panorama1 09.04.04, 15:28 Czy te dosc drogie (albo w saszetkach albo w tubach) kosmetyki do opalania w solarium dzialaja? Przyspieszaja opalanie czy maja za zadanie chronic skore? Uzywacie ich? dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiunia62 Re: ********* KOSMETYKI DO SOLARIUM ******* 11.04.04, 19:46 Parę dni temu byłam 1 raz na solarium.Przed pojsciem kilka dni używałam balsamiku brązującego.Na solarkę niczym się nie smarowałam, w domu tylko balsamem nawilżającym, rano znów brązujący. I mam pięknie opalone ciałko! Po 1 razie!!! Superrr!Niedługo znów się wybieram na solarium by podtrzymac opaleniznę.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: ********* KOSMETYKI DO SOLARIUM ******* IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.04.04, 19:48 napisz jakim balsamem, bo niektóre są do kitu.. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 balsam 14.04.04, 08:48 Ten brązujący jest firmy ANIDA-jakas nowość,ma super zapach orzecha! A drugi po opalaniu to 4 pory roku i też jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: balsam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 10:41 O rany, czym Ty się smarujesz? Scan Anida i Pharma C Food ( producent " Czterech Pór Roku " ) to bardzo słabe firmy! Pracuję w przemyśle kosmetycznym i po prostu to wiem! Zmień sobie lepiej na Kolastynę lub Nivea. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: balsam 28.10.04, 11:15 słabe firmy? pod jakim względem? co lepszego jest w produktach Nivea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: ********* KOSMETYKI DO SOLARIUM ******* IP: *.vline.pl 14.08.04, 18:08 kosmetyki soleo. poskie, ale bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola do kasiuni IP: *.proxy.astra-net.com 15.08.04, 10:48 a moze po portu ten balsam brazujacy zaczal działac, a tobie wydaje sie ze to po solarium..hm?? a wogole co to za frima ANIDA?? nie slyszalam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: ********* KOSMETYKI DO SOLARIUM ******* IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.04, 21:54 hej!ja uzywam kosmetykow na solarium juz od dawna!nigdy nie opalam sie bz kosmetyku!bo nie dosc ze przyspieszaja opalanie to ochranjaja:) polecam:for skin-maja super balsamiki do opalanka i super papryczke(ale ta to juz dla bardzo opalaonych osob:)tej firmy u mie na solar kosztuja 6zl!! Natomiast bardzo dobre sa takze kosmetyki "Magical Sun" -niedrogie a balsamik crazy agave daje sliczna szybka opalenizne:)te sa po3,5zl Soleo moga byc ale wyzej wymienione lepiej dzialaja! po solarium stosuje bardzo fajny balsam firmy BARWY SŁONCA-lekko brazuje i jest delikatny po solarium:) i tak jestem bardzo ladnie brazowuitko opalona! ale zeby opalic sie na solarium (jesli sie chodzi od poczatku)to trzeba ok5 wizyt aby cialo nabralo brazowego odcienia i takiego ktory szybko nie schodzi:) cieplo pozdrawiam i odsylam na stronke o bardzo dobrym solarium:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14830985&a=14888883 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines kosmetyki na solar-zawsze:) IP: *.acn.waw.pl 28.10.04, 11:20 jesli o mnie chodzi..to nigdy nie opalam sie bez kosmetyku..nie dosc ze chronia to przyspieszaja opalenizne!ja kupuje w szaszertkach u mnie na solarium tak ok6zl jedna starcza na1-2razy!przymierzam sie do kupienia czegos w duzej butelce bo i takl to taniej mi wyjdzie i bede miec spokoj na jakis czas! widzialam na allegro dobre californi kosmetyki za przystepna cene!polecam! Odpowiedz Link Zgłoś