red-pietrucha 18.09.11, 21:22 szukam dobrej odżywki do rzęs? co mogłybyście polecić na krótkie i cieniutkie rzęsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_angel Re: odżywki do rzęs 18.09.11, 21:50 bezapelacyjnie talika..w wyapdaja Ci rzesy? czy ot tak chcesz wzmocnic? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: odżywki do rzęs 19.09.11, 13:54 RevitaLash, neu Lash, Talika, Eyelash Nourishment (firma Depend), olejek rycynowy . Brac wybierac nie grymasic. Wszystko zalezy od zasobnosci kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: odżywki do rzęs 22.09.11, 21:09 wczoraj kupiłam sobie Talikę:)zobaczymy efekty za jakis czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: odżywki do rzęs 19.09.11, 17:07 talika lipocils- u mnie dziala, i to widac juz po paru tygodniach regularnego stosowania (dluuuuzsze i gesciejsze rzesy), ale jak przestaje uzywac to wracaja do stanu sprzed- wiec uzaleznia :P olejek rycynowy- nie widze jakis spektakularnych efektow, smaruje chyba od roku juz (glownie brwi, bo na rzesy mam talike) i szalu nie ma. Predzej widze dzialanie na wlosach- sa takie gladsze i mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 07:50 lonely.stoner pare tygodni tzn? uscislij..bardzo dziwne ze wracaja do stanu poprzedniego bo faza wzrostu wlosa to okolo 3 miesiecy, generalnie wiec rosna ci wzmocnione jesli tyle uzywasz taliki...i to sumiennie uzywasz.. to rozumiem ze po 4 miesiacach Ci sie przerzedzaja i masz znowu liche? Dziwne zjawisko..dla mnie cos robisz albo nietak albo uzywasz cos co oslabia rzesy...chyba ze Ty genetycznie masz liche rzesy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 11:32 ja widze po ok. 2-3 tyg stosowania roznice (zgodnie z zaleceniem uzywam rano i wieczorem), potem (jak juz widze ze rzesy sie wzmocnily) uzywam Talike tylko na noc (bo zazwyczaj na dzien sie maluje i mi to po prostu nie pasuje), no i tak jak pisalam- jak przestaje uzywac taliki to po ok. miesiacu/moze 2/ rzesy wracaja do stanu 'sprzed' - krotkie, i rzadsze. Talika wzmacnia rzesy i powoduje ze dluzej zostaja przy powiece, czyli wzrastaja do swojej maksymalnej dlugosci, no i przez to ze ich mniej wypada to tez wygladaja na gesciejsze. Nie robie nic takiego zeby oslabic moje rzesy- zawsze byly takie powiedzmy dosc liche, maluje na co dzien i uzywam zalotke- ale nie zauwazylam zeby tusz je oslabial, po prostu taka maja nature bidna od zawsze. Po Talice sie wzmacniaja i widac efekty :) chociaz firany rzes nie bede miec nigdy, bo i tak musze je malowac :) mialam tez inne odzywki do rzes, roznych firm i wspomniany olejek rycynowy (ktorego na rzesy uzywalam uparcie pare miesiecy) ale efekty widze tylko po Talice. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 11:41 ale do ilu tygodni ja stosujesz? to wazne bo jelsi pzrestajesz po 4 tyg to sie nie dziwie, sprobuj prtzedluzyc na 3 pelne miesiace, nawet wieczorem bo tak jak mowie wzrost wlosa to 3 miechy:)moim zdaniem za szybko odstawiasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 19:54 chyba nie zrozumialas co napisalam (albo moze sie zle wyrazam)?> napisze jeszcze raz: uzywam 2-3 tyg 2x dziennie, potem tylko raz dziennie, i uzywam Taliki dotad dopoki mi sie albo nie skonczy ta odzywka i nie zamowie nowej albo dopoki mi sie nie znudzi (czyli czasem trwa to wlasnie 3 miesiace, czasem o wiele dluzej). No i pooooootem, jak odstawie, to po jakims czasie rzesy wracaja do stanu 'sprzed'. Wniosek- (pisze na wypadek jakby bylo znowu jakies nieporozumienie heh) niewazne jak dlugo sie uzywa Taliki, (mozna nawet 2 lata), po odstawieniu rzesy powracaja do stanu wyjsciowego. Ona nie zmieni stanu rzes na cale zycie, trzeba jej regularnie uzywac zeby dzialala, po jakims czasie po odstawieniu - rzesy zaczynaja wypadac i wracaja do stanu pierwotnego. Oto cala filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 20:16 Używam odżywkę RevitaLash ok.3 miesiące, no może niecałe, a rzęsy mam nieprawdopodobnie długie i lekko podkręcone. Stosuję tylko 1xdz na noc. Znajome osoby ciągną mnie za rzęsy nie wierząc, że to moje własne. Właściwie tuszu nie potrzebuję używać, ale czasem maluję rzęsy i wtedy efekt jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 21:00 pierwszy raz sie spotkalam z takim przypadkiem:) ale bywa i tak.. warto wiedziec..wiesz jakbys mi napisal ze stosujesz 3 miesiace to bym zakumala... a tak zrobilas kilka przedzialow czasowych i zoruzmialam ze uzywasz 3 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 21:45 coco_angel napisała: > pierwszy raz sie spotkalam z takim przypadkiem:) ale bywa i tak.. warto wiedzie > c..wiesz jakbys mi napisal ze stosujesz 3 miesiace to bym zakumala... > a tak zrobilas kilka przedzialow czasowych i zoruzmialam ze uzywasz 3 tyg z przypadkiem ze odzywka nie dziala dozywotnio?? hehehe, gdyby tak bylo to pewnie wystarczyloby terapie przeprowadzic raz w zyciu i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_angel Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 21:59 hehe dobre:) dozywotnio to by bylo cossss.. po prostu slyszlam od osob uzywajacych ze nie musza ponawiac ..ale one to stosowaly w ramach kuracji bo same zniszczyly rzesy.. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: odżywki do rzęs 20.09.11, 20:19 Zapomniałam dodać, ze tuszu używam/ jeśli w ogóle chce mi się pomalować/ bylejakiego. Teraz poszukuję Pierre Arthes, bo podobno tani i niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: odżywki do rzęs 21.09.11, 01:20 Uzywam Revita Lash. Efekt jest ale trzeba miec cierpliwosc i stosowac tak ze 2-3 miesiace. Jak stosowac? Codziennie "malowac" kreseczke nad gornymi i dolnymi rzesami oraz, jesli sie chce, "malowac" brwi. Chociaz do brwi jest inna odmiana Rewia Lash, ktorej to nie stosowalam wiec sie nie wypowiadam na jej temat. Jak wspomnialam efekt jest. rzes nie tuszuje ale raz sprobowalam i mialam rzesy jak dluga firanka. czy sa gesciejsze? No u mnie specjalnego efektu zageszczenia nie zaobserwowalam ale na pewno sa rzesy dluzsze. Po 3-4 miesiacach codziennego stosowania mozna czestotliwosc zmiejszyc i stosowac co kilka dni. Jak sie kiedy zapomi to nie ma specjalnej szkody. "Pomaluje sie " nastepnego wieczoru. Jednorazowy efekt czy na cale zycie? alez drogie panie, czy stosujac jakis krem/serum tez macie "efekt na cale zycie"? Nie! Otoz to. tak samoi z odzywkami do rzes, wlosow i innymi wszelakimi masciami. Jak sie stosuje, to sie ma! Jak sie nie stosuje, to sie nie ma. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
miszabag Re: odżywki do rzęs 22.09.11, 17:51 a jakie przedzial cenowy cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
red-pietrucha Re: odżywki do rzęs 22.09.11, 20:26 a orientujesz się może w odżywkach 150-200zl? jest cos wartego zachodu, bo ja z moimi rzęsami już nie moooge… Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: odżywki do rzęs 22.09.11, 21:53 Z tych odzywek, ktore tu sa wymieniane najdrozsza jest Revita Lash. Cena jest zaporowa. 2ml moze kosztowac w okolocach 270 zl, 3,5ml okolo 330 zl. Ja kupuje pojemnosc 4,1 ml i cenowo wychodzi tak mniej wiecej jak w Polsce. Byc moze Talika daje ten sam efekt. Nie wiem, nie sprawdzalam. Kiedy Revita sie skonczy, byc moze przetestuje Talike i wtedy bede sie mogla wypowiedziec. Kiedy to bedzie? Nie wiem. Te 4, 1 ml sa baaardzo wydajne. Ja zaczelam sie "malowac" w marcu i jeszcze mam. Odpowiedz Link Zgłoś
miszabag Re: odżywki do rzęs 23.09.11, 19:25 ja teraz uzywam odzywki xtreme lashes. moja znajoma mnie spytala co zrobilam z rzesami :D myslala ze przedluzalam albo jakis permanenty makijaz czy cos. a one po prostu od tej odzywki super pociemnialy i sa grubsze :) szczerze polecam bo rzesy sa tego warte! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla5555 Re: odżywki do rzęs 24.09.11, 02:30 A jaka firma produkuje Xtreme Lashes? Odpowiedz Link Zgłoś
miszabag Re: odżywki do rzęs 24.09.11, 19:16 xtreme lashes to juz jest firma. maja cala game komsetykow do rzes i ich pielegancji, a pozatym sa bardzo znani z tego ze oferuja zabiegi przedluzania rzes. Odpowiedz Link Zgłoś
koki333 Re: odżywki do rzęs 24.09.11, 19:33 tez mialam okazje uzywac tej odzywki przez około 2 miesiace. tak mi sie spodobaly moje rzesy po tych 2 miesiacach ze na razie nie uzywam zadnej odzywki i mam nadzieje ze efekt sie utrzyma :D:D i juz nie bede musiala kupowac odzywek Odpowiedz Link Zgłoś
red-pietrucha Re: odżywki do rzęs 26.09.11, 18:58 brzmi jak cos dla mnie. dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
naszaheidi Re: odżywki do rzęs 27.09.11, 08:06 Mam do odsprzedania Lilash,poczytajcie na necie o jego dzialaniu.Jesli ktos jest zainteresowany porosze o @.Cena o wiele nizsza niz w Pl,ja kupilam dwa i jednego nie moge zuzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
only-me-sara Re: odżywki do rzęs 15.11.11, 16:16 Witaj. Najlepsza odżywka jaka jest w Polsce to REVITALASH. Jest genialna, sama używam od miesiąca i widzę dużą różnicę. Jak chcesz zobaczyć efekt używania tej odżywki zapraszam do poczytania o niej na stronie na stronie: www.zanetarusin.pl/2011/10/11/rewelacyjna-odzywka-revitalash-juz-dostepna-w-moim-atelier/ Ja ją kupiłam w Atelier Żanety Rusin na warszawskim bemowie i z czystym sumieniem mogę ci ją polecić. Zapłaciłam za 2 ml 260 zł a w gratisie dostałam tusz do rzęs tej samej firmy (o wartosci 90 zł). Odpowiedz Link Zgłoś