Dodaj do ulubionych

Głupie pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:57
Wiem, że pytanie może się wydać głupie, ale jako zdesperowana istota musze je
zadać. Koniecznie musze coś zrobić z moim biustem. jest dużo za duży. nie
piszcie, że duże jest piękne. jestem szczupła, a mój biust jest wielki i
wcale nie jest mi z tym dobrze. ale nie pytam o operację. pytanie brzmi: czy
krem wyszczuplający (np. Vichy Liposyne) pomoże mi zmniejszyć piersi? a może
jakaś dieta? cholera, wiem, że to głupie, ale co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Głupie pytanie IP: 80.50.27.* 31.07.04, 15:08
      kręć hula - hop.Efekt murowany, choć mi to raczej nie sprwiło przyjemności!pozdr
      • Gość: kamfora Re: Głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:25
        na wysokości biustu? Au! musi boleć. ale spłaszcza, zmniejsza rozmiar czy
        ujędrnia?
        • Gość: aga Re: Głupie pytanie IP: 80.50.27.* 31.07.04, 16:22
          na wysokości biustu?!? no jeżeli potrafisz ... ;-D
          normalnie talią, powyżej bioder. Żadna dieta ci nie pomoże, a ćwiczenia
          ujędrnią i trochę zmniejszą.Bo też "pracują"
          • Gość: kamfora Re: Głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:16
            Własnie nie potrafię i dlatego się zdziwiłam :)
            A bioderkami coś daje na biust??? Czemu nie spróbować - zawsze talia się
            wyrobi ;P
    • Gość: Ness Re: Głupie pytanie IP: *.acn.waw.pl 31.07.04, 19:04
      Podstawowa sprawa: porozmawiaj z lekarzem i dowiedz się, czy masz wokół piersi
      dużo tłuszczu (wtedy dieta i ćwiczenia), czy też rozmiar piersi jest efektem
      wielkości/przerostu gruczołów. Jeżeli to drugie, to niestety żadne ćwiczenia i
      diety nie pomogą. W tym celu lekarz musi ci zrobić USG, ale na pewno i tak
      regularnie robisz to badanie jak każda kobieta.
      • Gość: patka81 Re: Głupie pytanie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 22:12
        Myślę,że to co napisane pwyżej jest bardzo rozsądne.Ja teżmam spory biust (d
        przy 155cm)myślę,że bedzie ci on mniej przeszkadzał jeśli wzmocnisz plecy
        ramiona,będziesz zwracać uwagę na wyprostowane plecy przy chodzeniu i
        wciągnięty brzuch(jesli juz tego nie robisz.Moja mama mnie uczuliła na postawę
        i daje rewelacyjne efekty
        • Gość: rawita Re: Głupie pytanie IP: *.autocom.pl 01.08.04, 23:55
          pływanie zmniejsza biust. Tylko takie konkretne, intensywne i regularne.
          Wszystkie pływaczki są "spłaszczone". Poza tym ten sport generalnie robi
          świetnie na sylwetkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka