Gość: MIKA IP: *.sieci.netglob.com.pl 19.04.04, 11:19 Szukam dobrego dermatologa z okolic Trójmiasta, najchetniej z Gdańska. Może ktos może kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: dermatolog - Gdańsk IP: *.chello.pl 19.04.04, 11:53 centrum derm-al w sopocie na armii krajowej zalozyla je pani dr sarankiewicz - konopka, ktora wczesniej miala gabinet na skarpowej ona sam jest moim zdaniem super kompetentnym lekarzem, w razie potrzby kieruje do chirurga albo dermatologa-kosmetologa (na zabiegi typu peeling itp.), ktorzy przyjmuja w tym samym centrum rejestracja jest na godziny, nie czeka sie, jezli to do 15 minut poslizgu, recpecjonistka trzyma i pacjentow i gadatliwych lekarzy zelazna reka na miejscu mozna tez robic testy skorne wpisz sobie w wyszukiwarke derm-al, maja swoja strone wizyta kosztuje 60 zl mozna tez na nfz, ale wtedy do innego dermatologa niz pani sarankieiwcz goraco polecam, pani jest mila i skuteczna, leczy sie tam tez cala moja rodzina i wielu znajomych i wszyscy bardzo zadowoleni moja kosmetyczka poleca inna lekarke, ale sam do niej nie chodzilam, wiec nie wiem jak jest: Ewa Markiewicz, Gab Deramtologii Estetycznej Gd Wrzeszcz Wyspiańskiego 24/11 rej. 0601622672 Odpowiedz Link Zgłoś