Gość: ola IP: *.gdynia.mm.pl 06.04.04, 08:25 Napiszcie w jaki sposób pomagają i jakie są najlepsze !!!! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: majtki korugujące !!!!!!!! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 06.04.04, 08:40 Ja 4 lata temu kupilam sobie ten wynalazek - niestety nie wiedzialam dokladnie jakie sa najlepsze i skonczylo sie tym, ze nigdy ich nie uzywam. Wykonane sa z bardzo mocnego, elastycznego materialu i na pewno splaszczaja brzuch oraz niweluja 'boczki' w okolicy talii, lekko podnosza pupe i ogolnie w okolicy bioder jest w nich optycznie mniej centymetrow. Ale ja ich nie moge nosic bo przyzwyczailam sie do stringow a te maja pelne posladki - na dodatek albo zle dobralam rozmiar albo cos jest nie tak bo jak sie w nich pochodzi chwile to ukladaja sie tak, ze 'dziela posladek' na pol. Poza tym czuje sie w nich jak w pancernej konstrukcji. Ogolne moje wrazenie: z przodu super, z boku tez ladnie ale z tylu juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek19 Re: majtki korugujące !!!!!!!! 06.04.04, 09:54 Ten sam problem. To chyba z tymi majtkami coś jest nie tak, moje też dzieliły pośladki na dwie połówki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: majtki korugujące !!!!!!!! IP: 217.8.176.* 06.04.04, 19:44 Triumph? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: majtki korugujące !!!!!!!! 06.04.04, 22:25 Kupiłam kiedys takie, ale leza.Dlatego, ze mają nogawki, takie do pól uda, i strasznie sie na nogach zaznaczaja, widac to spod spodni.Pod spódnice ujda, ale ja chciałam pod spodnie je nosic; no i oczywiscie, pancerz- takie uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koni Re: majtki korugujące !!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 09:15 Dobre są gacie firmy Lejaby. Ale najmniejszy rozmiar, jaki produkują to 38. Ja noszę 36, więc musiałam dać je do zwężenia. Dziwne, że producentom nie przyjdzie do głowy, że szczuplejsze kobiety też chcą sobie np. spłaszczyć brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: majtki korugujące !!!!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 11:10 przypomniała mi się pewna scena z Bridget Jones :D Odpowiedz Link Zgłoś