Gość: Ania IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 21.07.04, 23:38 znacie moze jakies skuteczne preparaty do wybielania zebow??pasty itp.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:05 Cześć Aniu Jestem technikiem dentystycznym i zajmuję się wybielaniem zębów, polecam się.Proponuję Tobie swoją usługę, mój numer telefonu 501 92 98 99 , biorę połowy kwoty, którą zapłaciłabyś lekarzowi, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 22.07.04, 16:43 Agata a skad jestes? ja mam naturalnie kremowe zeby i strasznie sie tego wstydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 22.07.04, 16:44 nie wiem jakie sa sposoby na wybielenie zebow. pale papierosy i poszarzaly jeszcze bardziej. ale za pare dni ide na sciaganie kamienia i chcialabym zaczac uzywac jakiejs pasty lub czegos co pomgloby mi chociaz o dwa odcienie wybielic zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:14 Jestem z Poznania, jeśli chodzi o wybielanie to jest kilka metod. Apteki oferują penewne środki. Ja ofruję wybielanie poprzez zrobienie indywidualnych szyn, do tego jest w zestawie kilka tubek past wybielających. Jest to wybielenie na dłużej ale nie na zawsze. Jeśli zależy Ci na ładnych zębach to trzeba pamiętać,że palenie, kawa wpływają na ich przebarwienie. Jeśli chodzi o papierosy to na pewno da się to wyeliminować(czego Ci życzę,nie wato się truć, a jest wiele zalet niepalenia, od zdrowia zaczynając, na ekonomii kończąc). Nie palę ale każdy ma swoje nałogi lub złe przyzwyczjenia.Życzę powodzenia i pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:11 do agaty:czy ta metoda bardzo oslabia szkliwo?Bo ja mam raczej delikatne uzebienie i jak dlugo bedzie sie utrzymywal efekt bialych zebow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agaty do agaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:55 moglabys podas swoj adres @? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:37 Jeśli chodzi o niszczenie szkliwa, to uważam ,że każda ingerencja chemiczna nie pozostaje bez odzewu, podobnie jak połykane leki czy farbowanie włosów. Tego typu środki są przecież badane, i pozwalają cieszyć się białym pięknym uśmiechem przez wiele miesięcy, koło roku, może nawet i dłużej. Mój adres :michalina_marciniak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WYBIELANIE ZEBOW IP: *.acn.waw.pl 24.07.04, 00:06 ja uzywalam paskow blenda medu i bylam bardzo zadowolana.uzywalam ich sumiennie przez dwa tygodnie. moi znajomi pytali mnie sie co zrobilam z zebami ze sa takie biale. na prawde polecam!lepiej zainwestowac w kuracje 2 tyg. efekt widoczny byl przez okolo 5 msc i pewnie bylo by lepiej gdyby nie codzienna kawa! Odpowiedz Link Zgłoś