magdallen1978 26.11.11, 15:16 od czego zacząć swoją przygodę z kwasami od toniku złuszczającego (nie wiem jakie są, ale chyba mają mniejsze stężenie) czy od kremu z kwasami (najczęściej polecany bandi)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: od czego zacząć? 13.12.11, 02:13 magdallen1978 napisała: > od czego zacząć swoją przygodę z kwasami od toniku złuszczającego (nie wiem jak > ie są, ale chyba mają mniejsze stężenie) czy od kremu z kwasami (najczęściej po > lecany bandi)? możesz zacząć od jednego i drugiego, decyzja do Ciebie należy Odpowiedz Link Zgłoś
magdallen1978 Re: od czego zacząć? 15.12.11, 08:44 dzięki za odpowiedź, jedyny tonik jaki znam złuszczający to clinique z zestawu 3steps, kiedyś miałam miniaturki tego zestawu, polecacie coś innego może lepszego. Na BU jest parę pozycji, który będzie lepszy Tonik różano-mleczny AHA 8% czy Tonik z kwasem PHA 6%? Czy może z podobnej str. Mazi... Tonik 5% kwas migdałowy + hydromanil bądź z kw. hialuronowym? Odpowiedz Link Zgłoś