Gość: Przyszła_PM IP: *.energis.pl 12.06.04, 21:04 Weszlo to juz do Polski, czy nie?! Cos czytalam w elle, ale numer mi sie gdzies zapodzial... Moze to juz jest w Warszawie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przyszła_PM Re: Prysznic samoopalający IP: *.energis.pl 12.06.04, 21:15 DZIĘKI!!!!! Czy ktos juz byl na tym zabiegu???? Troche sie boje, jak to bedzie schodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Prysznic samoopalający 12.06.04, 21:53 tutaj znajdziesz wiecej informacji: www.spasalon.pl/instytut/promocje/05_spray_bronzing.html ja nie korzystalam jeszcze z tej metody, ale podejrzewam, ze schodzi jak kazdy samoopalacz, czyli niezbyt rownomiernie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła_PM Re: Prysznic samoopalający IP: *.energis.pl 12.06.04, 21:55 Na stronie juz bylam, ale i tak dzieki za cynk, chodzilo mo\i o jakies prywatne refleksje. Tam jest napisane, ze schodzi ladnie, ale ja sama nie wiem... Opalilabym na probe tylko nogi, ale chyba nie maja takiej opcji. Myslalam, ze troche dluzej sie to utrzymuje, a tu tylko gora 10 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:03 cena jest porażająca - i to za utrzymawanie się barwnika 8-10 dni??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanowoodkryta Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:14 wiesz jak ktos ma pieniadze, a np sam nie lubi bawic sie samoopalaczem bo wychodz mu smugi etc.. a to w koncu zdrowe jest i nieszkodliwe to cena nie jest az tak straszna... da sie przezyc.. wychodzi na to ze 3 razy wmiesacu trzeba isc i tyle. w Krakowie tego jeszcze nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:31 nanowoodkryta napisała: > w Krakowie tego jeszcze nie ma ? poki co tylko w kilku miastach, Krakowa nie ma na liscie: www.smart-tan.pl/showroom.htm Odpowiedz Link Zgłoś
diaament Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:31 u mnie się ta stronka nie chce otworzyć:( powiedzci mi jak jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:35 diaament napisała: > u mnie się ta stronka nie chce otworzyć:( powiedzci mi jak jest cena? Ceny w Dermika Spa: Czas trwania aplikacji z peelingiem całego ciała: 45 - 60 minut Cena promocyjna do końca czerwca: 150 zł Czas trwania aplikacji bez peelingu: 20 - 30 minut Cena promocyjna do końca czerwca: 80 zł Czas trwania aplikacji - twarz i dekolt: 15 minut Cena promocyjna do końca czerwca: 35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
diaament Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 12:38 dzięki bardzo:) nie jest tragicznie,wychodzi jak 10 x solarium po 10 minut a zdrowiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Prysznic samoopalający 13.06.04, 13:20 Na stronie DermikaSpa pisza jeszcze: Aby przedłużyć "żywotność" opalenizny, oraz osiągnąć efekt równomiernego jej zanikania zalecamy wykonanie dwóch pierwszych aplikacji w odstępie nie większym niż 48 godzin czyli wychodzi duzo drozej niz solarium, ale niewatpliwie zdrowiej Odpowiedz Link Zgłoś