Dodaj do ulubionych

kolczyk w chrzastce ucha

IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 25.06.04, 20:42
mam taki problem!;(
wkrecily mi sie w niego wlosy i jak sie czesalam powaznie zaczepilam i
pociagnelam
spuchlo mi strasznie i pulsuje ! macie jakas rade zeby nie musiec wyciagac??
Obserwuj wątek
    • Gość: l/k Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 21:02
      Może być z tym problem ponieważ z własnego doświadczenia wiem, że chrząstka nie
      goi się tak jak mięcho. Ja po prostu zniechęcona ciągłym bólem i ropieniem
      pozbyłam się kolczyka i mam spokój.
      • Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 25.06.04, 21:04
        a przemywałas czyms?? co pomagało ? moze wytrzymam ze 3 dni zeby sprobowac czy
        sie zagoi
        • Gość: l/k Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 22:25
          Czymś tam przemywałam, ale nie pamiętam czym. Pamiętam natomiast, że nie
          pomagało.
          • Gość: Amanda Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 07:16
            chej

sprobuj przemywac sola fizjologiczna /natrii chlorati isotonica/

baj, Amanda
            • Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 26.06.04, 08:26
              dzieki! glupiam ;-( sama nie dawno to radzilam przy pepku! ale z tym uchem to
              zglupialam, szkoda mi tego kolczyka wyciagac po nocy troszke lepiej!
              Dzieki za pomoc ;-*
              • Gość: monia Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 08:34
                kup sobie w aptece maść Tribiotic - mała saszetka ok. 1,80zł i smaruj tym ucho,
                mi pomogło
                • Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.06.04, 11:52
                  super dzieki za porade !! jestem Ci strasznie wdzieczna ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka