grysienka 22.03.04, 11:11 czy ktoras z was dziewczynki ma jakies pojecie o kosmetykach antycellulitowych z serii Lirene Dermoprogram Dr.Ireny Eris? Zastanawiam sie czy warto kupic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: program Lirene IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 10:13 Ja mam pojecie i polecam: peeling przede wszystkim, jestem zachwycona nim, pieknie pachnie i ma swietne kuleczki, ktore naprawde masuja (odkad znalazlam go pare miesiecy temu, nie uzywam innego). Serum, na noc - bardzo fajnie sie wchlania, pieknie pachnie, koi skore, wygladza. Najmnniej podoba mi sie zel na dzien, z tej samej polki celnowej na dzien wole Nivelazione Farmony Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: program Lirene 23.03.04, 11:59 Mam żel pod prysznic z serii antycellulitowej.Kupiłam go ze względu na zapach,pachnie lekko pomarańczowo jak oranżada w proszku z zamierzchłych czasów mojego dzieciństwa:)Niby ma jakieś działanie złuszczające ale ja tego za bardzo nie widzę.Za to jest mało wysuszający.Będę go kupować na pewno ale głównie przez ten musujący zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
grysienka Re: program Lirene 23.03.04, 20:43 wielkie dzieki! kupilam dzisiaj. pieknie pachnie!! peeling rzeczywiscie ma fajne, przyjemne kuleczki. teraz tylko czekam na efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś