Dodaj do ulubionych

Chcialabym miec takie brwi! foto

29.09.10, 19:50
Mam bardzo zwyczajne, ni to cienkie ni to grube (choc raczej grubsze) brwi. Marza mi sie takie wyraziste jak ma wiekszosc aktorek, przykladowo Megan Fox. Z drugiej strony wydaje mi sie, ze te brwi sa namalowane a swoich wloskow to ona ma niewiele. Jak to jest? Jak one zmywaja makijaz to sa prawie bez brwi? (o samej megan uwazam, ze dziewczyna jest mega sztuczna i wyglada jakby miala jakis lifting mimo 24 lat).

[URL=http://img692.imageshack.us/i/meganfoxcheeks.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/3008/meganfoxcheeks.jpg[/IMG][/URL]

Obserwuj wątek
    • czarna.koza Re: <a href="http://img692.imageshack.us/i/meganfoxcheeks.j" targe 29.09.10, 19:51
      img692.imageshack.us/i/meganfoxcheeks.jpg/
      • myszmusia link 29.09.10, 19:54
        img692.imageshack.us/img692/3008/meganfoxcheeks.jpg
        • kasha77 Re: link 29.09.10, 20:07
          też bym chciała..:)
        • zenon5678 Re: link 03.10.10, 12:23
          Idz na hennę :) 20 zł i problem z słowy na miesiac:)
          pozdrawiam
          img692.imageshack.us/i/meganfoxcheeks.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/3008/meganfoxcheeks.jpg
          • kasha77 Re: link 03.10.10, 13:00
            chyba się nie zrozumielismy,ja mam gęste i ciemne brwi,chodzi mi o kształt:)
    • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 29.09.10, 20:18
      brwi jak brwi ale nosek ma poprawiany

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdLmjik6GY6zunga2YlXpdxxJmueduWmzMSatWQBF5NEbHbwk&t=1&usg=__MhE5xpPV7AbBNsCQtIQmagkDDAg=
      • czarna.koza Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 29.09.10, 20:32
        myszmusia dzieki za poprawienie linka. Co do nosa to nie widze zbyt wielkiej roznicy na zdjeciu, sa robione z nieco innego profilu. Chociaz ona na pewno miala jakies operacje ale niewielkie, na pewno wypelnia usta (zaczyna to karykaturalnie wygladac). Natomiast przed op tez byla bardzo ladna, nie miala np wielgachnego nosa, tylko jakies mniejsze niedoskonalosci ;))) no ale co z takimi brwiami? :P czy zwykle smiertelniczki moga takie miec? kosmetyczka potrafi, czy nie potrafi? hmmm
        • a1ma Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 11:23
          Potrafi. Dwa razy w życiu trafiłam na kosmetyczki, które zrobiły mi TAKIE brwi, że wyglądałam jak gwiazda filmowa, same brwi robiły za makijaż. Ale niestety, większość kosmetyczek kompletnie się na tym nie zna, jedna ostatnio zrobiła mi taką krzywdę, że kompletnie mnie zamurowało :/ Miesiąc odhodowywałam włoski! :/
          • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 11:43
            a1ma napisała:

> Potrafi. Dwa razy w życiu trafiłam na kosmetyczki, które zrobiły mi TAKIE brwi,
            > że wyglądałam jak gwiazda filmowa, same brwi robiły za makijaż.

to prawda ale tylko w przypadku kiedy ma się swoje mocno zarysowane wtedy regulacja nie sprawia problemu kiedy jednak sa mocno skubane od lat w grę w chodzi linergistka albo zajęcia plastyczno-techniczne, czyli domalowywanie sobie brwi cieniem

> Ale niestety, większość kosmetyczek kompletnie się na tym nie zna, jedna ostatnio zrobiła mi
            > taką krzywdę, że kompletnie mnie zamurowało :/ Miesiąc odhodowywałam włoski! :/

...bywa męczące:)
    • littlefrog Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 29.09.10, 20:30
      trochę swoich tam ma, szczególnie że jest brunetką więc ma naturalnie dość wyrazistą oprawę oczu. a oprócz tego makijaż permanentny.
    • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 29.09.10, 20:50
      Podstawą jest nałożenie na brwi cienia w kolorze dobranym do koloru włosków. Dzięki temu brwi nie "prześwitują" i wyglądasz, jakbyś miała gęste i równomierne, a jednocześnie nie ma efektu grubej kreski, jaką daje użycie ołówka.

Akurat w tym przypadku ona ma chyba jakiś makijaż permanentny
      • kasha77 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 29.09.10, 22:35
        patrzę i patrzę i nie widzę tych"dorysowanych"włosków....może po porstu ma swoje takie gęste i dobrze zrobione,na zachodzie są gabinety które robią tylko brwi i to za niemałe pieniądze,szkoda,że u nas brak specjalistów...kiedys się tym nawet ineteresowałam - w Lodynie jest szkoła który uczy tylko i wyłącznie regulacji brwi i potem można na zasadzie franchisingu otworzyc gabinet - ale okazalo się,że za droga ta cala impreza:(
        • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 02:43
          kasha77 napisała:

> patrzę i patrzę i nie widzę tych"dorysowanych"włosków....może po porstu ma swoj
          > e takie gęste i dobrze zrobione,

Nie wydaje mi się, bo one są takie bardzo krótkie
          • kasha77 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 10:41
            czemu nie przystrzyga? ja wlasnie tak robię,bo mam swoje dośc gęste i dlugie i co jakis czas muszę je sobie przystrzyc bo inaczej bym wyglądała jak Breżniew;)
            • magdac15 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 11:14
              ja swoje wyrywam, mówię jest różnica:)
              • kasha77 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 13:02
                co??? ja też reguluję czyli wyrywam,ale poza tym całą reszte podcinam lekko bo są dośc długie.gdybym wyrwala wszystkie za dlugie zostalabym bez brwi:)
                • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 18:08
                  > a też reguluję czyli wyrywam,ale poza tym całą
                  > reszte podcinam lekko

A jak to robisz? Tak włosek po włosku, nożyczkami, czy jakoś inaczej?
                  • kasha77 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 21:12
                    zaczesuje caly brwi do góry żelem bezbarwnym,i te wszystkie które bardzo wystają poza linie brwi obcinam nożyczkami do paznoki-w sensie jakimis małymi.jak są za długie to źle się układają nawet jak dobrze wyregulowane.
                    • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 22:38
                      No właśnie ja mam ten problem, że rosną mi trochę za długie i się "mierzwią" brzydko
                      • kasha77 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 04.10.10, 10:00
                        :)
                    • pochodnia_nerona Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 21:56
                      Hehe, ja ostatnio też wpadłam na przystrzyganie, bo jakoś zbyt długie mi się zrobiły i tez używam nożyczek do paznokci :-) Teraz reguluję pęsetą i przystrzygam nożyczkami i wyglądają ładnie, bo kształt łuków jest idealny.
    • pretensjaa Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 00:30
      Ale macie problemy.... Brwi jak brwi. Ja mam podobne i nie widzę w tym nic szczególnego.
      • claratrueba Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 05:46
        Mam takie same (choc jedno mam jak gwiazda he, he). Ale moje brwi, a byc może i tej pieknej pani, to efekt wydepilowania tego, co natura wymysliła nieco nieczej jako gęste, szerokie krzaczory. Z takiego nadmiary brwi daje sie depilacją zrobić praktycznie każdy kształt i szerokość, Choć trzeba uważac- po pewnym czasie wielokrotnie wyrywane włoski przestaja wyrastać i poszerzyc się brwi juz nie da. Praktycznie tylko przy brwiach szerokich z natury koniec łuku jest wyrazisty.
        makijaż permanentny może ładnie brwi zagęścić, ale nie bardzo nadaje się do wyraźnej zmiany kształtu. Po pierwsze- kreseczki wytatuowane nad, pod i na końcu łuku sa jednak z bliska widoczne jako "nie brwi" (mojej koleżance, która tak sobie przedłużyła ciągle ktos zwracał uwage" pobrudziłaś sie tuszem". Po drugie zamalowuje sie je podkładem- trzeba albo nie uzywac albo wycierać mozolnie. Makijaz permanentny powinien być wykonywany jako dogęszczenie w granicach brwi naturalnych, jedyny wyjątek-kiedy brwi nie ma w ogóle.
        • lonely.stoner Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 12:41
          a mnie juz dobija to doszukiwanie sie u kazdej ladnej aktorki czy modelki operacji plastycznych, liftingow itd. Megan Fox na tych zdjeciach ktore ktos wkleil ze niby miala operacje nosa- ma nos taki sam tylko zrobiony z innego profilu, jak ktos jest tak brzydki ze mu sie wydaje ze nie mozna po prostu byc idealnei pieknym albo ewentualnie poprawic jakies niedoskonalosci makijazem (a dobry makijaz czyni cuda!)to moglby przynajmniej swoje zalsone uwagi zachowac dla leczenia swoich wlasnych kompleksow.

Brwi Megan ma pewnie tez swoje wlasne - oczywscie panny ktore cierpia na niedostatki w tej kwestii beda twierdzily ze ma pewnie doryswoane i sztuczne.. na pewno ma wydepilowane i nawoskowne, byc moze delikatnie poprawiony ksztalt, ale nal itosc boska ona ma takei brwi po prostu. niekotrzy sa po prostu ladni.
          • chocklit Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 15:50
            eee, no przeciez wyraznie widac zmieniona linie nosa! Na zdjeciu po lewej jest nieduzy garbek, na prawym juz idealna, prosta linia i czubek tez zgrabniejszy. To nie kwestia ustawienia.
            Brwi jak na moj gust wygladaja na "zageszczone" makijazem permanentym. Widoczne sa wyrazne kreseczki. Naturalne brwi tak nie wygladaja. JEdnakze bardzo ladne.
          • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 30.09.10, 16:31
            > Brwi Megan ma pewnie tez swoje wlasne - oczywscie panny ktore cierpia na niedos
            > tatki w tej kwestii beda twierdzily ze ma pewnie doryswoane i sztuczne.

Oj już nie przesadzaj.

Co jest złego w makijażu permanentnym brwi? Mało komu w dzisiejszych czasach chce się pracować codziennie z ołówkiem, a zresztą po co? Dobra linergistka załatwi to na dłuższy czas, a nawet na stałe.

Naprawdę, za chwilę się obrazisz, że ktoś powiedział, że Megan Fox ma szminkę na ustach, i że to na pewno panny cierpiące na niedostatki ją tak obrażają...
            • lonely.stoner Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 15:11
              nessie-jp napisała:

> > Brwi Megan ma pewnie tez swoje wlasne - oczywscie panny ktore cierpia na
              > niedos
              > > tatki w tej kwestii beda twierdzily ze ma pewnie doryswoane i sztuczne.
              >
              > Oj już nie przesadzaj.
              >
              > Co jest złego w makijażu permanentnym brwi? Mało komu w dzisiejszych czasach ch
              > ce się pracować codziennie z ołówkiem, a zresztą po co? Dobra linergistka załat
              > wi to na dłuższy czas, a nawet na stałe.
              >
              > Naprawdę, za chwilę się obrazisz, że ktoś powiedział, że Megan Fox ma szminkę n
              > a ustach, i że to na pewno panny cierpiące na niedostatki ją tak obrażają...
              >

panny ktore sa brzydkie uwazaja ze makijaz (nawet permanetny) nie zalatwi pewnych spraw, tylko na pewno byly to: liftingi, oepracje plastyczne, i w ogole ingerencja sklapela, ewentualnie co innego (np. photoshop), po prostu takie brzydule nie wierza chyba w to ze ktos moze byc po prostu taki ladny z natury ze wystarczy dobry makiajz zeby wygladac swietnie. kiedys czytalam jakis watek dotyczacy tego ze Scarlett Johanson w rzeczywistosci ma brzydka, pryszczata cere a zdjecia to wynik photoshopa...juz mi sie po prostu nie chce takich wylewow frustracji niezdowolonych z siebie brzydul czytac.
              • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 17:49
                > panny ktore sa brzydkie

To znaczy które konkretnie?

> uwazaja ze makijaz (nawet permanetny) nie zalatwi pewny
                > ch spraw, tylko na pewno byly to:

Ale chwila, rozmawiamy tu o tym, jak uzyskać taki wygląd brwi i jakich środków do tego użyć. I chyba naprawdę nie ma nic złego w zasugerowaniu makijażu permanentnego (bo niby czym się różni od niepermanentnego oprócz tego, że nie trzeba się paćkać codziennie).

Nie odnoszę się do uwag na temat nosa, bo to w ogóle nie ma nic wspólnego z tematem wątku, ale zbulwersowało mnie twierdzenie, że "panny" sugerujące, że być może Megan ma makijaż permanentny brwi na pewno są brzydkie :P
                • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 20:43
                  nessie-jp napisała:

> To znaczy które konkretnie?

chciałabyś wiedzieć? przecież nie wskaże Ci palcem bo niby skąd ma wiedzieć skoro i tak nie wie jak wyglądamy chyba, że wychodząc z założenia samo wspomnienie tematu to od razu zazdrość, obgryzanie paznokci do krwi

> Ale chwila, rozmawiamy tu o tym, jak uzyskać taki wygląd brwi i jakich środków
                  > do tego użyć. I chyba naprawdę nie ma nic złego w zasugerowaniu makijażu perman
                  > entnego (bo niby czym się różni od niepermanentnego oprócz tego, że nie trzeba
                  > się paćkać codziennie).
                  >

też się pod tym podpisuje jeśli komuś brakuje przysłowiowych kilku włosków bo kiedyś przesadzał z depilacją to niech ma ten makijaż permanentny

> Nie odnoszę się do uwag na temat nosa, bo to w ogóle nie ma nic wspólnego z tem
                  > atem wątku, ale zbulwersowało mnie twierdzenie, że "panny" sugerujące, że być m
                  > oże Megan ma makijaż permanentny brwi na pewno są brzydkie :P
                  >

o nosie była tylko wzmianka a rozrosło się buuuhaahaha

ale co tam jeśli coś się komuś nie podoba to od razu z zazdrości...NONSENS

no i żeby mi nikt nie krytykował więcej Megan:D
                  • lonely.stoner Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 21:26
                    agas301 napisała:

> nessie-jp napisała:
                    >
                    > > To znaczy które konkretnie?
                    >
                    > chciałabyś wiedzieć? przecież nie wskaże Ci palcem bo niby skąd ma wiedzieć sko
                    > ro i tak nie wie jak wyglądamy chyba, że wychodząc z założenia samo wspomnienie
                    > tematu to od razu zazdrość, obgryzanie paznokci do krwi
                    >

w tym watku to ta ktora wkleila to zdjecie niby poprawionego nosa Megan.

I zeby uciac to cala bezsensowna dyskusje: nie jestem fanka Megan Fox, ale : ktos kto doszukuje sie u tej ladnej kobiety samych operacji plastycznych, wlacznie z korekta nosa, musi miec jakies ubytki, moze nie w urodzie, ale napewno w samoocenie hehe. Swoja droga w operacjach plastycznych tez nie ma nic zlego.
                    • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 21:49
                      lonely.stoner napisała:

> w tym watku to ta ktora wkleila to zdjecie niby poprawionego nosa Megan.

o wyrocznio czy oceniłaś to po tym, że wkleiłam zdjęcie z dopiskiem brwi jak brwi ale nosek ma poprawiany tylko tyle, rzeczywiście skrytykowałam ją niesamowicie, nie wiem czy sie podniesie

a Tobie gratuluje przenikliwości

>
                      > I zeby uciac to cala bezsensowna dyskusje: nie jestem fanka Megan Fox, ale : kt
                      > os kto doszukuje sie u tej ladnej kobiety samych operacji plastycznych, wlaczni
                      > e z korekta nosa, musi miec jakies ubytki, moze nie w urodzie, ale napewno w sa
                      > moocenie hehe.

dla Twojej wiadomości - nie mam ubytków ani w urodzie ani w samoocenie, hehe

> Swoja droga w operacjach plastycznych tez nie ma nic zlego.
                      >

nie, no nie ma żeby nie było, że jesteś przeciwniczką przecież
                      • lonely.stoner do agas301 01.10.10, 22:14
                        jestem przeciwnikiem hipokryzji, przedewszystkim.
                        • agas301 Re: do agas301 01.10.10, 22:27
                          nie myl pojęć, nie znasz kogoś na tyle by go ocenić po jednej wypowiedzi. Niczego nie udaję mówiąc o jej poprawionym nosie...swoją drogą padały w tym watku bardziej złośliwe komentarze.
                          chyba, że frustrację za te wszystkie brzydule chcialaś wywalić na mnie

ad voce Megan jest atrakcyjną kobietą
    • oposka Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 01.10.10, 22:33
      szczerze jak dla mnie za bardzo wydziergane i cieniutkie
      bardziej gustuję w takich ;
      www.oh-angelina.com/wp-content/uploads/2009/10/angelina-jolie-picture.jpg
      • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 02.10.10, 00:45
        do krytykantek:
        wiesz, nawet jesli FOX czy inna poprawila sobie nos operacja plastyczna to to jest jej
        WLASNY, prawdziwy nos w dalszym ciagu, i wlasnie tak ladnie teraz wyglada.

a ty zebys sie skichala to nigdy takiego ladnego miec nie bedziesz, kropka.
        bo albo masz tak szpetny ze nic swietybozeniepomoze albo cie NIE STAC na poprawke.

Po to sa operacje plastyczne aby poprawiac usterki i moc wygladac perfekt.

to nie sa juz czasy sredniowiecza kiedy panna z garbatym lub sokolim nosem miala szanse wyjsc za maz tylko wieczorem, przy swietle swieczek i za woalka,
        przy jednoczesnym uprzednim upiciu potencjalnego "adoratora".

a tutaj macie Megan Fox jako dziecko to sobie gaski porownujcie do woli czy ma dorysowane brwi czy nie, i co tam jeszcze

amygrindhouse.com/wp-content/uploads/2009/06/megan-fox-grade-2-picture.jpg
        i43.tinypic.com/2s9eh50.jpg
        Minnie
        • oposka Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 02.10.10, 15:58
          czemu od Ciebie tak jadem bije ? Kobieto wyluzuj bo przesadzasz i to bardzo no chyba ,że masz PSM ;-) to ok rozumiem , przynajmniej postaram się zrozumieć ;-).Wiesz i nawet jakbym się skichała z 7 razy to nie chciałabym miec nawet takiego "noska " gdyż mi się nie podoba po prostu , samam nie mam idealnego no ale cóz taka natura a nie stać mnie na operację zresztą taką kasę wolałabym przeznaczycz np na wycieczkę do Indii :) Każdy w życiu ma inne priorytety
          --
          Kiedy od ciebie uciekam
          Gonię za tobą
          Zdradzam cię
          Z tęsknoty za tobą
          • pretensjaa Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 05.10.10, 00:49
            czemu od Ciebie tak jadem bije ?

Minniemouse (dawna venus22) tak już po prostu ma... ;)
        • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 02.10.10, 16:16
          do przeciwniczek "krytykantek"

nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym itp. ingerencjom w naturę w celu poprawienia urody co więcej gdybym musiała to przyznaję sama zdecydowałabym się na taką poprawę,
          operację plastyczne są teraz ogólnodostępne i nie mówię, że nigdy tego nie zrobię by zapobiec siłom grawitacji...

By zakończyć tę jałowa dyskusję dodam, że nie mam kompleksów na punkcie wyglądu ani samooceny.
          Owszem fajnie jest popatrzeć na piękne osoby czy to mężczyznę czy kobietę (tak bez zazdrości) a w/w Fox jest rzeczywiście bezkonkurencyjnie piękna, znam osoby o podobnych brwiach i nawet nie twierdzę, że ona coś z nimi robiła. Ona może mieć te brwi naturalne co do nosa to ma może zrobiony i CO Z TEGO to JEJ NOS
          jest osobą publiczną i może a nawet powinna wyglądać PIĘKNIE. Kropka.
          Porównań /szczególnie w wyglądzie/ i tak nie unikniemy bo my baby już tak mamy

a ty zebys sie skichala to nigdy takiego ladnego miec nie bedziesz, kropka.

jak dobrze, że mi twoja złosliwosć nie zaszkodzi chyba, że jutro obudzę się z klamką zamiast nosa;)
          • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 01:38
            ode mnie jadem bije ???
            :D

lepiej poczytajcie sobie wypowiedzi tych gasek ktore zawsze ale to zawsze na pytania typu np: "jak miec takie brwi", "jak miec taka fryzure", "czy "podoba wam sie" itd itp

wystosowuja cala tyrade
            "a to nie jej brwi, a to domalowane, a to tatuaz, a to nie jej nos
            a to miala operacje plastyczna, a to ile miala operacji, a to za gruba, a to za chuda, a to wyglada staro, a to wlosy doczepiane,
            a to wyglada za dziecinnie, a to sie postarzala tragicznie, a to glupia, a to ubrala sie jak prostytutka, a to szmata sie puszcza, a to tamto, a to sramto
            i tak bez konca.

A same to idealy, tylko ze przewaznie brzydkie jak noc, bez gustu, bez znaczenia i bez kasy do tego.

Minnie
            • nessie-jp Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 03.10.10, 18:06
              No kurczę, Minnie, dajże spokój
              • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 04.10.10, 00:48
                mnie chodzilo bardziej o te gesi co zaraz " a ona sobie nos operowala" " a ona to sztuczna"..

Minnie
                • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 04.10.10, 03:09
                  ps.
                  dodam jeszcze ze jak jechalam to juz pojechalam po wszystkim, bez dyskryminacji Nessie,
                  bo tak drobiazgowo to na pewno jakis 'maintenaince' brwi Fox musi robic, prawie kazdy zreszta a zwlaszcza na wieczor czy do PR zdjec.

Glownie zniesmaczylo mnie to wszechobecne krytykanctwo.
                  zauwazylam ze kiedy spotykam sie z 'chlopami', nigdy nie ma rozmow w stylu "ty popatrz jak Andrzej sie spasl, jak Kaziowi policzki zwisly, a Romus to na pewno sobie je podniosl i fundnal lipo"
                  a z babami?

zadna nie pominie okazji zeby nie zauwazyc komu gdzie nie zrobila sie nowa zmarszczka,
                  lub jak fatalanie kolor nie wyszedl. nosz qqqqva.
                  baby babom sobie takie piekielko robia. koniecznie musza?
                  nie mozna sie akceptowac wzajemnie jakim sie jest?

Fox sobie zoperowala nos? notoco z tego? wyglada jak wyglada - DOBRZE i jak ONA.
                  zaakceptujmy ja jaka jest, zaakceptujmy Donatelle Versace jaka jest, nawet PO operacjach. wygladaja jak wygladaja - i co z tego ze sie operowaly. jakie sa kazdy widzi. w dalszym ciagu sa soba. jakby nie bylo.

Minnie
                  • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 04.10.10, 11:26
                    na pewno nie jestem żadna gęsią wypraszam sobie ten ton

ależ jestes zgorzkniała(!) w pewnym sensie cie rozumiem bo gdybym tyle czytała też by mi nerwa szarpnęlo, cóz nie jestem stała bywalczynią forum bywam sobie od czasu do czasu - w innych celach niż krytyka. Tym razem może i machnęłam linka (tak sobie dziewczyny linkowały) to nie powód by tak po kims jazdzic!

pa:)
                    • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 04.10.10, 23:54
                      to twoja wypowiedz, Aga 301?:
                      brwi jak brwi ale nosek ma poprawiany

no z pewnoscia nie jestes jakas zyczliwa,

bo to twoja pierwsza wypowiedz w tym watku,

od razu nie na temat i od razu niemilosiernie krytykujesz bogu ducha winna ci dziewczyne ktorej jedynym grzechem jest....co takiego wlasciwie?

no wlasnie co ? ze udalo sie jej byc aktorka? byc ladna? zgrabna? miec kupe kasy i byc slawna?

to koniecznie musisz sie do niej przyczepic, tak?, i z miejsca skrytykowac ze sobie "nosek zoperowala", chociaz tematem tutaj sa BRWI,
                      malo tego nie wystarczylo ci to napisac jeszcze nameczylas sie zeby ODPOWIEDNIE linki poszukac.

I po co to?
                      nie lepiej cieszyc sie ze sa takie mozliwosci ze mozna wygladac ladniej, lepiej, CZUC sie przez to lepiej (gdyby tylko atmosfery nie psuly takie gesi jak ... )

ze na dobra sprawe teraz KAZDY moze poprawiac swoj wyglad,

i jakby sie tak zastanowic to w poprawieniu krzywego czy garbatego nosa nie ma nic sztucznego.
                      dopiero przy wszczepianiu implantow itp mozna by dyskutowac "sztuczne, niesztuczne"
                      ale z kolei jesli kobieta wyglada DOBRZE z implantami a na pewno LEPIEJ niz bez,
                      to O CO CHODZI? lepiej zeby byla brzydsza a "naturalna"?

Musza miec biedne zycie osoby ktorym nie daje spac fakt ze jedna czy druga celebrytka
                      ma "operowany nosek" albo implanty.

Minnie
                      • lonely.stoner Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 05.10.10, 13:21
                        a na marginesie pragne zauwazyc ze te wklejone zdjecia Megan Fox z jakoby poprawionym nosem nijak nie pokazuja jakiejs zmiany, trzeba naprawde sie doszukiwac felerow w urodzie zeby dostrzec tam jakies poprawianie ( moim zdaniem to raczej po prostu 2 zdjecia tego samego nosa tylko zrobione pod innym katem).

I podpisuje sie pod cala wypowiedzia Minniemouse - chodzi mi o to samo!!!
                      • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 05.10.10, 15:15
                        nie, no nie już myslałam, że dasz spokój...

buhahaha ale to mnie rozwaliło jeszcze nameczylas sie żeby ODPOWIEDNIE
                        > linki poszukac.

powiem ci, że to akurat nie sprawia ŻADNEGO problemu wystarczy wpisać odpowiedni adres z imieniem i nazwiskiem

no z pewnoscia nie jestes jakas zyczliwa,

dlaczego tak mnie odbierasz, tylko po JEDNYM JEDYNYM wpisie co z tego, że pierwszym nie miałam nic złego na myśli (ja nie łażę po forach nie zmieniam nicków, nie obrażam ludzi a są tacy) Mów co chcesz nie jestem jakaś nieżyczliwa mam czyste sumienie

jeśli tak boli cię mój wpis to co powiesz na to?

o samej megan uwazam, ze dziewczyna jest mega sztuczna i wyglada jakby miala jakis lifting mimo 24 lat

e tam szkoda czasu gdybym nie wdawała się w tę czczą dyskusję z pewnością obyłoby się bez...
                        • lonely.stoner Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 05.10.10, 16:30
                          agas301 a ja Cie pamietam z watku o ustach Joanny Krupy: forum.gazeta.pl/forum/w,211,111504782,111552584,Re_usta_Joanny_Krupy.html

gdzie tez napisalas bardzo nie zyczliwa uwage, i to dotyczaca wlasciwie rodziny JK i jej poczytalnosci umyslowej a nie samych jej ust - zatem mnie sie wydaje ze jestes niezyczliwa.
                          • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 05.10.10, 18:27
                            chyba wyszperałaś akurat taki wątek;) można mieć gorszy dzień ale nie jeżdżę po kimś ot tak sobie, wyluzuj

co do celebrities to tym na prawdę się dostaje w necie nic nie poradzisz są osobami publicznymi i znacząco wpływają na emocje ale nie można uogólniać bo może jeden napisze tak sobie coś tam a ktoś inny żyje tylko po to by obsmarowywać innych. Ja nie krytykuję dla samej krytyki po prostu zauważyłam może do końca nie przemyślałam...
                            • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 00:52

jeśli tak boli cię mój wpis to co powiesz na to?

o samej megan uwazam, ze dziewczyna jest mega sztuczna i wyglada jakby miala jakis lifting mimo 24 lat

co mysle? ze jestescie obie z tej samej gliny ulepione.

. Ja nie krytykuję dla samej krytyki po prostu zauważyłam może do końca nie
                              > przemyślałam...

taka krytyka jest charakterystyczna dla ludzi pustych, nie majacych wlasnego zycia wewnetrznego,
                              i majacych niskie poczucie wlasnej wartosci. tacy czuja sie lepiej jak widza i powytykaja wady u innych - o ta ma napompowane usta, ta ma lifting, ta nos operowala, ta na pewno robi lipo co pol roku a tej to chyba zebro wyjeli.

bo to bardzo poprawia im samopoczucie, prawda, bo nie trzeba myslec o sobie jakie prowadzimy puste i bezmyslne zycie.

Tak to prawda celebrities sa na swieczniku i spotyka ich to ale czy koniecznie musi?
                              to zalezy od nas samych jak bedziemi ich traktowac czyli respektowac ich czy nie.
                              sa takimi samymi ludzmi jak my.
                              wyobraz sobie ze jakims trafem zostajesz celebrytka, jestes nadal ta sama osoba, nabralas ochoty jednego dnia doczepic wlosy
                              i zaczyna sie a ta Aga301 przeciez wiadomo ze stuczna, nic w niej naturalnego nie ma, plastykowa lalka za kase. przeciez wiadomo ze to nie jej wlosy. o jezu, przeciez chcialas tylko troche zmiany, i dobrze wygladac.

i tak oto nagle od dzisiaj wytykaja cie palcami ze doslownie pie*dnac w spokoju juz nie mozesz. jeszcze wczoraj moglas zapytac jakie wlosy gdzie za ile a dzisiaj juz nie.

kazdy twoj krok pod lupa, zero zyczliwosci. i za co?

Radzie ci Ago , przemysl to sobie.
                              co wlasciwe toba tak kieruje zeby w kazdej Krupie, kazdej Fox wyszukiwac "ze na pewno to miala robione, taka sztuczna". nawet nie wiesz czy to aby prawda, a nawet jak prawda
                              NO TO CO? kogo to wlasciwie obchodzi?

Minnie
                              • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 10:56
                                ech, jak łatwo paść łupem złej woli...

ależ ty jesteś uparta od razu widać, że masz do czynienia na co dzień z takimi sytuacjami

absolutnie (!) nie kieruje mną zazdrość, zawiść itp co natomiast można przypisać tobie
                                Dlaczego tak krytykujesz, obrażasz, obrzucasz błotem, wyzywasz od burakow, pustaków, beznadziejnych gęsi itp. Te OSOBY też mają uczucia a ty nie zawsze czepiasz sie tych co obsmarowują celebrities, przyznaj. Uważasz, że masz jedyną wyłączność do krytyki, jedyną rację, czy twoje kąśliwe uwagi zawsze są przemyślane, czy każdą niepochlebną wypowiedz autora uważasz za myśl przewodnią, ideę, natręctwo które spędza sen z powiek. Te OSOBY też mają pasje, marzenia, cele - niekoniecznie poprawiony nos czy napompowane usta...

to prawda celebrities są na swieczniku i spotyka ich to ale czy koniecznie
                                > musi?

Fakt, kosztuje ich to życie czasem wręcz całkowitą rezygnację z życia prywatnego
                                • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 23:45
                                  Wiesz co, lepiej zająć się czymś kreatywnym a to forum
                                  • agas301 Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 07.10.10, 16:23
                                    coś tak czułam, że się dogadamy:)

pozdr
                                    • minniemouse Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 08.10.10, 05:04
                                      coś tak czułam, że się dogadamy:)

pozdr

ale fajnie ja tez pozdrawiam :)
                                      juz mialam sie gdzies wyzlosliwic, ale zrezygnowalam :)

obysmy wytrwaly!

MInnie
                      • ktoztowie Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 06.10.10, 20:26
                        a wracając do tematu brwi, może weź to zdjęcie ze sobą i zapytaj kosmetyczki czy z twoich brwi wyjdą takie piękne łuki.

ja też myślę, że ma brwi naturalne, w końcu jak jest na czym pracować to nie trudno wyczarować takie brwi, szczególnie, że mają swoich zaufanych, sprawdzonych wizażystów. nam nie celebrytom jest trochę trudniej, bo wśród wysypu salonów kosmetycznych i fryzjerskich ciężko jest znaleźć osobę kompetentną, która się z nami zajmie za rozsądną cenę.
                        • croyance Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 07.10.10, 14:41
                          Mam geste brwi i taki wlasnie efekt daje depilacja nitka.
    • airiin Re: Chcialabym miec takie brwi! foto 16.12.10, 11:10
      te brwi są mega sztuczne i po prostu perfekcyjnie zrobione. Każdy może mieć takie - ale to raczej na specjalne okazje tj. bez makijażu się nie obejdzie. Brwi można ładnie wyregulować (depilacja nitką, a nawet pęsetą - bez problemu), ale potem konieczny jest jeszcze makijaż tj. czesanie, żelowanie i malowanie kredką - jak to wszystko opanujesz do perfekcji uzyskasz efekt jak u Megan, ale czy to ładnie wygląda? Nie sądzę, to twarz lalki - sztuczna na maksa, osobiście nie podobają mi się tak nienaturalne stylizacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne