Dodaj do ulubionych

Oil of Olaz

19.09.04, 13:29
juz jakis czas chodze dookola tyhc kremow i jakos sie nie moge zdecydowac -
zadna z moich kolezanek nie uzywala, wiec nie mam kogo zapytac o opinie...
moze ktoras z was probowala? chcialam sie wybrac do nich na ocene stanu skory
z dobraniem kremu (mam zawsze problem, wiekszosc kremow jest dla mnie
srednia, niezaleznie od ceny...)
polecacie te kosmetyki? (bo jeszcze chyba sa mleczka, toniki...)
pozdrawiam
Pauli
Obserwuj wątek
    • Gość: dalloway Re: Oil of Olaz IP: *.chello.pl 19.09.04, 14:38
      jestem zachwycona kremem na dzień complete care
      jest bardzo nawilżający, kompletnie nie zatyka porów i - dziw nad dziwy - nie
      mam na niego uczulenia
      dla mnie rewelacja, do której kosmetyki górnipółkowe nawet sie nie umywają, a
      przy tym cena jest wprost smieszna - 30 zł za 100 ml, wychodzi chyba taniej niż
      jakieś polskie daxy czy soraye
      krem na noc z teja samej serii to już moim zdaniem średniak, na pewno nie robi
      nic złego, ale też nic szczególnie dobrego
      chusteczki do demakijażu są super, ale troche nie rozumiem idei - jednak to to
      samo co żel czy pianka do demakijażu, też trzeba wodę, więc kupiłam tylko raz i
      wole zwykły żel, bo mniej zamieszania. jednak jakość jest rewelacyjna.
      mojaj mama, maniaczka kosmetyczna, która miała już i sisleye i ten najdroższy
      shiseido za 800 zł kupiła sobie krem przeciwko 7 oznakom starzenia czy jakoś
      tak i też jest nim zachwycona - o prawda on ma słabe działanie
      przeciwzmarszczkowe, jest raczej zapobiegawczy niż naprawczy, ale mama
      twierdzi, że nic jej tak dobrze nie nawiłża i nie pomaga na naczynka jak ten
      właśnie krem, a na zmarchy używa serum
      wpadki też na pewno są, ale oglnie myślę, że to jest solidna firma warta
      polecenia
    • Gość: Lenka Re: Oil of Olaz IP: *.chello.pl 19.09.04, 18:12
      Juz nie raz na tym forum zachwalalam ta firme.W tej chwili mam fluid do cery
      mieszanej na dzien oraz krem na noc z seri Complete Care.Wczesniej uzywalam
      kremu do cery suchej i normalnej z tej serii,chusteczek do demakijazu.Mialam
      tez okazje wyprobowac totall effects na noc i na dzien.
      Dla mnie bomba.Testowalam na sobie wiele kremow ale dopiero complete care
      odpowiadaja mi pod kazdym wzgledem.Wspaniale nawilzaja i ujedrniaja
      skore,szybko sie wchlaniaja,idealne pod makijaz,maja delikatny niedrazniacy
      zapach,krem na dzien jest wyposazony w spf 15.
      Cena jak dla mnie jest niska-29 zl,opakowanie niezwykle higieniczne.
      Jednym slowem produkt wysokiej jakosci za naprawde mala cene.
      • pauli7 Re: Oil of Olaz 20.09.04, 11:44
        kurcze, tak zachwalacie ze chyba sie rzeczywiscie skusze:))
        dzieki za opinie
        pozrowionka

Pauli
        • Gość: kiwi Re: Oil of Olaz IP: *.neutron-it.com 20.09.04, 11:56
          Kupowałam koleżance hydrożel beztłuszczowy i była raczej średnio zadowolona.
          Natomiast jest w tym salonie przemiła obsługa, dają próbki (ja dostałam chyba z
          10) i oczywiście proponują bezpłatne badanie skóry.
          • Gość: Ness Re: Oil of Olaz IP: *.acn.waw.pl 20.09.04, 12:00
            > Natomiast jest w tym salonie przemiła obsługa, dają próbki (ja dostałam chyba z
            >
            > 10) i oczywiście proponują bezpłatne badanie skóry.

A co to za salon (gdzie się mieści, czy jest jakiś w Warszawie?) Chętnie bym się
            dowiedziała czegoś o mojej chimerycznej skórze...
            • Gość: zuzia Re: Oil of Olaz IP: *.acn.waw.pl 20.09.04, 17:42
              w galerii mokotow
    • Gość: ksenia223 Re: Oil of Olaz IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 20.09.04, 13:22
      O matko, dostalam ten krem od mojego faceta (jego ciotka przywiozla go z
      niemiec). Kobitki gdzie sa te kremy? Szukam ich od dawna. Jest fantastyczny do
      mieszanej cery.
    • Gość: asiek_asiekowaty link do strony IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 13:29
      www.olay.pl/docs/homepage/olay.php
      Tylko tyle maja produktów? Który będzie lepszy dla cery mieszanej: ten complete
      Care czy z serii nawilżającej?
      • Gość: ksenia223 Re: link do strony IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 20.09.04, 13:53
        Opakowanie podobne, ale pisze na nim oil of olaz a nie olay. Kurcze dalam
        opakowanie mojemu facetowi, zeby ciotka przywiozla mi kilka tych kremow wiec
        nie moge dokladnie byc pewna, ktory to krem. Problem jest w tym, ze na nim
        pisze po niemiecku, ktorego nie znam. Tylko co sie domyslilam to pisze, ze do
        cery wrazliwej (zielony napis). Na stronie jest krem nawilzajacy do cery
        wrazliwej. Chyba ten.
        Moj sie bardzo szybko wchlanial, kilka sekund, niezaleznie od warstwy. I
        swietnie dzialal na suche partie (mialam kiedys bardzo wysuszona skore wokol ust
        (po zelu do mycia twarzy) i w ciagu nocy nie bylo sladu po luszczacej sie
        skorze), tluste partie natomiast matowil.
        • Gość: kiwi Re: link do strony IP: *.neutron-it.com 20.09.04, 14:02
          Salon Olaya jest w Warszawie w Galerii Mokotów na ostatnim piętrze, w nowej
          części.
          • Gość: ksenia223 Re: link do strony IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 20.09.04, 14:06
            Wlasnie to zobaczylam na ich stronie, plakac mi sie chce, jestem z kielc.
          • Gość: Ness Re: link do strony IP: *.acn.waw.pl 20.09.04, 14:12

> Salon Olaya jest w Warszawie w Galerii Mokotów na ostatnim piętrze, w nowej
            > części.

Dzięki, akurat mam blisko :)
        • Gość: hopik Re: link do strony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:09
          oil of olaz to to samo tylko na rynku niemieckim, zdaje sie. u nas tez jakies
          10 lat temu byly te produkty, a pozniej znikly, i raz sie nazywaly olaz a raz
          olay, dobrze pamietam.
          czy wiecie moze gdzie mozna je kupic w 3miescie?
          pracowalam przez rok w drogerii w londynie i produkty oil of olay sprzedawaly
          sie doskonale, tyle moge wam powiedziec, i tam tez do najdrozszych nie nalezaly.
    • mikams75 Re: Oil of Olaz 20.09.04, 19:05
      Wszystkie chwala, wiec ja tez pochwale, ze jestem bardzo zadowolona z ich
      kremow, kupowanych za granica, ale mysle ze w Polsce maja to samo.
      • benita5 Re: Oil of Olaz 22.09.04, 13:05
        Potwierdzam swietne produkty. Milam zestwik dodemakijazu. Ale zachwycil mnie
        zel beztłuszczowy. Swietny przyjemnie sie wchłaniał , nie jakas kisielowata
        breja.
    • Gość: monia Re: Oil of Olaz IP: *.u.mcnet.pl 22.09.04, 13:13
      przypadkiem natknelam sie wczoraj na stoisko olaya w GC w wola parku. mialam
      chwile wiec zrobilam sobie badanie, kupilam zachwalany przez was krem i
      dostalam kilka probek. wiem, ze stoisko ma byc tam na stale wiec jesli ktos ma
      ochote sie wybrac - bardzo polecam (badanie tez)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka