Gość: gonia225 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 18:14 na co dzien "Little black dress" z Avonu na wyjscie "J'adore" Diora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.crowley.pl 15.03.04, 09:59 Truth Kleina, malina Yves Rocher, ale już niedługo Intense Bossa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiana Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 25.03.04, 13:31 clinique happy heart i glamourous ralph lauren, ale nie moge uwierzyc, ze dalam sie wciagnac w tak glupi temat, jak pisanie o perfumach, bleee mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ane.luko Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 14:12 Dlaczego perfumy to głupi temat? Taki sam dobry jak wszelkie związane z modą i urodą, a na pewno lepszy niż np. dyskusje o piłce nożnej.Przeczytałam poprzed- nie wypowiedzi i aż nie mogę uwierzyć, że nie znalazłam ani jednej zwolennicz- ki następujących zapachów: "Organza Indicence" Givenchy'ego, "Shalimar" Guerlaina, "Poison" Diora. To są moje ukochane zapachy, zawsze do nich wracam po eksperymentach z nowościami, albo po... wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esska Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.icpnet.pl 25.03.04, 23:35 w zależności od nastroju, pory dnia, pogody: Dune Diora, Eternity Calvina Kleina, Samsara, Extravaganze Givenchy, Burberry London, Alchemie Rochasa, 5th Avenue Elizabeth Arden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.tele2.pl 02.07.04, 11:26 Organza indecense jest genialna, ale niestety mam na nią uczulenie! Ale miło, że ktoś ją wreszcie wspominał... ja niestety, całą butelkę musiałam oddać przyjaciółce, a jej facet potrącił szafkę i rozbił! Ot, co. Shalimara nigdy nie miałam, ale też mi się podoba. Ja kocham dwa zapachy, których już nie można kupić nigdzie - le feu d'issey (to klasyczne czerwone) i le roi soleil Dalego. Na co dzień mam pur blankę avonu i pur desir de lilas rochera, a na duże wyjścia j'adore, a latem lubię o'zone tacchiniego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Zależnie od nastroju i sytuacji... 25.03.04, 23:58 Witam! Na codziń i najczęściej używam Glaciera lub De Marco w dziń, a wieczorem i na wyjścia Midsummera lub na te najbardziej eleganckie i z kobietami Eclat... Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola nie lubiaca s Re: Zależnie od nastroju i sytuacji... IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 21:19 "Na codziń i najczęściej używam Glaciera lub De Marco w dziń..." super na codzin i na dzin i wiczyr. s z y l i d e r, a pan tu znowu straszy, bambalogo i w dzin i nie w dzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 21:16 p s i k a r k o m sie psikam. ...psik, psik, psik... Odpowiedz Link Zgłoś
s.girl Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 27.03.04, 17:26 zamiennie Rush2, Lacoste, DKNY, a najbardziej chyba lubie ten ostatni, zawsze wtedy slysze, ze pachne narcyzami..;) Odpowiedz Link Zgłoś
megusek8 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 28.03.04, 20:59 Moim faworytem jest rowniez DKNY - super swiezy zapach, mam tez Truth Kleina, czasami mam ochote na slodki "Romance" Ralpha Laurena i rowniez mam na oku In love again YSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.tnt21.nyc9.da.uu.net 28.03.04, 01:55 Obecnie kupilam sobie Hugo Boss Intense i lubie uzywac kazdego dnia inne: Chanel Chance, Dior-Addict,Cacharel Amor_Amor -sa slodkie i sexy, GucciII, D&G Sicily i mam oko na YSL-In LOve again-slicznie pachna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: 217.153.194.* 28.03.04, 20:16 Uwielbiam perfumy, nie wychodzę bez nich bo czuję się wtedy jak naga. Mam wiele buteleczek ale do moich faworytów należą: DKNY - gdy mam stój i nastrój sportowy (na mojej skórze perfumy te pachną długo i ładnie) Envy Gucci - gdy chcę się poczuć elegancko Baby Doll YSL - do kobiecych strojów Pink Suede - w upalne dni by przypomnieć sobie romantyczną wycieczkę do grecji. Dawniej byłam zakochana w Dolce Vita, ale trochę już mi się znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edne Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:23 dla niektórych pewnie to zabrzmi dziwnie, ale uwielbiam męskie zapachy i to dosyć klasyczne - jak AQUA DI GIO HOMME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edne HUGO BOSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:28 ale męski BOSS HUGO BOSSA (szare opakowanie) - to moja miłość! a tak z bardziej damskich zapachów - to też HUGO BOSS BOSS WOMEN re-ew-lac-ja! polecam, bo to zapachy szalenie dyskretne, a przy tym intrygujące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: HUGO BOSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:20 Truth Lush (letnia edycja) CK,Parfume d`Ete Kenzo,J`adore,czasami Extravagance i - bardzo rzadko - Poison wyłącznie zimą i w minimalnych ilościach ( jeden psik; dwa są trudne do zniesienia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasssia Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:40 Pierre Cardin - Bleu Marine Pour Elle. nawet nie potrafię opisać , czym urzekł mnie ten zapach ale..powąchałam raz i stwerdziłam- tym chce pachnieć latem:) Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 02.07.04, 14:30 Allure Chanel Sensation Jil Sander Miracle Lancome Romance Ralph Laurent i czasem Lilia YR pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irish Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.04, 17:12 na dzień - Zen Shiseido i Poeme Lancome na wieczór w ilości minimalnej CHanel 5 i Treso Lancome Podoba mi sie też Miracle - ale na mojej mamie bo na mnie śmierdzi ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.ls.net.pl 02.07.04, 20:39 1.Tommy Hilfigher-Tommy Girl 2.Mexx (zolta) 3.Hugo Boss-Deep Red 5.Cerrutti-Image 6.Avon-Pink Suede 7.Oriflame-Together Uwielbiam je niedawno jeszcze uzywalam Dolce Gabane Light Blue ale sie skonczyla mysle ze wnet do niej powroce ale tez kusi mnie Lanvin-Eclat d'apergue (trudna nazwa nie wiem czy dobrze napisalam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek212 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: 82.150.72.* 02.07.04, 21:30 Champs Elysees - Guerlaina, Chanel 5, Chanel Chance, Eau de Dolce Vita, L'Eau par Kenzo, Kusi mnie jeszcze Nu YSL. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malutenka Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 02.07.04, 22:11 Light blue Dolce&Gabbana Angel Thierry Mugler Miracle Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 02.07.04, 23:12 Gucci Envy Eau de Dolce Vita hanae mori moschino couture Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 11:13 envy/rush summer/le monde est beau/eau torride/pampelune/tendre poison/aquaflore Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 17:35 Ja mam Healing Garden Zielona herbata,bardo fajny.Dostałam też ostatnio Lanvin'a Eclat,nawet fajny.Papa! Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 18:22 Very Irresistible Stella Happy In Love Again Addict Eau Fraiche Enjoy Ibiza Hippie Odpowiedz Link Zgłoś
szczur_m Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 03.07.04, 21:29 od dłuzszego czasu "pur desir de lys " YR i na razie nie zanosi sie na zmianę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladnie pachne Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.client.comcast.net 04.07.04, 02:50 Very sexy 2 z Victorii Secret oraz Emporio Armanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiM Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 04.07.04, 03:15 hugo boss...depp red :) i mam tez co ale to jest woda toaletowa. chanson d`Emotions(niebieski). piekny zapaszek. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 11:17 energizing Shiseido, les belles zielona, pamplelune i gentiana AA, healing garden mandarynkowy spray, a w tej chwili horizon pour homme (!) guy laroche (podkradlam mojemu mezczyznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voluptas Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 11:18 musi być słodko, słodko, słodko ;) Albo Angel Thierry Mugler'a, albo Wish Choparda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 13:40 In Love Again YSL Oriental Summer Celine Etoile de Sud Fragonard Angel Innocent Muglera Que Viva Escady Azzura Azzaro W bardzo eleganckich sytuacjach Fleur De Diva Ungaro oraz Eau de Soir Sisley (piekne!) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 14:36 W obecnym okresie Baby Doll YSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:33 Od 5 lat niezmiennie i jedynie Dolce Vita Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 04.07.04, 17:54 Witaj Szaradko, ale ci zazdroszczę tego Baby Doll wrrr..... ;o) r Odpowiedz Link Zgłoś
charade do Reni30 05.07.04, 16:22 Tak tęsknisz ? ;) renia30 napisała: > Witaj Szaradko, ale ci zazdroszczę tego Baby Doll wrrr..... ;o) > r Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Czym sie aktualnie psikacie??? 05.07.04, 11:18 Przepraszam, że tak na bezczelnego, ale dwa słówka chciałam wetknąć;)) balbina_alexandra napisała: Eau de Soir Sisley > (piekne!) Prawda:) Niesamowicie piękne, szczyt powagi i elegancji;) Doris-ek zaraziła mnie nimi i zrobiłam "machniom" na Wizażu czas temu- rzadko używam, bo nie mam specjalnie do czego, ale jak już użyję to wrażenie powalające;) Serdeczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Madllen :))) 05.07.04, 13:55 Eau de Soir - też się sugerowałam różnistymi opisami, i też mam z wymiany! Faktycznie, elegancki do bólu :) bardzo mi się podoba, tylko tez na razie nie mam za bardzo gdzie używać :))) Zastanawiam się juz od bardzo dawna nad Hermesem 24 Faubourg, zastanawiam się ile te zapachy mogą mieć ze sobą wspólnego... Czytałam już tyle opisów na temat tego hermesa, ale niestety w 3miescie już chyba nie ma miejsca gdzie można by powąchac :( a tak w ślepo kupować to ja się boję jednak (za dużo wpadek ostatnio)! Pozdrawiam serdeczenie, uściski :) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 14:54 balbina_alexandra napisała: > Eau de Soir - też się sugerowałam różnistymi opisami, i też mam z wymiany! > Faktycznie, elegancki do bólu :) bardzo mi się podoba, tylko tez na razie nie > mam za bardzo gdzie używać :))) Zastanawiam się juz od bardzo dawna nad > Hermesem 24 Faubourg, zastanawiam się ile te zapachy mogą mieć ze sobą > wspólnego Oba są bardzo eleganckie. Hermes jest zdecydowanie mocniejszy i ma jak dla mnie nieciekawy początek. Raczej na jesień i zimę. Eau de soir spokojnie mozesz uzyć na wieczór nawet po upalnym dniu. To zapach w którym czuć szyk, ale nie męczy. Mam miniaturę Eau de soir i 50 ml EDP 24 Faubourg i chyba wolałabym odwrotnie. Choć z moim gustem nigdy nic nie wiadomo. Coś zmienna jestem. Jesienią szalałam za 24 Faubourg, w lutym nie mogłam go uzywać. Mam z wymiany Pure Wish Choparda i juz chciałam sie go pozbyć ,ale wczoraj uzyłam i jednak chce mieć taki letni, ale ciepły, słodki zapach. Upodobania zapachowe jednak sie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 15:46 :) Miałam okazję testowania 24 Faubourg Hermesa jesienią w Sephorze i jedyne wspomnienie po tym traumatucznym wydarzeniu;) to namiastka ogromnego, dotkliwego wręcz bólu głowy jakim przypłaciłam owo spotkanie:) Testery i wszelki ślad po nich zniknęły z perfumerii bardzo szybko- nie wiem jak, gdzie i kiedy- a ja do dziś zachodzę w głowę, co też wówczas testowałam: EDP czy EDT, pojęcia nie mam:) Wiem natomiast jedno- po tygodniu wyniuchałam na rękawie swetra niesamowity powiew... coś na kształt słonecznego wietrzyka złotej polskiej jesieni, cudowne połączenie drzewa sandałowego, paczuli i szczypta wanilii... na mojej skórze takie połączenie rozkwita urzekająco wręcz(podobny motyw przyciągnął mnie swego czasu do Dune oraz zafascynował w Cristobalu Balenciagi) Z chęcią przetestowałabym je raz jeszcze, ale na zakup w ciemno nie skuszę się w tym przypadku nigdy:) Oba zapachy są eleganckie i idealne na specjalne okazje; na ogół nie rozgraniczam perfum na te szczególne na momenty zastrzeżone i te dzienne-co- dzienne, ale ani Sisleya ani Hermesa nie użyłabym bez specjalnej okoliczności. I tyle wspólnego jak na mój nos- są zupełnie inne, EdS nieco bardziej powściągliwe i poważne aczkolwiek łagodniejsze, zaś 24F przy całej powadze zaskakują radością(zwłaszcza po tygodniu;), gdzieś tam w środku igra w nich słonko choć zaiste, początek dramatyczny!!! Pozdrawiam słonecznie, do miłego:) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Madllen i Balbina :))) 05.07.04, 16:21 A ja kupiłam dziś Gucci Envy !!! Pozdrwienia dla Madllen, Coralin, Balbinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Charade:))) 06.07.04, 08:34 Envy...hm hm...Elve zareklamowała je świetnie, sama miałam ochotę biec do perfumerii i testować testować, chociaż lata temu( 5, 6 może), otrzymałam je w prezencie od Teściowej i nosiłam, nie powiem, z przyjemnością aczkolwiek coś mi w nich nie grało- do dzisiaj nie wiem, co;)) Kupiłam nawet maleńką 30-tkę, ale nim doszłam do połowy przekazałam... Teściowej, która zużywszy moją flaszkę nabyła jeszcze jedną:)) I tym sposobem pokrótce spisałam moją historię tego niepasującego do mnie, skądinąd ślicznego bardzo, pachnidła:) Gorące uściski i buziaki z Warszawy zalanej słońcem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Madllen i Balbina :))) IP: 62.148.95.* 05.07.04, 16:36 Ja też miałam traumatyczne doświadczenia z "24 F ". Skuszona opisem na forum psiknęłam na ręke z impetem i wywołałam u siebie taki ból głowy i mdłosci, że myślałam, że oszaleję. Po kilku godzinach pachniało sympatyczniej ale nie na tyle, żebym mogła je kiedykolwiek używać. Z Diune nie kojarzy mi sie zupełnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Madllen i Balbina :))) 06.07.04, 08:24 Gość portalu: Re napisał(a): Z Diune nie kojarzy mi sie > zupełnie.... I nie dziwota; mnie owo skojarzenie dopadło po tygodniu!!! od psiknięcia;)) POzdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina_alexandra Re: Madllen i Balbina :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:40 To ja chyba jednak nie będę tego Hermesa na slepo kupować :)))) migrem mam i tak za dużo bez perfumów! Ja mam właśnie 15 ml Eau de Soir i jest to na moje potrzeby idealna ilość :) bardzo piękny zapach, jestem nim oczarowana! A co do Envy... no własnie to ówniez zapach, który ma duzo uroku, sama kiedys używałam namiętnie, ale to jedna z tych namiętności które jakos przeszły... Psiknęłam się nimi ostatnio w Douglasie i już wiem, że teraz raczej bym ich chyba nie mogła uzywać. Aż dziwne, że kiedyś tak je uwielbiałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyl Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:28 escada sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.stacje.agora.pl 04.07.04, 18:48 Givenchy Haute Couture tylko nie wiem, czy nie za ciezki jak na lato ale jakos nie moge sie oprzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: Czym sie aktualnie psikacie??? IP: *.autocom.pl 05.07.04, 00:58 od wielu lat gaultier classic, którego ostatnio zdradzam z czerwoną dolce gabbaną, wcześniej zdarzało mi się z dolce vitą diora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awea zalezy od nastroju.pogody.. IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.04, 01:18 ESCADA-ISLAND KISS CLINIQUE - SIMPLY Givenchy - Very Irresistible mitglied.lycos.de/ania0409/ Odpowiedz Link Zgłoś