Gość: gogo IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 25.06.04, 20:42 mam taki problem!;( wkrecily mi sie w niego wlosy i jak sie czesalam powaznie zaczepilam i pociagnelam spuchlo mi strasznie i pulsuje ! macie jakas rade zeby nie musiec wyciagac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l/k Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 21:02 Może być z tym problem ponieważ z własnego doświadczenia wiem, że chrząstka nie goi się tak jak mięcho. Ja po prostu zniechęcona ciągłym bólem i ropieniem pozbyłam się kolczyka i mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 25.06.04, 21:04 a przemywałas czyms?? co pomagało ? moze wytrzymam ze 3 dni zeby sprobowac czy sie zagoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l/k Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.04, 22:25 Czymś tam przemywałam, ale nie pamiętam czym. Pamiętam natomiast, że nie pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 07:16 chej sprobuj przemywac sola fizjologiczna /natrii chlorati isotonica/ baj, Amanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 26.06.04, 08:26 dzieki! glupiam ;-( sama nie dawno to radzilam przy pepku! ale z tym uchem to zglupialam, szkoda mi tego kolczyka wyciagac po nocy troszke lepiej! Dzieki za pomoc ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.04, 08:34 kup sobie w aptece maść Tribiotic - mała saszetka ok. 1,80zł i smaruj tym ucho, mi pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: kolczyk w chrzastce ucha IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.06.04, 11:52 super dzieki za porade !! jestem Ci strasznie wdzieczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś