katija1 28.07.04, 14:39 uzywacie? polecacie? kaśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frostis Re: Oli of Olay IP: *.ras.sth.bostream.se 28.07.04, 15:31 tonik play to moj ulubiony.zwiera rumianek i hamamelis.super odswieza i matuje. mam tez krem total efects 7x wersje bezzapachowa.super nawilza,odzywia,uzywam go nawet pod oczy.pomimo,ze mam cere tlusta ,to swietnie sie sprawdza. kiedys mialam zel do cery tlustej i tez byl ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Oli of Olay IP: *.chello.pl 28.07.04, 15:37 Jestem wielka fanka tej firmy :) Mam fluid na dzien( wczesniej mialam krem),krem na noc z serii Complete Care oraz chusteczki do demakijazu.Jestem bardzo zadowlona z tych produktow. Wysoka jakosc za naprawde niska cene.Kremiki bardzo dobrze nawilzaja,ujedrniaja skore,szybko sie wchlaniaja. Krem na dzien jest wyposazony dodatkowo w SPF 15. Jak kupowalam chusteczki dostalam probki kremu Total effects i tez bardzo przypadl mi do gustu.Jak wykoncze Complete care kupie sobie jego nocna wersje. Szkoda ze u nas jest tak niewiele produktow tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalloway Re: Oli of Olay IP: 217.153.190.* 28.07.04, 15:50 Właśnie sobie kupiłam fluid complete care i na razie jestem zachwycona - kosmetyki górnopółkowe mogą się przy nim schować, zdradziłam dla niego nawet hydraphase xl, bo faktor ma taki sam, nawilża co najmniej tak samo dobrze a przy tym jest znacznie mniej tłusty i kompletnie się nie świeci na twarzy. Dostałam próbkę tego kremu na noc, ale trochę się boję, że mi zapcha pory, bo skład mi się nie podoba. Chusteczki są bardzo fajne, ale mnie nie rzucają na kolana. Myślę, że to kwestia przyzwyczajeń, po prostu wolę swój żel, ale obiektywnie - super. Do tego wszytskiego miła i KOMPETENTNA obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Oli of Olay IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.07.04, 18:57 A czy te produkty można kupić tylko w Galerii Mokotów, w sklepie firmowym, czy gdzieś jeszcze ? Poza Warszawą ? Dzięki za odpowiedż :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka do dalloway :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.07.04, 20:11 dalloway, a gdzie kupilas ten fluid i jakie ma wlasciwosci? wiem, ze tez jestes z 3miasta ;-) i nie pisz wiecej o kompleksach, bo... zatluke!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: do dalloway :) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.07.04, 20:13 ups, o kompleksach cos mi sie pomerdalo, to nie Ty o nich pisalas :) i cale szczescie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: do dalloway :) 29.07.04, 09:48 Ja nie Dalloway, ale odpowiem :))) Produkty Olay mozna kupić wyłącznie w Warszawie w Galerii Mokotów (przynajmniej na razie). A Dalloway jest teraz właśnie w Warszawie :))) Sama jestem bardzo ciekawa tych kremów, juz od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie poprosić jakieś koleżanki coby mi kupiła jakiś kremik na dzień i wysłała, bo ze względu na pewne unieruchomienie, na razie do stolicy się nie wybieram :))) Pamiętam jak wiele lat temu na naszym rynku były kremy Oil Of Olaz (tak się wtedy nazywały) i bardzo je lubiłam, były kompletnie nietłuste. Odpowiedz Link Zgłoś