Dodaj do ulubionych

salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!!!

23.02.12, 00:41
niedawno kupiłam groupon w tym salonie na mikrodermobrazje i nie polecam nikomu,w salonie syf,kosmetyczki fatalne,ostatnia myślałam że podczas robienia zabiegu obsmarka mnie a co najgorsza poszłam tam nie mając żadnej krosty a po tych zabiegach mam całą buzie w pryszczach!! prawdopodobnie zakażenie bakteryjne!wystawiają się wszędzie gdzie się da żeby zdobyć klienta ale nie nabierzcie się to zwyczajne oszustwo. w życiu nie widziałam takiego syfu w salonie kosmetycznym
Obserwuj wątek
    • asaplaura Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 23.02.12, 08:55
      Ja słyszałam od znajomych i też w internecie można się spotkać z wypowiedziami negatywnymi, niezależnie od salonu. Podobno jest tak, że tam gdzie kupon z groupona tam syf, fuszerka i wszystko zrobione jak najtaniej zrobione.
      Dlatego ja wolę dopłacić a mieć porządnie zrobione coś.
      • nessie-jp Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 23.02.12, 16:28
        > Podobno jest tak, że tam gdzie kupon z grou
        > pona tam syf, fuszerka i wszystko zrobione jak najtaniej zrobione.

Nie, to nieprawda. Wszystko zależy od salonu. Miałam grupony do salonu w Warszawie (Służew nad Dolinką) i byłam bardzo zadowolona
        • natalii80 Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 26.02.12, 20:49
          dużo zależy od kosmetyczki
          nessie-jp napisała:

> > Podobno jest tak, że tam gdzie kupon z grou
          > > pona tam syf, fuszerka i wszystko zrobione jak najtaniej zrobione.
          >
          > Nie, to nieprawda. Wszystko zależy od salonu. Miałam grupony do salonu w Warsza
          > wie (Służew nad Dolinką) i byłam bardzo zadowolona
        • kasha77 nessie 21.03.12, 12:47
          a co to za salon? bo mieszkam obok to może się wybiorę...pierwszy raz w życiu:)
          • nessie-jp Re: nessie 21.03.12, 13:42
            Ten w którym mi się podobało, to Q-Clinique, "moja" kosmetyczka ma na imię Róża. Za inne nie ręczę, ale ta jest świetna.
    • magdek85 Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 23.02.12, 13:11
      Potwierdzam, że Ana-bella to OSZUŚCI!!! Kupiłam groupon na mikrodermabrazję i udało mi się wykorzystać tylko jeden zabieg, może to i lepiej bo jakość usługi i podejście do klienta fatalne. Byłam umówiona na następną wizytę i zastałam zamknięte drzwi, nikt też nie odbierał telefonu podanego do rezerwacji. Sprawdziłam jeszcze kilka innych numerów tel dostępnych na str internetowych i w większości zgłasza się poczta głosowa z informacją , że skrzynka jest przepełniona. Czy po wykorzystaniu nawet częściowym kuponu, groupon uznaje go za wykorzystany? bo tak gdzieś przeczytałam
    • zdzisnadzis Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 23.02.12, 14:55
      skoro widziałas taki syf to trzeba bylo odwrocic sie na pięcie i dac sobie spokoj..chyba każdy normalny by tak zrobił..
    • marzeka1 Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 23.02.12, 21:39
      Gdybym weszła do salonu, a zobaczyła, że jest brudno, nie zgodziłabym się na żaden zabieg.
      • stangy Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 24.02.12, 12:03
        POTWIERDZAM!
        po pierwsze kupon zaczął działać znacznie później niż w ofercie, poza tym dwukrotnie odwołano mi zabieg na parę chwil przed ustalonym terminem (raz już się szykowałam do wyjścia), za drugim razem kosmetyczka jako uzasadnienie podała brzydką pogodę i pluchę !!! Nijak nie byłam w stanie pojąć jakim cudem temp. w okolicach +5 i deszcz może przeszkodzić w zrobieniu peelingu kawitacyjnego. Na moją prośbę aby zamiast tego zrobić czyszczenie mechaniczne pani wyjasniła, że na to nie ma czasu!!! Po czym przerwała mi w pół zdania i wyłaczyła telefon...
        Czy ktoś mi powie jak można odzyskać pieniądze z grupona???
        • iwon-a86 Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 20.03.12, 19:48
          miałam okazję odwiedzić ,,salon" znajdujący się w mieszkaniu na ul.okopowej. Tzw. salon ,,dziwny" poszczególne stanowiska oddzielone parawanami. Podczas zabiegu mikrodermabrazji odczuwałam ból, poinformowałam kosmetyczki po czym zmieniła głowicę na inną. Niestety nie widziałam,żeby była przeprowadzona dezynfekcja anie mycie rąk. Zaraz po zabiegu namawiano mnie na umówienie się na kolejna wizytę. Na drugi dzień pojawiły mi się na czole rysy(strupki). Mało tego miałam czerwona i piekącą brodę oraz okolice ust. Dostałam w gratisie zajad. Problem z kontaktem- telefon jest poza zasięgiem. Ja wystąpię do grouponu o zwrot kosztów.ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
    • rocambolesca Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 20.03.12, 20:26
      Niestety ostatnio regularnie pojawiają się wątki ostrzegające forumowiczki przed niektórymi salonami z grupona.
    • omt4 Re: salon ana bella okopowa omijajcie z daleka!!! 21.03.12, 11:57
      salonu nie znam ale również zdarzyło mi się skorzystać z zabiegu mikrodermabrazji z groupona i... więcej tego nie zrobię, pierwszy i ostatni raz, wolę zapłacić pełną cenę i wybrać się do konkretnego sprawdzonego salonu, być zadowoloną z zabiegu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka