Dodaj do ulubionych

Oli of Olay

28.07.04, 14:39
uzywacie? polecacie?
kaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: frostis Re: Oli of Olay IP: *.ras.sth.bostream.se 28.07.04, 15:31
      tonik play to moj ulubiony.zwiera rumianek i hamamelis.super odswieza i matuje.
      mam tez krem total efects 7x wersje bezzapachowa.super nawilza,odzywia,uzywam
      go nawet pod oczy.pomimo,ze mam cere tlusta ,to swietnie sie sprawdza.
      kiedys mialam zel do cery tlustej i tez byl ok.
    • Gość: Lenka Re: Oli of Olay IP: *.chello.pl 28.07.04, 15:37
      Jestem wielka fanka tej firmy :)
      Mam fluid na dzien( wczesniej mialam krem),krem na noc z serii Complete Care
      oraz chusteczki do demakijazu.Jestem bardzo zadowlona z tych produktow.
      Wysoka jakosc za naprawde niska cene.Kremiki bardzo dobrze nawilzaja,ujedrniaja
      skore,szybko sie wchlaniaja.
      Krem na dzien jest wyposazony dodatkowo w SPF 15.
      Jak kupowalam chusteczki dostalam probki kremu Total effects i tez bardzo
      przypadl mi do gustu.Jak wykoncze Complete care kupie sobie jego nocna wersje.
      Szkoda ze u nas jest tak niewiele produktow tej firmy.
      • Gość: dalloway Re: Oli of Olay IP: 217.153.190.* 28.07.04, 15:50
        Właśnie sobie kupiłam fluid complete care i na razie jestem zachwycona -
        kosmetyki górnopółkowe mogą się przy nim schować, zdradziłam dla niego nawet
        hydraphase xl, bo faktor ma taki sam, nawilża co najmniej tak samo dobrze a
        przy tym jest znacznie mniej tłusty i kompletnie się nie świeci na twarzy.
        Dostałam próbkę tego kremu na noc, ale trochę się boję, że mi zapcha pory, bo
        skład mi się nie podoba. Chusteczki są bardzo fajne, ale mnie nie rzucają na
        kolana. Myślę, że to kwestia przyzwyczajeń, po prostu wolę swój żel, ale
        obiektywnie - super. Do tego wszytskiego miła i KOMPETENTNA obsługa.
        • Gość: pytanie Re: Oli of Olay IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.07.04, 18:57
          A czy te produkty można kupić tylko w Galerii Mokotów,
          w sklepie firmowym, czy gdzieś jeszcze ? Poza Warszawą ?
          Dzięki za odpowiedż :)))))))
        • Gość: katinka do dalloway :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.07.04, 20:11
          dalloway, a gdzie kupilas ten fluid i jakie ma wlasciwosci? wiem, ze tez jestes
          z 3miasta ;-) i nie pisz wiecej o kompleksach, bo... zatluke!!! :)))
          • Gość: katinka Re: do dalloway :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.07.04, 20:13
            ups, o kompleksach cos mi sie pomerdalo, to nie Ty o nich pisalas :) i cale
            szczescie! :))
          • balbina_alexandra Re: do dalloway :) 29.07.04, 09:48
            Ja nie Dalloway, ale odpowiem :))) Produkty Olay mozna kupić wyłącznie w
            Warszawie w Galerii Mokotów (przynajmniej na razie). A Dalloway jest teraz
            właśnie w Warszawie :)))
            Sama jestem bardzo ciekawa tych kremów, juz od jakiegoś czasu zastanawiam się
            czy nie poprosić jakieś koleżanki coby mi kupiła jakiś kremik na dzień i
            wysłała, bo ze względu na pewne unieruchomienie, na razie do stolicy się nie
            wybieram :))) Pamiętam jak wiele lat temu na naszym rynku były kremy Oil Of
            Olaz (tak się wtedy nazywały) i bardzo je lubiłam, były kompletnie nietłuste.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka