Dodaj do ulubionych

Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepie?

12.04.04, 18:40
Mam pytanie, jakie pojemności i ile kosztują w sklepie te produkty? Chodzi mi
o Meteoryty kolorowe :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ksylwia Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 23:26
      Z tego co sie orientowalam to 15 ml juicy tubes w sklepie kosztuje ok 85 zl.Ale
      ja kupilam na allegro taka miniaturke 7ml duuzo taniej.Zastanawiam sie czy
      drrugiego sobie nie kupic, bo sa extra.Przynajmniej ja uwielbiam ten smak, no i
      ustka sa pelniejsze:).Kupilam od takiej bardzo milej allegrowiczki -
      Elficzek.Dziewczyna sporo ich sprzedaje i bardzo szybko dostarcza a to
      najwazniejsze:)A o meteorytach nie slyszalam:(
      Pozdrawiam
      Sylwia
      • loggi Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 21:51
        Niestety na allegro juicy tubes wcale nie są takie tanie- tubeczki 6 ml są po
        ok 35 zł + 5 zł przesyłki a w Sephorce juicy bar (4 x 6 ml w różnych kolorach)
        można kupić za 100 zł czyli po 25 zł/szt i to masz od ręki i na 100% oryginał.
        Ja właśnie tak zrobiłam i myslałam że chyba zwariowałm po co mi 4 szt i że to
        zadna oszczędność kupować 4 szt naraz ale teraz z żadną się rozstać nie mogę! -
        każdy kolorek jest boski i cudownie pachną i są po prostu najlepsze!
        Zdecydowanie polecam taką formę zakupu niż taka małą duperelkę za ok 40 zł-
        zawsze można można kupić na spółę:)
      • pikus18 Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 21:58
        a słyszałas kiedyś o IP Sylwio-Elficzek?
    • soffica Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 12.04.04, 23:27
      Dzięki :)
      • lady Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 13:05
        Meteoryty - 185zł mi się kojarzy, ale głowy nie dam.
        • charade Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 13.04.04, 14:05
          Tyle ile Lady napisała - te w kulkach, a meteoryty w formie pudru mozaikowego
          ponad 400 zł.
          • Gość: kuku meteoryty IP: *.gabo.pl 13.04.04, 23:32
            dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec co to sa te meteoryty?kiedys łyszłam
            ale zupelnie nic o nich nie wiem,,jakis puder?czemu takie to drogie?
            • lady Re: meteoryty 14.04.04, 09:11
              Pierwszy puder w kulkach, pięciokolorowy, rozświetlający, perłowy, ponoć bardzo dobry. Dla mnie zbyt różowy. ;-)
    • soffica Re: Ile kosztują Juicy Tubes i Meteoryty w sklepi 14.04.04, 10:11
      Lady, nie masz ochoty go odsprzedać :)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka