soffica 12.04.04, 18:40 Mam pytanie, jakie pojemności i ile kosztują w sklepie te produkty? Chodzi mi o Meteoryty kolorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ksylwia Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 23:26 Z tego co sie orientowalam to 15 ml juicy tubes w sklepie kosztuje ok 85 zl.Ale ja kupilam na allegro taka miniaturke 7ml duuzo taniej.Zastanawiam sie czy drrugiego sobie nie kupic, bo sa extra.Przynajmniej ja uwielbiam ten smak, no i ustka sa pelniejsze:).Kupilam od takiej bardzo milej allegrowiczki - Elficzek.Dziewczyna sporo ich sprzedaje i bardzo szybko dostarcza a to najwazniejsze:)A o meteorytach nie slyszalam:( Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
loggi Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 21:51 Niestety na allegro juicy tubes wcale nie są takie tanie- tubeczki 6 ml są po ok 35 zł + 5 zł przesyłki a w Sephorce juicy bar (4 x 6 ml w różnych kolorach) można kupić za 100 zł czyli po 25 zł/szt i to masz od ręki i na 100% oryginał. Ja właśnie tak zrobiłam i myslałam że chyba zwariowałm po co mi 4 szt i że to zadna oszczędność kupować 4 szt naraz ale teraz z żadną się rozstać nie mogę! - każdy kolorek jest boski i cudownie pachną i są po prostu najlepsze! Zdecydowanie polecam taką formę zakupu niż taka małą duperelkę za ok 40 zł- zawsze można można kupić na spółę:) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus18 Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 21:58 a słyszałas kiedyś o IP Sylwio-Elficzek? Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 12.04.04, 23:27 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 13:05 Meteoryty - 185zł mi się kojarzy, ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 14:05 Tyle ile Lady napisała - te w kulkach, a meteoryty w formie pudru mozaikowego ponad 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku meteoryty IP: *.gabo.pl 13.04.04, 23:32 dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec co to sa te meteoryty?kiedys łyszłam ale zupelnie nic o nich nie wiem,,jakis puder?czemu takie to drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: meteoryty 14.04.04, 09:11 Pierwszy puder w kulkach, pięciokolorowy, rozświetlający, perłowy, ponoć bardzo dobry. Dla mnie zbyt różowy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 14.04.04, 10:11 Lady, nie masz ochoty go odsprzedać :)? Odpowiedz Link Zgłoś