Dodaj do ulubionych

Pytanko do Eweli

29.09.04, 11:56
Ewelko, założyłam nowy wątek bo tamten strasznie długi się zrobił. Polecałaś
mi wczoraj krem Repairwear Clinique. Czy wiesz może, jakie on zawiera
składniki- nie chodzi mi o skład chemiczny, tylko tak ogólnie jakie witaminy
czy wyciągi roślinne , ceramidy itp. Nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat
informacji, wszędzie tylko piszą " wygładza zmarszczki" itd- podobnie na
opakowaniu kremu. Czy wiesz też może ile on kosztuje, bo tam zdaje się są 2
pojemności. A dlaczego odradzałaś mi Primordiale Optimum ? Niedobry ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewla Re: Pytanko do Eweli-juz jestem:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 11:48
      Jesli chodzi o Repeirwear Clinique to napewno najwiecej znajdziesz na ich
      stronie www.Albo popors w perfumerii o ulotke z info. na ten temat-maja.Nie
      powiem Ci dokladnie co on zawiera bo wiem tylko tyle ze kompleks witamin i
      opatentowane przez Clinque skladniki przyspieszajace regeneracje naskorka i
      skory wlasciwej.A Primordiale Optimum..no coz-trudno jest mi sie wypowiedziec
      na temat kremu na ktory klientki reaguja -"taki sobie".Byc moze ze dla Ciebie
      bedzie ok-popors o probke:)
      pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!!:)
      ewela
    • Gość: wawa Re: Pytanko do Eweli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 12:02
      Ewelko-a co byś poleciła najlepszego na worki pod oczami. Mam teraz Lancome
      Renergie serum lift
      • Gość: ewela Re: Pytanko do Eweli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 12:11
        Bardzo dobry jest capture Diora(ale ta lzejsza wersja)-naprawde momentalnie
        wygladza skore i usuwa opuchlizny i zasinienia.Wyprobuj tez eye soothera
        Shiseido.Z tanszych opowiednikow-tradycyjnie juz polecam Visible results-
        Loreala.

pozdrawiam
        • Gość: derika Re: Pytanko do Eweli IP: *.petrus.com.pl 01.10.04, 12:55
          Ewello, a co dla mnie pod oczy? 28 lat, bardzo widoczne linie mimiczne, oczy
          zawsze mam lekko podpuchnięte (taka moja uroda) i przez to te zmarszczki
          mimiczne są jakby bardziej rozciągnięte. CO mi doradzisz? Dobrze jakby nawilżało.
          Obecnie używam biotherm hydra-detox na zmianę anti graviti clinique.
          Proszę o poradę
          pozdrawiam

ps.robisz nam naprawdę dużą przysługe swoimi poradami:-)
          • Gość: ewela Re: Pytanko do Eweli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 13:01
            Mysle ze powinnas spobowac teraz czegos dla odmiany-np.dzien Hydrazen -lancome
            albo daily eye benefit Clinique a na noc Collagenist H.R lub Age fitness
            Biothermu...
            Godne polecenia(ale tylko jako kuracja sloiczek i stop)jest krem Biothermu pod
            oczy Sourcetherapy.

pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Pytanko do Eweli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:01
      Hej Ewela! Super wątek, fajnie że masz czas i chęci, żeby pomóc. Ja mam takie
      pytanie-jaki poleciłabyś krem do suchej, wrażliwej-alergicznej skóry na
      wygładzenie zmarszczek, szczególnie pod oczami i na czole. Przy suchej skórze
      strasznie szybko wyłażą, potwory...A mam dopiero 25 latek:)
      Na codzień stosuję krem tłusty Iwostinu, jest super, ale te zmarszczki
      chciałabym czymś dodatkowo potraktować.
      I jeszcze jedno-jakiej firmy cienie poleciłabyś do takiej skóry? Boję się
      cokolwiek nakładać, bo zaraz oczy swędzą i czerwone się robią. Mój cały makijaż
      to krem Vichy Lumineuse i tusz Lancoma, a chciałoby się poszaleć...Dzięki z góry
      • Gość: ewela Re: Pytanko do Eweli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 13:06
        po oczy najlepszy bedzie dla Ciebie Anti-gravity Clinique albo Happylogy Eye
        Guerlaina.Na twarz najlepiej bedzie jak zastosujesz np.Repeirewar
        Clinique0zniweluje zmarszczki(spowodowane odwodnieniem skory),wygladzi i
        zregeneruje.Jesli chodzi o cienei do powiek to z czystym sumieniem moge polecic
        Ci tylko DWIE firmy ktore(jak wiem) nie uczulaja Clinique(:))i Shiseido.Ten
        ostatni ma piekne kolorowe paletki cieni na ten sezon.Napewno cos osbie
        wybierzesz...

pozdrawiam
    • kiddo Re: Pytanko do Eweli 01.10.04, 13:07
      Ewelko, to i ja mam pytanie. Myślę o kupnie pudru sypkiego Estee Lauder Amber
      Bronze, z tej serii która została nagrodzona w tym roku przez Twój Styl
      Doskonałością Roku. Czy polecasz ten puder? Chodzi mi o coś, co będzie nadawało
      twarzy zdrowy, promienny, opalony wygląd. Wiem, że ten puderek jest b.drogi -
      prawie 200pln, dlatego chciałabym spytać, czy jest wart swojej ceny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka