Dodaj do ulubionych

Perfumy na Walentynki

21.01.13, 23:21
Jakie perfumy poleciłybyście na Walentynki? Mój mąż nadal nie ma prezentu na tę okazję i czeka na podpowiedź. Chodzi mi o coś absolutnie romantycznego. Coś w stylu mojej ukochanej Prudence, której ostatnie kropelki na dnie flakonu zostawiłam na swoje urodziny. Nie wiem, czy coś jej dorówna. Przez nią zaczęłam się zastanawiać, czy na wakacje w tym roku znowu nie pojechać do Francji, żeby móc kupić flakonik (a pewnie 2,albo 3).
No ale nic, Walentynki tuż, tuż, a Mój wybranek wyraża gotowość kupienia mi jakichś pięknych perfum. Chciałabym, żeby jemu też się podobały!
Obserwuj wątek
    • viivii Re: Perfumy na Walentynki - Prudence i nie tylko:P 26.01.13, 00:05
      Witam :) z tego co się orientuje to perfumy Prudence są już dostępne w Polsce :) Choć oczywiście jeśli jest możliwość wyjazdu do Francji to jestem jak najbardziej za ! (kocham ten kraj i mogłabym tam zamieszkać :P )
      A co do innych zapachów - skoro mąż jest gotowy na prawdę na wszystko to proszę zaszaleć ! :D Trzeba sobie pozwolić na trochę luksusu :D Na pewno polecam Amouage - Gold, Jubilation, Ciel, Dia lub inne (ale te 4 to moi faworyci). Są przepiękne, długo się utrzymują na skórze i są jeszcze w wersji dla mężczyzn więc jak mąż chce może kupić od razu i dla siebie :D
      Jeśli nie te to na pewno Tubereuse od Histoires de Parfums. Z nich może być 1,2 lub 3 bo wszystkie są cudowne ! Tylko uwaga szybko rozbudzają zmysły :D No chyba że właśnie o to chodzi ;)
      • nadinee3 Prudence Parfum 26.01.13, 03:07
        VIIVII! Ozłocę Cię! Perfum Prudence szukałam już po zagranicznych sklepach, a tu proszę!

ambrozja.com/perfumeria/prudence/prudence/

• viivii Re: Prudence Parfum 27.01.13, 00:01
          Zatem czekam na ozłocenie mnie ! :D Czasem warto trochę poszperać w internecie :P Też niedawno odkryłam, że dużo z tych perfum które kocham i bez których nie mogę się rozstać, nie muszę sprowadzać zza granicy tylko mam je już dostępne w Polsce :) Natomiast wycieczkę do Francji jak najbardziej nadal polecam ! :D
      • nadinee3 Prudence 26.01.13, 03:09
        Dzięki też za polecenia Amouage. Znam je dość dobrze. Kocham Ciel i Jubilation. Prudence to jednak zupełnie inna bajka.
        • karat.diamond The Different Company 26.01.13, 09:04
          A wąchałaś może The Different Company? Mają całą linię pięknych kobiecych zapachów, bardzo zmysłowe, delikatne ale piękne :)
          • viivii Re: The Different Company 27.01.13, 00:03
            Absolutnie się zgadzam! Cała seria The Different Company jest przeurocza i zniewalająca ! :)
    • frank823 Perfumy na Walentynki - PROBLEM 05.02.13, 22:14
      Witam! Jak w temacie mam problem. Chciałem kupić mojej narzeczonej perfumy z okazji zbliżających się Walentynek ale zupełnie nie wiem co powinienem kupić :( Chciałbym się jej podpytać ale tak jakoś głupio mi. No i przede wszystkim boję się że się domyśli że chcę jej sprawić taki prezent. Co robić? Co wybrać? Proszę POMÓŻCIE MI !
      • nadinee3 Re: Perfumy na Walentynki - PROBLEM 05.02.13, 22:22
        A jakie zapachy lubi Twoja narzeczona? Ciepłe, czy może takie orzeźwiające?
        • frank823 Re: Perfumy na Walentynki - PROBLEM 05.02.13, 22:29
          Nie wiem! Nie znam się na tym za bardzo. Na jej toaletce stoi chanel mademoiselle ale tego jej nie kupię bo po co jej dwa takie same zapachy. Chciałbym żeby ten zapach był wyjątkowy i się jej spodobał.
          • viivii Re: Perfumy na Walentynki - PROBLEM 05.02.13, 22:44
            Ten Chanel to taki słodki zapach. Jeśli ona taki lubi możesz iść tym tropem i kupić jej coś słodkiego i uroczego. Może to będzie któryś z zapachów Alice and Peter? Wszystkie są piękne i słodziutkie :D I do tego pięknie wyglądają! Jak Twoja narzeczona ma toaletkę to myślę, że będą się na niej cudownie prezentowały :)
            Babeczki
            • lheure-bleue Re: Perfumy na Walentynki - PROBLEM 06.02.13, 00:03
              A może spróbuj coś z zupełnie innej beczki np. Keiko Mecheri - takie artystyczne perfumy ?
      • ania250317 Re: Perfumy na Walentynki - PROBLEM 14.10.17, 11:26
        Jest wiele ładnych perfum i w dużej mierze to kwestia gustu jeśli chodzi o wybór tych idealnych. Polecam zwrócić uwagę na stronę zapachowiec.pl gdzie można zakupić perfumy z rozlewni Goia. Jeśli narzeczona lubi słodkie perfumy to może być np. Yves Saint - Laurent Black Opium czy Carachel - Amor Amor, jeśli świeże to m.in. Versace - Crystal Noir czy Giorgio Armani - Emporio, z cytrusowych na pewno Hugo Boss - Orange, typowe zielone jabłuszko to Dona Karan - BeDelicious. Na tej stronie jest w czym wybierać a perfumy są fajne ;)
    • ann_a22 Re: Perfumy na Walentynki 31.10.17, 11:07
      Witam, ostatnio zastanawiałam się nad perfumami dla chłopaka i z pomocą koleżanki poznałam rozlewnię Goia. Ona zaopatruje się tam w perfumy od dawna i ja też zacznę, bo perfumy się długo utrzymują i są w świetnej cenie. Na goia.pl jest duży wybór zarówno damskich jak i męskich zapachów, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Są one opisane więc łatwiej się zdecydować jeśli nie znamy danego zapachu. osobiście uwielbiam Lancome - La Vie est Belle oraz Versace - Bright Crystal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka