myszka243 08.10.05, 17:19 okolice Wadowic, Skawiny,a nawet Krakowa. Tanio i ładnie. Kontakt na mail gazetowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka911gt Re: Tipsy zelowe i akrylowe:-) 02.11.05, 11:06 mam pytanie, jaka metoda wykonujesz tipsy akrylowe?? Odpowiedz Link
mis_endo Re: Tipsy zelowe i akrylowe:-) 21.11.05, 20:30 Metoda french jest najciekawsza metoda, do tego używam najfajniejszych pudrow NSI, ktore sa super plastyczne. Kupuje je w Estetyce Nails www.estetyka-nails.pl Odpowiedz Link
goniapowi Re: Tipsy zelowe i akrylowe:-) 03.05.06, 14:36 a ja mam pytanie bo niedawno kupilam sobie komplet tipsow akrylowych do wlasnego uzytku sa one bezbarwne i chcialabym zmienic czasem ich 'kolor' ale nie bardzo moge gdyz zwykle klasyczne lakiery do paznokci przy wysychaniu na tipsie tworza brzydka chropowata powierzchnie jak moge sprawic by moje tipsy pomalowac i zeby nadal wygladaly ladnie i gladko? Odpowiedz Link
deltaedukacja Re: Tipsy zelowe i akrylowe:-) 01.02.16, 14:44 Chcesz nauczyć się zabiegów całkowicie za darmo? Nie jesteś zadowolona z efektów pracy kosmetyczki? Naucz się praktyki i wykonuj zabiegi samodzielnie! Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH! U nas w szkole nie płacisz za NIC, Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu! Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC! Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA! Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906! Odpowiedz Link