abetta 30.08.04, 04:11 jaka? prosze o typy i gdzie kupić, moje włosy mają taki ohydny żółtawy odcień, chciałbym zmienić na platynowy.(szampony nie działają) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyciamisia Re: płukanka do włosów blond 30.08.04, 14:50 właśnie wróciłam ze sklepu zielarskiego i tam była ziolowa płukanka rozjaśniająca,moze nie bedziesz miała platynowego blondu ale coś może zmienić na lepsze w kolorze...NIe jestem pewna czy jest jeszcze ale był swojego czasu taki szampon welli regenal czy cos takiego do rozjasnianych,w salonie fryzjerskim goldwella mozesz kupić balsam do włosów on chyba cos tam koloryzuje,tylko nie wiem czy on nie jest tylko do pasemek,Proponuję przejść sie do jakiegos salonu fryzjerskiego i tam Ci doradzą co i jak.Z tym ze nie wiem czy płukanki Ci pomogą,możliwe,że będziesz musiała pokombinować z farbowaniem czy tam z rozjaśnianiem...ale ja się nie znam,bo jestem naturalną niefarbowaną brunetką wokół której są same blondynki i dlatego trochę się orientuję:)najlepiej zapytaj fryzjera.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: płukanka do włosów blond 30.08.04, 15:25 Ufff ale się naszukałam żeby ci pomóc. Spróbuj zachwalanej kiedys na forum uroda w "hitach za grosze" płukankę "flor illum" znalazłam strone poslkiego dystrybutora i stronę z ofertą alegro. Wklejam linki; www.progresspl.com.pl/podpl.html www.allegro.pl/show_item.php?item=30089224 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś