03.04, 20:16
        Uwielbiam perfumy, nie wychodzę bez nich bo czuję się wtedy jak naga. Mam wiele
        buteleczek ale do moich faworytów należą:
        DKNY - gdy mam stój i nastrój sportowy (na mojej skórze perfumy te pachną długo
        i ładnie)
        Envy Gucci - gdy chcę się poczuć elegancko
        Baby Doll YSL - do kobiecych strojów
        Pink Suede - w upalne dni by przypomnieć sobie romantyczną wycieczkę do grecji.
        Dawniej byłam zakochana w Dolce Vita, ale trochę już mi się znudziły.
    • Gość: edne Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:23
      dla niektórych pewnie to zabrzmi dziwnie, ale uwielbiam męskie zapachy
      i to dosyć klasyczne - jak AQUA DI GIO HOMME
      • Gość: edne HUGO BOSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:28
        ale męski BOSS HUGO BOSSA (szare opakowanie) - to moja miłość!
        a tak z bardziej damskich zapachów - to też HUGO BOSS BOSS WOMEN
        re-ew-lac-ja!
        polecam, bo to zapachy szalenie dyskretne, a przy tym intrygujące!
        • Gość: Mango Re: HUGO BOSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:20
          Truth Lush (letnia edycja) CK,Parfume d`Ete Kenzo,J`adore,czasami Extravagance i - bardzo rzadko - Poison wyłącznie zimą i w minimalnych ilościach ( jeden psik; dwa są trudne do zniesienia. :-)
    • Gość: Kasssia Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:40
      Pierre Cardin - Bleu Marine Pour Elle. nawet nie potrafię opisać , czym urzekł
      mnie ten zapach ale..powąchałam raz i stwerdziłam- tym chce pachnieć latem:)
    • yes22 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 02.07.04, 14:30
      Allure Chanel
      Sensation Jil Sander
      Miracle Lancome
      Romance Ralph Laurent
      i czasem Lilia YR

pzdr
    • Gość: Irish Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.04, 17:12
      na dzień - Zen Shiseido i Poeme Lancome
      na wieczór w ilości minimalnej CHanel 5 i Treso Lancome

Podoba mi sie też Miracle - ale na mojej mamie bo na mnie śmierdzi ;):)
    • Gość: Lili Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.ls.net.pl 02.07.04, 20:39
      1.Tommy Hilfigher-Tommy Girl
      2.Mexx (zolta)
      3.Hugo Boss-Deep Red
      5.Cerrutti-Image
      6.Avon-Pink Suede
      7.Oriflame-Together

Uwielbiam je niedawno jeszcze uzywalam Dolce Gabane Light Blue ale sie
      skonczyla mysle ze wnet do niej powroce ale tez kusi mnie Lanvin-Eclat
      d'apergue (trudna nazwa nie wiem czy dobrze napisalam)
      • Gość: Kasiek212 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: 82.150.72.* 02.07.04, 21:30
        Champs Elysees - Guerlaina,
        Chanel 5,
        Chanel Chance,
        Eau de Dolce Vita,
        L'Eau par Kenzo,

Kusi mnie jeszcze Nu YSL.

Pozdrawiam
    • malutenka Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 02.07.04, 22:11
      Light blue Dolce&Gabbana
      Angel Thierry Mugler
      Miracle Lancome
      • Gość: Margaret Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 02.07.04, 23:12
        Gucci Envy
        Eau de Dolce Vita
        hanae mori
        moschino couture
    • elve Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 11:13
      envy/rush summer/le monde est beau/eau torride/pampelune/tendre poison/aquaflore
    • cafe_justysia Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 17:35
      Ja mam Healing Garden Zielona herbata,bardo fajny.Dostałam też ostatnio
      Lanvin'a Eclat,nawet fajny.Papa!
      • renia30 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 18:22
        Very Irresistible
        Stella
        Happy
        In Love Again
        Addict Eau Fraiche
        Enjoy
        Ibiza Hippie
    • szczur_m Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 21:29
      od dłuzszego czasu "pur desir de lys " YR i na razie nie zanosi sie na zmianę;)
    • Gość: ladnie pachne Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.client.comcast.net 04.07.04, 02:50
      Very sexy 2 z Victorii Secret oraz Emporio Armanii
    • Gość: mikiM Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 04.07.04, 03:15
      hugo boss...depp red :)
      i mam tez co ale to jest woda toaletowa. chanson d`Emotions(niebieski). piekny
      zapaszek.
      pozdrowki
      • dixi Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 11:17
        energizing Shiseido, les belles zielona, pamplelune i gentiana AA, healing
        garden mandarynkowy spray, a w tej chwili horizon pour homme (!) guy laroche
        (podkradlam mojemu mezczyznie ;)
    • Gość: voluptas Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 11:18
      musi być słodko, słodko, słodko ;)
      Albo Angel Thierry Mugler'a, albo Wish Choparda ;)
    • balbina_alexandra Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 13:40
      In Love Again YSL
      Oriental Summer Celine
      Etoile de Sud Fragonard
      Angel Innocent Muglera
      Que Viva Escady
      Azzura Azzaro

W bardzo eleganckich sytuacjach Fleur De Diva Ungaro oraz Eau de Soir Sisley
      (piekne!)
      • charade Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 14:36
        W obecnym okresie Baby Doll YSL
        • Gość: Kiddo Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:33
          Od 5 lat niezmiennie i jedynie Dolce Vita
        • renia30 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 17:54
          Witaj Szaradko, ale ci zazdroszczę tego Baby Doll wrrr..... ;o)
          r
          • charade do Reni30 05.07.04, 16:22
            Tak tęsknisz ? ;)

renia30 napisała:

> Witaj Szaradko, ale ci zazdroszczę tego Baby Doll wrrr..... ;o)
            > r
      • madllen Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 05.07.04, 11:18
        Przepraszam, że tak na bezczelnego, ale dwa słówka chciałam wetknąć;))

balbina_alexandra napisała:

Eau de Soir Sisley
        > (piekne!)

Prawda:) Niesamowicie piękne, szczyt powagi i elegancji;) Doris-ek zaraziła
        mnie nimi i zrobiłam "machniom" na Wizażu czas temu- rzadko używam, bo nie mam
        specjalnie do czego, ale jak już użyję to wrażenie powalające;)

Serdeczności:)

• madllen Oj, chciałam wyżej, za Balbiną:)))) n/t 05.07.04, 11:19
        • balbina_alexandra Madllen :))) 05.07.04, 13:55
          Eau de Soir - też się sugerowałam różnistymi opisami, i też mam z wymiany!
          Faktycznie, elegancki do bólu :) bardzo mi się podoba, tylko tez na razie nie
          mam za bardzo gdzie używać :))) Zastanawiam się juz od bardzo dawna nad
          Hermesem 24 Faubourg, zastanawiam się ile te zapachy mogą mieć ze sobą
          wspólnego... Czytałam już tyle opisów na temat tego hermesa, ale niestety w
          3miescie już chyba nie ma miejsca gdzie można by powąchac :( a tak w ślepo
          kupować to ja się boję jednak (za dużo wpadek ostatnio)!

Pozdrawiam serdeczenie, uściski :)
          • coralin Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 14:54
            balbina_alexandra napisała:

> Eau de Soir - też się sugerowałam różnistymi opisami, i też mam z wymiany!
            > Faktycznie, elegancki do bólu :) bardzo mi się podoba, tylko tez na razie nie
            > mam za bardzo gdzie używać :))) Zastanawiam się juz od bardzo dawna nad
            > Hermesem 24 Faubourg, zastanawiam się ile te zapachy mogą mieć ze sobą
            > wspólnego

Oba są bardzo eleganckie. Hermes jest zdecydowanie mocniejszy i ma jak dla
            mnie nieciekawy początek. Raczej na jesień i zimę. Eau de soir spokojnie mozesz
            uzyć na wieczór nawet po upalnym dniu. To zapach w którym czuć szyk, ale nie
            męczy. Mam miniaturę Eau de soir i 50 ml EDP 24 Faubourg i chyba wolałabym
            odwrotnie. Choć z moim gustem nigdy nic nie wiadomo. Coś zmienna jestem.
            Jesienią szalałam za 24 Faubourg, w lutym nie mogłam go uzywać. Mam z wymiany
            Pure Wish Choparda i juz chciałam sie go pozbyć ,ale wczoraj uzyłam i jednak
            chce mieć taki letni, ale ciepły, słodki zapach. Upodobania zapachowe jednak
            sie zmieniają.
            • madllen Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 15:46
              :) Miałam okazję testowania 24 Faubourg Hermesa jesienią w Sephorze i jedyne
              wspomnienie po tym traumatucznym wydarzeniu;) to namiastka ogromnego,
              dotkliwego wręcz bólu głowy jakim przypłaciłam owo spotkanie:) Testery i
              wszelki ślad po nich zniknęły z perfumerii bardzo szybko- nie wiem jak, gdzie i
              kiedy- a ja do dziś zachodzę w głowę, co też wówczas testowałam: EDP czy EDT,
              pojęcia nie mam:) Wiem natomiast jedno- po tygodniu wyniuchałam na rękawie
              swetra niesamowity powiew... coś na kształt słonecznego wietrzyka złotej
              polskiej jesieni, cudowne połączenie drzewa sandałowego, paczuli i szczypta
              wanilii... na mojej skórze takie połączenie rozkwita urzekająco wręcz(podobny
              motyw przyciągnął mnie swego czasu do Dune oraz zafascynował w Cristobalu
              Balenciagi) Z chęcią przetestowałabym je raz jeszcze, ale na zakup w ciemno nie
              skuszę się w tym przypadku nigdy:)
              Oba zapachy są eleganckie i idealne na specjalne okazje; na ogół nie
              rozgraniczam perfum na te szczególne na momenty zastrzeżone i te dzienne-co-
              dzienne, ale ani Sisleya ani Hermesa nie użyłabym bez specjalnej okoliczności.
              I tyle wspólnego jak na mój nos- są zupełnie inne, EdS nieco bardziej
              powściągliwe i poważne aczkolwiek łagodniejsze, zaś 24F przy całej powadze
              zaskakują radością(zwłaszcza po tygodniu;), gdzieś tam w środku igra w nich
              słonko choć zaiste, początek dramatyczny!!!

Pozdrawiam słonecznie, do miłego:)
              • charade Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 16:21
                A ja kupiłam dziś Gucci Envy !!! Pozdrwienia dla Madllen, Coralin, Balbinki :)
                • madllen Re: Charade:))) 06.07.04, 08:34
                  Envy...hm hm...Elve zareklamowała je świetnie, sama miałam ochotę biec do
                  perfumerii i testować testować, chociaż lata temu( 5, 6 może), otrzymałam je w
                  prezencie od Teściowej i nosiłam, nie powiem, z przyjemnością aczkolwiek coś mi
                  w nich nie grało- do dzisiaj nie wiem, co;)) Kupiłam nawet maleńką 30-tkę, ale
                  nim doszłam do połowy przekazałam... Teściowej, która zużywszy moją flaszkę
                  nabyła jeszcze jedną:)) I tym sposobem pokrótce spisałam moją historię tego
                  niepasującego do mnie, skądinąd ślicznego bardzo, pachnidła:)

Gorące uściski i buziaki z Warszawy zalanej słońcem:)))
              • Gość: Re Re: Madllen i Balbina :))) IP: 62.148.95.* 05.07.04, 16:36
                Ja też miałam traumatyczne doświadczenia z "24 F ". Skuszona opisem na forum
                psiknęłam na ręke z impetem i wywołałam u siebie taki ból głowy i mdłosci, że
                myślałam, że oszaleję. Po kilku godzinach pachniało sympatyczniej ale nie na
                tyle, żebym mogła je kiedykolwiek używać. Z Diune nie kojarzy mi sie
                zupełnie....
                • madllen Re: Madllen i Balbina :))) 06.07.04, 08:24
                  Gość portalu: Re napisał(a):

Z Diune nie kojarzy mi sie
                  > zupełnie....

I nie dziwota; mnie owo skojarzenie dopadło po tygodniu!!! od psiknięcia;))
                  POzdrawiam ciepło:)
              • Gość: balbina_alexandra Re: Madllen i Balbina :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:40
                To ja chyba jednak nie będę tego Hermesa na slepo kupować :)))) migrem mam i
                tak za dużo bez perfumów! Ja mam właśnie 15 ml Eau de Soir i jest to na moje
                potrzeby idealna ilość :) bardzo piękny zapach, jestem nim oczarowana!

A co do Envy... no własnie to ówniez zapach, który ma duzo uroku, sama kiedys
                używałam namiętnie, ale to jedna z tych namiętności które jakos przeszły...
                Psiknęłam się nimi ostatnio w Douglasie i już wiem, że teraz raczej bym ich
                chyba nie mogła uzywać. Aż dziwne, że kiedyś tak je uwielbiałam!
    • Gość: ladyl Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:28
      escada sport
    • Gość: malgorzata Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.stacje.agora.pl 04.07.04, 18:48
      Givenchy Haute Couture
      tylko nie wiem, czy nie za ciezki jak na lato
      ale jakos nie moge sie oprzec...
    • Gość: rawita Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.autocom.pl 05.07.04, 00:58
      od wielu lat gaultier classic, którego ostatnio zdradzam z czerwoną dolce
      gabbaną, wcześniej zdarzało mi się z dolce vitą diora
    • Gość: awea zalezy od nastroju.pogody.. IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.04, 01:18
      ESCADA-ISLAND KISS
      CLINIQUE - SIMPLY
      Givenchy - Very Irresistible

mitglied.lycos.de/ania0409/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka